Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8808
3.8.10 14:01

teda já nevím jestli je to tím počasím či co ale jsem nějaká mimo unavená jen bych spala a to jsme s klukem vstávali v 9.30 prostě divně :pocitac: asi jdu spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
3.8.10 14:02
kica píše:
riana12 píše:
kica píše:
riana12 píše:
asi som nejaka divna, resp. to moje telo, lebo hlienik je zase tak napoly priesvitny a krcok makky… vcera bolo nieco podobne do podbecera a podbrusko ma dneska viac a viac boli… aj vcera pobolievalo, ale dnes este viac… zeby ovu az teraz? :nevim:
A robíš si ovu testíky?
vcera som si robila naobed aj podvecer a boli slabucke, ten podvecerny slabsi od obedneho… dni predtym som nerobila nic…
Skús si robiť od budúceho cyklu viac testov, stačí jeden cez deň. Na začiatku merania som si ja robila testy od 10-11 dc, až kým som sa nedopracoval k dvom rovnakým //, mne to napr. veľmi pomohlo, vedela som sa lepšie zorientovať!

ked ja som nervozna teraz :lol: no budem si musiet zohnat niekde lacnejsie ovu testiky, lebo z lekarne su drahe :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
8808

:nevim: holky jak jsi zamknu profil
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030

ÁČKO myslíš,že by to došlo do pátku :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
katkamarek píše:
Kica tak ja som uz trosku dalej ako ty, ale ja by som urcite isla na to sono, aj podla mna to uz bude vidno, ved to budes uz 22 DPO. No a zatial si rob aspon testiky, tak ako ja, musim dnes zratat kolko ich vlastne bolo :mrgreen: Ale kup si take menej citlive 20 a viac, na nich lepsie vidno ako to silnie. :palec:

Dám na Teba, pôjdem, aj tak by som asi nevdržala čakať o týždeň dlhšie :mrgreen: Testíky si robím, nakúpila som si rôzne značky, na dnešnom mamateste10 sa čiarka T skoro vyrovnala čiarke C :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, tak som sa tešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 14:03

Riana ja kukam tvoj grafik a rozmyslam ze ake su moznosti. Ten narast nie je taky vyrazny, co vsak neznamena, ze ovulka uz nebola. A ten hlienik pred tym bol kvalitnejsi ako ten teraz? Skoda, ze si nerobila ovu testy skor. A krcok kedy kontrolujes? Lebo on cez den „cestuje“ hore dole, a hlavne rano je makky, cize stale treba vecer, a zase by som sa na neho az tak neupinala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
3.8.10 14:04

:mavam: ahooj! co to citam, to co su za pristupy lekarov :roll:

Ja som bola u mojho zlateho dokyho, a ten ma z pozna :mrgreen: Vie, ze som akcny cloviecik, co neobsedi, takze mi asi 20 raz zopakoval, ze mam doma lezat :mrgreen: A aby ma rozveselil, tak mi ukazal ako drobcovi bije srdiecko, to bol rachot! Tep 140 :srdce: A hematom tam nenasiel, mozno sa to cistilo. Dostala som duphaston 2× denne a magnezium 2× denne, aby sa maternica uvolnila. Krcok je zatvoreny 4.5 cm, babenko lezi hlavickou dole a srdiecko naaaadherne bije, dokonca som si tentoraz uz aj vsimla, ze ma 2 komory :dance: :dance: No s mojim lekarom si hned lepsie rozumiem. On ma dokaze sfuknut a potesit naraz. :lol: A som PN minimalne do 12.8 :roll: Co ja budem robit v posteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
3.8.10 14:05
Michelangelo píše:
Kica já ty srážky s blbci začala už včera :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: když ti ženská v pokladně na nádraží řekne,že vlak jede až za hodinu a on ti ta 20 min.ujede :cert: :cert: :cert: myslely jsme s Renatkou,že mě šlak trefí,naštěstí jsem nespěchala do porodnice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To fakt :mrgreen: , prepáč, ale je to… :mrgreen: No ja by som hromžila teda poriadne :cert:, dúfam, že si jej to išla vytmaviť!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
3.8.10 14:06

