Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katkamarek píše:
Kica ja som bola na UTZ 24 DPO a bola dutinka uz 1 cm, ale minewka mala skor, na nu striehli v nemocnici, kedy sa tam nieco objavi. A mala dutinku 5 mm. Ono sa hovori, ze od hcg 1000 IU/l by uz malo nieco byt vidno.
No uplne chapem tvoje pocity a neistotu, ved ja robim to iste, tiez len strsujem, ale uz som si povedala, ze nebudem, no to len do casu
Ale Tebe tie hodnoty krásne rastú, máš potvrdenú dutinku, žiadne mimomaternicové, tak bude určite všeeeetko v poriadku, verím tomu
![]()
U mňa to je ozaj ešte skoro, len teraz neviem, či mám ísť o ten týždeň na tú kontrolu k tomu zastupujúcemu, alebo počkať na 16.08. na toho môjho, vieš, že či bude niečo vidno o ten týždeň, on vravel, že by mohlo… ![]()
toja píše:Michelangelo píše:jaaaaaaj, tak preto si sa vydala tak skorotoja píše:No ten musel mít taky život,když přišel na takový závěr
michi, ako povedal Jean Paul Sartre = Peklo,to su tí druhí![]()
Tojuš,já si to s tou pusou myslela ještě v 7.třídě na lyžařském výcviku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Michelangelo píše:
Kica no není to nejlepší den![]()
ale kdyby jenom takovéhle věci se děly,tak je dobře
![]()
a tvoje dálnice by mě úplně stačily k překonání srážky s blbcem,s přehledem
![]()
![]()
![]()
To som si i ja povedala, ale keď sa stretneš v jeden deň s toľkými, tak to Ti nepomôže asi nič ![]()
Michell tak co budešš ted dělat bez clostíku,zkusíš to bez něj?
![]()
Kica tak ja som uz trosku dalej ako ty, ale ja by som urcite isla na to sono, aj podla mna to uz bude vidno, ved to budes uz 22 DPO. No a zatial si rob aspon testiky, tak ako ja, musim dnes zratat kolko ich vlastne bolo
Ale kup si take menej citlive 20 a viac, na nich lepsie vidno ako to silnie. ![]()
nela00 píše:bestmolly píše:kokóóś! to je také jednoduché!!!
pomooooooooooooc
som si nasla cislo,kde tu v UK,robia scan(utz)…zavolala,ze som 12DC a chcem si zaplatit scan…ze som pred ovulaciou a chcem sa uistit,ci tam je folik…a ta mila pani ma odbila,ze naco???ze mam mat sex na 14DC a budem tehotna
…a polozila mi
![]()
![]()
no konecne viem co mam robit. a ja ze preco sa nam rok nedari! ![]()
Sonicc myslis take z netu ako one step a pod? Ja nemam, ale skus napisat lauritke ci nahodou nejake nema. Ja som si tehu testy kupovala stale v lekarni.
Kica já ty srážky s blbci začala už včera
když ti ženská v pokladně na nádraží řekne,že vlak jede až za hodinu a on ti ta 20 min.ujede
myslely jsme s Renatkou,že mě šlak trefí,naštěstí jsem nespěchala do porodnice
![]()
riana12 píše:kica píše:vcera som si robila naobed aj podvecer a boli slabucke, ten podvecerny slabsi od obedneho… dni predtym som nerobila nic…riana12 píše:A robíš si ovu testíky?
asi som nejaka divna, resp. to moje telo, lebo hlienik je zase tak napoly priesvitny a krcok makky… vcera bolo nieco podobne do podbecera a podbrusko ma dneska viac a viac boli… aj vcera pobolievalo, ale dnes este viac… zeby ovu az teraz?
Skús si robiť od budúceho cyklu viac testov, stačí jeden cez deň. Na začiatku merania som si ja robila testy od 10-11 dc, až kým som sa nedopracoval k dvom rovnakým //, mne to napr. veľmi pomohlo, vedela som sa lepšie zorientovať!
Michelangelo píše:michel, ak ti to pomoze, tak ja mam doma jedno balenie clostylu, mozem ti ho poslat a ty mi potom posles to co ti doky predpise. hm? sice ho nepotrebujem, tak mozno by som ho mohla aj darovat, ale predsa len rada by som si jedno balenie mala, pre istotku
Holkýýý pomoooc,já asi někoho bacím.Volala jsem gyndr.a má zase dovolenou![]()
![]()
řekla jsem sestře,že potřebuju recept na Clostík.Prej tak si přiďte příští týden.Povídám jí,že mi spadla Bt a potřebuji ho na sobotu nebo neděli.Prej to nevadí,třeba to nedostanete,přijdte příští týden.Povídám,ale mě vyjde 5.CD nejpozději v neděli.Tak když tak přijdte v pátek a já vám ho napíšu
![]()
![]()
Nemám na tohle sílu ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10125.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10125.gif
katka hej take… neplanujem ist najblizsie dni do mesta, tak ale snad vydrzim az kym nebude meskat a potom budem musiet ist ![]()
uz tu nie je ziadna, co by prispela svojou troskou? asi uz vela spekulujem, vsak? ![]()
Natulka nené,pojedu do Brna za tou protivnou jedovatou kobrou a ať hezky napíše
![]()
acko píše:ÁČKO TY SI FAKT ANDĚLMichelangelo píše:michel, ak ti to pomoze, tak ja mam doma jedno balenie clostylu, mozem ti ho poslat a ty mi potom posles to co ti doky predpise. hm? sice ho nepotrebujem, tak mozno by som ho mohla aj darovat, ale predsa len rada by som si jedno balenie mala, pre istotku
Holkýýý pomoooc,já asi někoho bacím.Volala jsem gyndr.a má zase dovolenou![]()
![]()
řekla jsem sestře,že potřebuju recept na Clostík.Prej tak si přiďte příští týden.Povídám jí,že mi spadla Bt a potřebuji ho na sobotu nebo neděli.Prej to nevadí,třeba to nedostanete,přijdte příští týden.Povídám,ale mě vyjde 5.CD nejpozději v neděli.Tak když tak přijdte v pátek a já vám ho napíšu
![]()
![]()
Nemám na tohle sílu ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10125.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10125.gif