Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jodi píše:
Nicol, a ty jsi zatím bez práce, nebo sháníš něco lepšího??
už půl roku na pracáku kde mi dávají 0,– na mě a 0,– na malého, to že měl min. rok MM příjem tak mi nedají nic, a to že jsme půl roku s exekucema, nemáme na jídlo to je už nezajímá jako. MM se mi tu rozplakal, že nedokáže ani nakrmit syna moje mamka tak nejak pomáhá, ted nám dala aspon chleba a králíka
no fakt sem nikdy nebyla na dně a ted vím co to je, hlouběji to snad už ani nejde.
Albi, hoď nožky nahoru a ani se nehni! Strašně na tebe myslím!!!
albi, verim, ze to je ok. ak to bolo len troska krvy a bez krcov, tak je urcite malicke ok ![]()
albao píše:
Ahojte!Mam nervy v kybli
Dnes rano som krvacala, slabucko, a uz to preslo. Mam v sebe 3 ascorutiny a 3 citrony. O 11:40 mam kontrolu kvoli hematomu. Myslela som si, ze som PN zbytocne, ze je hematom dolieceny, ale asi nie. Alebo je dolieceny a problem je inde. Vahala som ci utekat na pohotovost, ale asi to do 11:40 vydrzim. Som hotova na prasky
Soldi, no já mám zase na 5 dní VIP na FF, tak jsem večar listovala grafy…a našla jsem tam taky LF 20 dní
No i to bych vydržela, ale víc už teda ani ránu!!! Krček tvrdý, zavřený… ![]()
soldi asi je ok, lebo z toho rozrusenia mi znovu „bublinkuje v bruchu“, chudatko sa asi zobudilo. Takze este zije
Len aby vydrzalo, aby sa neodlupovala placenta
natul
joj, dievcata, trochu ste ma ukludnili
Dufam, ze je to tak natul
Jodi neboj já si beru tvou mrchu do hodinky na tuty je tu ![]()
holky poradte prosím
Mám tu ten kontík, to se pije jen do ovulky? a kolik toho? a tu soju teda začít brát kdy? Prosím o radu, mám tu papír a tužku hned si vše poznamenám.
Ted v MS si dám ještě ten urologický čaj a čaj na vyčištění. A taky tu mám ten sarapis ale to je myslim zase na něco až po ovuli?
Moc moc díky.
![]()
Nicollka píše:Jodi píše:už půl roku na pracáku kde mi dávají 0,– na mě a 0,– na malého, to že měl min. rok MM příjem tak mi nedají nic, a to že jsme půl roku s exekucema, nemáme na jídlo to je už nezajímá jako. MM se mi tu rozplakal, že nedokáže ani nakrmit syna moje mamka tak nejak pomáhá, ted nám dala aspon chleba a králíka
Nicol, a ty jsi zatím bez práce, nebo sháníš něco lepšího??no fakt sem nikdy nebyla na dně a ted vím co to je, hlouběji to snad už ani nejde.
albi hej aj ja si myslim že jde ven ten hematom, kamošce odchazi hematom a špiní, sice je jen 14tt ale má to tak že ji odchazi
Myslím na tebe a držím moc moc palečky
Albi bude to v poriadku, ja tomu verim, tiez mi to pride, ze ten hematom iba „odisiel“
Toji, no netesim sa, ze ti prisla mrcha, ale tesim sa, ze sa niekam pohnete a idete na IUI ![]()
Minew, no ukludnila som sa tym, ze to rasie tak nejak konstantne, tak dufam ,ze to bude ok. V priemere je to cca 1,85 krat
Ja som zacala vysokym HCG, ty trosku nizsie, tak mozno preto mne to rastie pomalsie ![]()
Téda Nicol,to je šílený… A nechceš to zkusit i za nižší plat a během toho zkusit hledat dál? Nebo o kolik by ti dali po zkušebce víc??
Mně ty samý peníze nabídli taky- a to v Praze a jsem ing. ![]()
jodi, ja viem, ze som mala taku dlhu lf kvoli cyste, ktora mi zdrzala ten proces lupania sliznice ![]()
ale inac Ti neostava asi nic ine len este vyckat par dni ![]()
ahoj, kkami, ![]()
sa krasne drzis hore, ziadne pochybnosti o ovulke nie su
![]()
albi, jeeej, to musi byt nadherne citit to bulbinkovanie
Ti drobec dava vediet, ze sa nemas stresovat a ze je ok ![]()