Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ACKO a niektori lekari dokonca tvrdia,ze tehotna zena by si nemala hladkat brucho,lebo porodi/potrati
ina kravina,co? ![]()
kica, ja sa cudujem, ze lekari o tych programoch na grafy vobec nevedia. ako netvrdim, ze by to mali detailne poznat, ale moj doky tiez na to kukal ako puk a zapisoval si adresu.
acko píše:
kica, no je to hruza ti doktori.
ved ked si zena poriadne umyje ruky a do toho krcku nevrta, tak nechapem, ze co by sa mohlo stat. predsa nikto si tam do neho nepcha prst po tom ako vystupi z autobusu mhd, alebo pochyta nejake bankovky.
sexovanie je ovela menej setrne ako jemne zistenie jednym prstom, ze ako ten krcok mam.
najblizsie nam nejaky doktor povie, ze ani zub si nemas chytit, lebo si mozes ublizit.
ale myslim, ze nemusis sa stresovat. vsetko je urcite v najlepsom poriadku. kedy sa vrati tvoj doky?majka ahojmne sa zda, ze 1.7. je najtmavsia ciarka…
To je dobré, že "tam do neho nepcha prst po tom ako vystupi z autobusu mhd ![]()
Môj doktor sa má vrátiť 16.08. ![]()
A ty s tou laparoskopiou ako, premýšľaš nad ňou?!
toja píše:
ACKO a niektori lekari dokonca tvrdia,ze tehotna zena by si nemala hladkat brucho,lebo porodi/potrati
ina kravina,co?
wtf?
![]()
TOJI nádhera,krásně tam muselo být
,okomentuju ti to tady,blbne mi mimino a načetlo to po dlouhé době 2×,myslím komentář k fotce,tak zbytek komentvat nebudu teda,raději tady ![]()
acko píše:
kica, ja sa cudujem, ze lekari o tych programoch na grafy vobec nevedia. ako netvrdim, ze by to mali detailne poznat, ale moj doky tiez na to kukal ako puk a zapisoval si adresu.
aj moj
…on cakal asi neaky nakresleny graf…a la domaca vyroba
…na tento z ff tiez kukal jak PUK ![]()
acko píše:
Veď podľa mňa oni majú byť tí prví, kt. nám to povedia, ja to tiež nechápem.
Hnevá ma i to, že niektorí nevie pochopiť ženy a ich snaženie, čím všetkým si musia prejsť a čo všetko sú ochotné pre dieťatko urobiť a na miesto toho, aby im čo najvia vyšli v ústrety, zosmiešňujú ich konanie
![]()
natul diky
acko fakt, uz dvakrat po povedala sestra kamoske v 7.mesiaci: NEHLADKAJTE SI BRUCHO,JE TO NEBEZPECNE
odisla v šoku,ved ho furt hladkaju
toji krásne miesto. hneď by som išla ![]()
kica to musel byť tĺk
inak ani môj dr. neberie bazálku vážne. teda grafy ho vôbec nezaujímali ![]()
bestmolly píše:acko píše:Tak to asi i tento na niečo tké čakal, ale ďkujem, že si ma ukludnila s tým liekom duphaston, pretože ja som si začala o ňom čítať a vyľakala som, že ide čisto len o hormóny, nechcem uškodiť miminu!
aj moj…on cakal asi neaky nakresleny graf…a la domaca vyroba
…na tento z ff tiez kukal jak PUK
ja sa na meranie BT a grafy normalne bojim spytat svojej dr. co ona na to, aby si ma hned niekam nezaskatulkovala. mozno raz naberiem odvahu ![]()