Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
3.8.10 14:34
albao píše:
natul :mrgreen: slubujem, ze leziiiim. Vies, asi aby ma babo potesilo, tak ma prave 3 razy koplo :srdce: Tak budem asi elzat v posteli a pisat si ciarocky o kopani :lol:michel, toja viac-menej ok, ale mam ostat lezat. Mam duphik a magnezium. A babo je zdravucke :pankac:

NO vidis albi, babatko ti dava znamenia, ze je ok a ze si sa spravne rozhodla, tak len oddychuj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
3.8.10 14:35
katkamarek píše:
nela00 píše:
a čo tie moje cecajdy keď ma bolia pred ovu sakra? :nevim:
Nelka a ako ta bolia? Po stranach, alebo cele?

aj zo spodu aj z boku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
3.8.10 14:36
toja píše:
neli a nemozes byt po ovu? :think:
:palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 14:36

Nelka no neviem, a je to velmi vyrazna bolest? Vies, ze ci sa uz velmi nesledujes a mozno to ani nic neznamena. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
3.8.10 14:37

nel no raz sa to aj mne stalo a doteraz neviem ze preco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
3.8.10 14:37

neměl by někdo zájem pro mmm?můj to odmítá už jíst a nevím co s tím a vyhodit se mi to nechce.
 http://www.drmax-lekarna.cz/…-zdarma.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
3.8.10 14:38

katka alebo krici, ze chce ruzovy svetrik ustrikovat :mrgreen: A zlate nausnice k tomu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
3.8.10 14:39
to som dnes spozorovala,
katkamarek píše:
Nelka no neviem, a je to velmi vyrazna bolest? Vies, ze ci sa uz velmi nesledujes a mozno to ani nic neznamena. :think:

je taká ako mávam po ovule. pred ovu ich necítim :nevim: ale po ovu nie som, veď tie teploty! ani hlien ešte nebol taký aký býva. dnes skúsim ovutest a uvidím čo ďalšie teploty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.8.10 14:39

holky mám dotaz,bolely vás během braní HA prsa,mě bolí jak čert a o bradavkách ani nemluvím a když jsem ráno šla rychleji,nebo trošku utíkala za psem,tak jak se ty moje lentilky třepaly,tak bolely jako čert 8-o 8-o 8-o ,jestli joo,tak to jste cele roky bráni HA tak trpěli? 8-o 8-o ,já to v životě nebrala,tak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1843
3.8.10 14:41

nat to bolo tak dávno, že si ani nepamatám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 14:42

Natul ano, to je normalne, pri HAK sa ti prsia nafuknu, ja som raz kvoli dovolenke nemala pauzu a brala som v kuse dva mesiace, aby som nedostala ms. A to si mala vidiet moje prsia, mm na tu dovolenku stale spomina :mrgreen: A mas ich citlivejsie z toho.
Nelka no asi musis len vyckat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.8.10 14:46
No už nemám lentilky,už mám angréšt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
katkamarek píše:
Natul ano, to je normalne, pri HAK sa ti prsia nafuknu, ja som raz kvoli dovolenke nemala pauzu a brala som v kuse dva mesiace, aby som nedostala ms. A to si mala vidiet moje prsia, mm na tu dovolenku stale spomina :mrgreen: A mas ich citlivejsie z toho.
Nelka no asi musis len vyckat :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
8808
3.8.10 14:53
natulaa píše:
katkamarek píše:

a co ty nechtíky ukáž né, 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2520
3.8.10 14:53

mna vacsinou po ovu tiez bolia prsia, ale teraz ma zatial iba fest palia hlavne po bokoch…
a mam ich o cislo vacsie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.8.10 14:54
Zaku dyt jsem psala,že to nemám čím vyfotit,ty nečteš a nevíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zakupanda píše:
natulaa píše:
katkamarek píše:
a co ty nechtíky ukáž né, 8-o
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital