Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Riana, tak ja si myslim, ze uz si po ovulke, podla toho co pises. A krcok kontroluj iba vecer.
albao píše:ahooj! co to citam, to co su za pristupy lekarov
Ja som bola u mojho zlateho dokyho, a ten ma z pozna
Vie, ze som akcny cloviecik, co neobsedi, takze mi asi 20 raz zopakoval, ze mam doma lezat
A aby ma rozveselil, tak mi ukazal ako drobcovi bije srdiecko, to bol rachot! Tep 140
A hematom tam nenasiel, mozno sa to cistilo. Dostala som duphaston 2× denne a magnezium 2× denne, aby sa maternica uvolnila. Krcok je zatvoreny 4.5 cm, babenko lezi hlavickou dole a srdiecko naaaadherne bije, dokonca som si tentoraz uz aj vsimla, ze ma 2 komory
![]()
No s mojim lekarom si hned lepsie rozumiem. On ma dokaze sfuknut a potesit naraz.
A som PN minimalne do 12.8
Co ja budem robit v posteli?
albao píše:
kica nooo sa priprav ako bude rachotit srdiecko tvojho baba!![]()
![]()
![]()
![]()
natul hej, pisem acku, ze zial nemozem
katkamarek jasne, to moze este dlhooo a aj bude. Ak sa chces upokojit, kup si magnezium, mne lekar predpisuje to od Galvexu, a stoji do 3 eur a vydrzi ti na dlho. Daj si 1-2 tabletky denne, ked pocitis brusko, ale nedavaj si ho stale, lebo vela ho zase nie je dobre na tlak. Ale to pobolievanie bude este dlllllho uplne normalneToto ma prioritu
Tak na to sa tešíííííím ![]()
katkamarek píše:
Kica ale ty neber do uvahy ten skok na mamateste 10, lebo tie slabsie su 9 a 10 DPO a potom som robila az 13 a 14 DPO, medzitym som nemala 10tky, takze klud, je to na dobrej ceste, dolezite je, ze to tmavne.![]()
![]()
Tak to áno ![]()
katkamarek píše:
Riana, tak ja si myslim, ze uz si po ovulke, podla toho co pises. A krcok kontroluj iba vecer.
dakujem, dufam, ze po tvojom zhodnoteni uz budem kludna (aspon nadnes
)
![]()
natul
slubujem, ze leziiiim. Vies, asi aby ma babo potesilo, tak ma prave 3 razy koplo
Tak budem asi elzat v posteli a pisat si ciarocky o kopani ![]()
michel, toja viac-menej ok, ale mam ostat lezat. Mam duphik a magnezium. A babo je zdravucke ![]()
Kati děkujíí,ta Soldi má pravdu,ty bys byla zlatá aji na Lucifera
![]()
albi ano,pekne lezkaj
a ozaj,v ktorom si mesiaci?prosim povedz mesiac,nie tyzden, lebo to budem musiet hadzat hodinu do kalkulacky ![]()
Michelangelo píše:
Kati děkujíí,ta Soldi má pravdu,ty bys byla zlatá aji na Lucifera![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Michelangelo píše:
Albi chudák mm maminka,jak tá to tvoje ležení přežije![]()
![]()
![]()
![]()
nela00 píše:
a čo tie moje cecajdy keď ma bolia pred ovu sakra?
Nelka a ako ta bolia? Po stranach, alebo cele?
toja no ak ratame 10 lunarnych mesiacov tehotenstva, tak som v piatom. Od siedmeho dokazu zachranit miminecko. ![]()
michel asi sa jej budem vyhybat
![]()