Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7606
3.8.10 11:18

takze vysledky z vysetrenia mm (vyter+HP) budu az po 16.8. ked sa vrati dr. z dovolenky.

mam taky pocit, ze sa vybrali na tu dovcu spolu, moja dr. s panom doktorom :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 11:20

katineva,myslela som si,neboj,coskoro ma ta fotka prejde a zmenim si ju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 11:20

kati ale soldi nema keiru,ale seba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 11:22

Toji ja viem, ale pred tym mala a preto si ta mylim s nou.

Moukus, aspon to nie je tak, ze cakas jeden tyzden kvoli jednemu a dalsi kvoli druhemu. Takto si to uziju „spolu“ a ty to potom uz mozes naplno riesit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
3.8.10 11:23

natul co máš z nechtama?nemáš snad umělky,?ukáááááááááááážžžžžžžžž
:pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
3.8.10 11:25

katka: no presne, si to vystihla, tak nech len poriadne oddychuju, aby nas potom mohli poriesit :lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 11:25

katka a uz vie kazdy,ze budete traja?
jezis,ja sa neiem dockat toho momentu,ked to zazijem ja. a som sa rozhodla,ze 3 mesiace to budem tajit,este sa budem tvarit,ze nedari sa,nešťastie,smola a potom vytiahnem ultrazvuk,ze Aha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.8.10 11:32
nemáám fotááák :dance: :dance:
zakupanda píše:
natul co máš z nechtama?nemáš snad umělky,?ukáááááááááááážžžžžžžžž :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
9080
3.8.10 11:33

natul ale mas mobil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 11:34

Toji, tak uz to vedia mm rodicia, jeho sestra, aj moja mamka a bratia a najblizsia rodina, teda mamkiny a svokriny surodenci. Pred kamaratkami a ostatnou verejnostou to zatial tajime, vie to akurat jedna moja naj kamoska, ktora je tiez tehu a ked sa to dozvedela, tak volala mne prvej, ze ma dve ciarky. No a este vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
Toji to já si taky říkala,ale vykecala jsem to hned :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale podruhé jsem si říkala,e to fakt neřeknem,jenže jak to mám udělat,když ví,že jezdíme do brna,ted to nepujde a říct to moji mamce,to bych rovnou mohla dát do rozhlasu,ale mrzí mě to :-( ,že je taková,ona néé,já to neřeknu a pak to řekne jedne,ale neříkej to ,no a už to jelo :pocitac: :pocitac:
toja píše:
katka a uz vie kazdy,ze budete traja?
jezis,ja sa neiem dockat toho momentu,ked to zazijem ja. a som sa rozhodla,ze 3 mesiace to budem tajit,este sa budem tvarit,ze nedari sa,nešťastie,smola a potom vytiahnem ultrazvuk,ze Aha :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1835
toja píše:
LILY aha,takze IUI by mali robit dvakrat obden a vo FC to spravia iba raz? alebo som nechapava?
a co je ucinejsie,clostyl alebo ten meri…,nevies?

popravde,ja necakam zazrak ani od IUI,ja len chcem spravit pokus.

katka nemylis si ma nahodou so soldi? :-P :wink:

Toji, praveze vo vacsine centier robia IUI len 1× a FC bol v tomto iny, ze tam to robili 2×…ale to bolo v roku 2005. No a co je ucinnejsie, to sa neda podla mna povedat, clostil a merional maju iny princip…clostil (anabolicky steroid) akoby hypofyze povie kolko ma vylucit folikulostimulacneho hormonu, aby narastlo viac folikov a merional sa vyraba z mocu menopauzalnych zien, obsahuje FSH a LH, cize priamo sa dodavaju telu hormony, ktore zarucia rast folikov.

Medicinske okienko : :mrgreen: :mrgreen:

Clostil- Klomifencitrát je nesteroidná látka so slabým estrogénnym účinkom. Viaže sa na na receptory pre estrogény, čím vytesňuje prirodzené estrogény a pôsobí ako silný antiestrogén. Stimuluje sekréciu gonadotropných hormónov adenohypofýzy, upravuje spôsob ich vylučovania, tým indukuje ovuláciu a podporuje vývoj i zrenie žltého telieska. Dobre sa vstrebáva zo zažívacieho traktu, pomaly sa vylučuje pečeňou do žlčníka, asi 50 % sa vylučuje stolicou. Biologický polčas je 5 - 7 dní.

Merional - Merional je prvý vysoko čistený ľudský menopauzálny gonadotropín s vyváženým obsahom ľudského folikulostimulačného hormónu (hFSH) a luteinizačného hormónu (LH). HMG je zmes hormónov používaná vo vybraných klinických situáciách na stimuláciu vývoja folikulov u žien, na podporu tvorby a dozrievania spermií u mužov, alebo ako substitučná terapia u hypogonadických pacientov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
3.8.10 11:35

toji: kde mas fotky z dovolenky? ja som taka zvedava na tu nadheru, nech sa pokocham aspon z fotiek. ja som toho roku zazila hnusne Londynske pocasie :lol: uz ani nepamätam kedy sme boli naposledy pri mori :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 11:35

Toji i ja sa uz na to tesim, ked to budem moct hrdo povedat, zatial som tisko a tvarim sa, ze nic. Aj tu v robote, kazdy sa ma furt pyta ci nie som tehu, tak to zaryto tajim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.8.10 11:36
ale ne s fotákem,to má jen manža mobil s fotákem,tak fotnu večer ju? :wink: :wink:
toja píše:
natul ale mas mobil :wink:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital