Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky takže ten 15mg izoflavonů to je ono? takže jich abych brala aspon 6 ne? to mam celou krabičku tak na 10 dní.
Maja ja nevidim foto ![]()
nicoll, ale ta soja sa berie len 5 dni, bud od 2dc-6dc,m alebo 3-7, 4-8, 5-9.
ahojky všem
jak se máme?u nás sprchlo pěkně aspon se pročistil vzduch
kataka je to oki myslím neboj se ![]()
Albi ano, este raz som to vsetko preratala a je to tak priblizne, takze uz som pokojnejsia, vsetko bude v poriadku, aj tvoje babatko sa narodi v termine, nic ine si nepripustaj a ked treba, tak uz lezkaj hoci aj do konca tehu. Juuuj teraz sa mi normalne chce plakat. Taka ulava ![]()
albao píše:
maja: mne sa zda 2.8.Ale este dnes skusaj
albi ahoj. dík.
dúfam, že si v poriadku, len tak zbežne som to prečítala.
držím palce, aby kontrola bola ok. ![]()
soldi píše:
nicol, sarapis je na celkove spravidelnenie cyklu a este je to aj prirodny progesteron.soja sa berie podla toho, kolko mg isonoflanovoidov obsahuje jedna tabletka co mas.
my mame 25 mg, takze 4 su ako jedna tabletka clostilu.toji, a Ty mas clostil? odkial?
natulik, v pohode
sa zaujimam preto, ze keby som tam chcela ist, ze kolko ma to bude stat.
aha tak vy ste tam už mali spg. nejak mi to vypadlo
aj my sme mali ísť do FC na IUI. teraz uvidíme až po výsledkoch ![]()
dobre ranko ![]()
tak teplota dole (zase jsi SOLDI mela pravdu
) a mrcha pouze v noci, ted rano zase nikde ![]()
a test snehobily ![]()
Příspěvek upraven 03.08.10 v 10:13
Maji ty ma stale maties tymi teplotkami dopredu
Podla mna ten posledny je najtmavsi ![]()
Nelka majka mava take slabe ovu testiky stale, jej musi velmi rychlo to LH vystupat a potom hned klesa, takze to nedokaze zachytit, ale my sa u nej riadime priblizne ktory je najsilnejsi a ako to sedi s teplotkou ![]()
Maji, taky se mi zdá nejsilnější ten poslední…
Pavka, teda z tebe jsem taky jelen ![]()
Kati ano,kdyby si měla v břiše jen dutinku a nic víc,tak by ti HCG takhle nerostlo,nebo si myslím,že by ti dokonce kleslo a ber to tak,že v tabulkách je uveden nějaký priměr,že jak asi by to mělo být,ale vem si,že tam jsou akové velké rozpětí,že někdo je na hranici spodního rozpětí a někdo na hranici horního a obě jsou v pořádku
,fakt nebuuuj,hcg roste,to znamená,že mimi se vyvíjí dál,kdyby to vzdal,tak nic neprodukuje
a on produkuje jako hrom
![]()