michel taky mám clostyl chceš ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
3.8.10 14:07

kica ten duphik ako kazdy liek moze mat aj nejaky neprijemny efekt, ale ja osobne si netrufam ho nebrat ked mi ho lekar da. Brala som ho v 6tt a beriem ho zase :nevim: A krcok si tiez uz nemam kontrolovat, ale to skor mojmu krvacaniu - aby sa to tam vsetko pekne ukludnilo a nahodou neposkrabalo, lebo v tehu je to vsetko veeeelmi prekrvene a ma to sklony ku krvacaniu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080

zaku keby michel brala od acka a by nepotrebovala,mohla by som od teba ja? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zaku já jsem dneska to samé,chodím tu jak tělo bez duše :mrgreen: :mrgreen: ,asi je divný tlak,u nás je tak před deštěm,tak nějak těžko :jazyk:
Michelangelo píše:
acko píše:
Michelangelo píše:
Holkýýý pomoooc,já asi někoho bacím.Volala jsem gyndr.a má zase dovolenou :cert: :cert: :cert: řekla jsem sestře,že potřebuju recept na Clostík.Prej tak si přiďte příští týden.Povídám jí,že mi spadla Bt a potřebuji ho na sobotu nebo neděli.Prej to nevadí,třeba to nedostanete,přijdte příští týden.Povídám,ale mě vyjde 5.CD nejpozději v neděli.Tak když tak přijdte v pátek a já vám ho napíšu :cert: :cert: :cert:
Nemám na tohle sílu ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10125.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10125.gif
michel, ak ti to pomoze, tak ja mam doma jedno balenie clostylu, mozem ti ho poslat a ty mi potom posles to co ti doky predpise. hm? sice ho nepotrebujem, tak mozno by som ho mohla aj darovat, ale predsa len rada by som si jedno balenie mala, pre istotku :-D
ÁČKO TY SI FAKT ANDĚL :andel: :dance: :dance: :dance: ZACHRÁNÍŠ TÉ SESTŘE ŽIVOT :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
8808
3.8.10 14:08
zakupanda píše:
michel taky mám clostyl chceš ho?

kdyby jsi měla zájem písni IP mám tam 13 prášků a je to do 1/2014
NEPOTŘEBUJU TO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
albao píše: :mavam: ahooj! co to citam, to co su za pristupy lekarov :roll:Ja som bola u mojho zlateho dokyho, a ten ma z pozna :mrgreen: Vie, ze som akcny cloviecik, co neobsedi, takze mi asi 20 raz zopakoval, ze mam doma lezat :mrgreen: A aby ma rozveselil, tak mi ukazal ako drobcovi bije srdiecko, to bol rachot! Tep 140 :srdce: A hematom tam nenasiel, mozno sa to cistilo. Dostala som duphaston 2× denne a magnezium 2× denne, aby sa maternica uvolnila. Krcok je zatvoreny 4.5 cm, babenko lezi hlavickou dole a srdiecko naaaadherne bije, dokonca som si tentoraz uz aj vsimla, ze ma 2 komory :dance: :dance: No s mojim lekarom si hned lepsie rozumiem. On ma dokaze sfuknut a potesit naraz. :lol: A som PN minimalne do 12.8 :roll: Co ja budem robit v posteli?

Albao, len pekne oddychuj, veď vieš komu tým pomôžeš .. :wink: Ale musí to byť úžasné počuť byť srdiečko vlastného dieťatka :hug: Ja som z toho taká dojatá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Kica aha toto su moje testiky na 14 DPO tie mamatesty silne su 13 a 14 DPO, 15 som nenasla, takze si na tom podobne ako ja :palec:
 https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital