Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
albao píše:
natulslubujem, ze leziiiim. Vies, asi aby ma babo potesilo, tak ma prave 3 razy koplo
Tak budem asi elzat v posteli a pisat si ciarocky o kopani
michel, toja viac-menej ok, ale mam ostat lezat. Mam duphik a magnezium. A babo je zdravucke
NO vidis albi, babatko ti dava znamenia, ze je ok a ze si sa spravne rozhodla, tak len oddychuj ![]()
katkamarek píše:nela00 píše:Nelka a ako ta bolia? Po stranach, alebo cele?
a čo tie moje cecajdy keď ma bolia pred ovu sakra?
aj zo spodu aj z boku
Nelka no neviem, a je to velmi vyrazna bolest? Vies, ze ci sa uz velmi nesledujes a mozno to ani nic neznamena. ![]()
neměl by někdo zájem pro mmm?můj to odmítá už jíst a nevím co s tím a vyhodit se mi to nechce.
http://www.drmax-lekarna.cz/…-zdarma.html
katka alebo krici, ze chce ruzovy svetrik ustrikovat
A zlate nausnice k tomu ![]()
katkamarek píše:
Nelka no neviem, a je to velmi vyrazna bolest? Vies, ze ci sa uz velmi nesledujes a mozno to ani nic neznamena.
je taká ako mávam po ovule. pred ovu ich necítim
ale po ovu nie som, veď tie teploty! ani hlien ešte nebol taký aký býva. dnes skúsim ovutest a uvidím čo ďalšie teploty.
holky mám dotaz,bolely vás během braní HA prsa,mě bolí jak čert a o bradavkách ani nemluvím a když jsem ráno šla rychleji,nebo trošku utíkala za psem,tak jak se ty moje lentilky třepaly,tak bolely jako čert
,jestli joo,tak to jste cele roky bráni HA tak trpěli?
,já to v životě nebrala,tak nevím ![]()
Natul ano, to je normalne, pri HAK sa ti prsia nafuknu, ja som raz kvoli dovolenke nemala pauzu a brala som v kuse dva mesiace, aby som nedostala ms. A to si mala vidiet moje prsia, mm na tu dovolenku stale spomina
A mas ich citlivejsie z toho.
Nelka no asi musis len vyckat ![]()
katkamarek píše:
Natul ano, to je normalne, pri HAK sa ti prsia nafuknu, ja som raz kvoli dovolenke nemala pauzu a brala som v kuse dva mesiace, aby som nedostala ms. A to si mala vidiet moje prsia, mm na tu dovolenku stale spominaA mas ich citlivejsie z toho.
Nelka no asi musis len vyckat
natulaa píše:
No už nemám lentilky,už mám angréšt![]()
![]()
katkamarek píše:
Natul ano, to je normalne, pri HAK sa ti prsia nafuknu, ja som raz kvoli dovolenke nemala pauzu a brala som v kuse dva mesiace, aby som nedostala ms. A to si mala vidiet moje prsia, mm na tu dovolenku stale spominaA mas ich citlivejsie z toho.
a co ty nechtíky ukáž né, ![]()
mna vacsinou po ovu tiez bolia prsia, ale teraz ma zatial iba fest palia hlavne po bokoch…
a mam ich o cislo vacsie ![]()
zakupanda píše:natulaa píše:a co ty nechtíky ukáž né,
No už nemám lentilky,už mám angréšt![]()
![]()
katkamarek píše: