Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
flam nahodou,mne sa paci ta prva fotka, v tvaricke ma: co ste mi to spravili,este som chcel byt v brusku
![]()
katkamarek píše:
Pavka no a este ta prva hodnota bola z krvi poobede, ostatne mi brali rano, takze malo by to byt v poriadku
Hlavni je, ze ta hodnota stoupa ![]()
Neboj se nic, neni duvod
vse bude v poradku ![]()
Jezis zeny ja uz som asi nenormalna, ale premyslam, ze by som este od dva dni skocila na HCG
Ale to by uz fakt na mna ako na blazna pozerali. Dr. sa ma dnes pytal, ci som tam druhy krat, a ja ze nie, ze stvrty. A on ze naco to robim ![]()
tak som pridala „aktuálne“ (v úvodzovkách, lebo on je vlastne furt rovnaký, ale nedokážem ho nefotiť) fotos do albumu
![]()
Tak vies jodi, co mu budem vysvetlovat svoje dovody, on len nech pekne berie krv a robi vysledok
Ale au, este teraz nemozem poriadne ruku narovnat, ja neviem fakt ako tu krv berie, tak asi kvoli nemu tam nepojdem ![]()
holky omlouvám se za chyby
,já s těma novýma nehtama neumím psát
![]()
holky omlouvám se za chyby
,já s těma novýma nehtama neumím psát
![]()
toji, davaj si 8 tabletiek 3-7 dc, to mas ako dve tbl clostilu. ![]()
katka, uz kasli na to, rano som Ti pisala ze mam pocit, ze hladas dovody na stres a paniku
asi si to prehliadla ![]()
proste si to skus uzivat, ja viem, ze sa bojis, ale strachom nic nezmenis, len si skodis ![]()
ahoj, paji, tak teplota klesla. a mrcha nic, nebooooj, ona pride, staci povedat jodi, ta Ti ju posle expresne ![]()
Caute baby ![]()
Tak sa mi podarilo vas docitat, ale uz musim ist do roboty, tak len v skratke
Natula, podla mna robite dobre, ze idete do CARu, kde vam urobia co najkompletnejsie vysetrenia, urobila by som to iste.
Toji, Neli, ja som bola vo FC na IUI, stimulovala som merionalom, injekcne, kadzy 2hy den som tam dobehla na vcelicku, tusim od 4DC asi 5 injekcii som dostala. Bohuzial teda zazrak sa nekonal, aj ked vo FC robia IUI obden pocas 1 cyklu ![]()
Albi moja zlata, hematomcek odchadza, ja tomu verim, velmi na teba myslim dnes a uvidis, donesies nam super spravicky.
Katka, mas kraaasny rast HCG, chapem, ze to nie je lahke ukludnit sa a nestresovat, ale neboj, uvidis srdiecko a hned tu bude lepsie. A babatko tiez potrebuju stastnu a kludnu maminku ![]()
Mrchane zda sa, ze tento mesiac si robia co chcu, ja neviem, kde tu drzost zobrali ![]()
Tak jsem si udělal ovu test- a někde je něco špatně… to přece nejsou normální čáry před MS ??? Já nakonec budu ovulovat nebo co ![]()
Soldi nehladam si dovod na paniku, mna preveze nevedomost stresuje viac, ale to ja som len tak zo zartu utrusila poznamku, ze skocim este raz na HCG. Uz tam nejdem, lebo mi dobabru vsetky zily
,
Uz co bude, (ja verim, ze vsetko ok), uz to nezmenim a v pondelok po praci uvidim v dutinke plodik
![]()
lili dakujem za povzbudenie ![]()
jodi, niekomu to LH pred ms rastie ![]()
katka, ano, tak sa mi viac pacis, upni sa na pozitivne veci do buducna ![]()
ani sa nenazdas a budes hekat na vzdycharni ![]()
a potom budeme obdivovat Tvojho chlapaka rovnako ako teraz flaminho janicka ![]()
lili, ahoj, si mala pozitivne ovu testiky? ovulka sa blizi? ![]()