Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4333
3.8.10 13:12
toja píše:
molly aha viem, v skotsku ti tusim ani nepovedia,ci cakas dievcatko alebo chlapca…a prve sono v 10tt,ze?

tak,tak prve sono az v 10tt…dovtedy ti zoberu len krv,daju zoznam,co jest a co nie…za cele tehotenstvo su len 3utz…ale co viem,tak pohlavie povedia… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 13:16

Holkýýý pomoooc,já asi někoho bacím.Volala jsem gyndr.a má zase dovolenou :cert: :cert: :cert: řekla jsem sestře,že potřebuju recept na Clostík.Prej tak si přiďte příští týden.Povídám jí,že mi spadla Bt a potřebuji ho na sobotu nebo neděli.Prej to nevadí,třeba to nedostanete,přijdte příští týden.Povídám,ale mě vyjde 5.CD nejpozději v neděli.Tak když tak přijdte v pátek a já vám ho napíšu :cert: :cert: :cert:
Nemám na tohle sílu ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10125.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10125.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
3.8.10 13:16

tak som asi nenormalna…ked nemam ovulaciu na 14DC :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
3.8.10 13:18
toja píše:
adalim,asi si myslela kicu.je ma tu tusim moc vela,tak sa naschilu schovam :oops:majka a vsimla som si,ze vacsinou baby otehetneju este pred ovu,ked je sexik…takze sup sup

sorry, ani myslela jsem kicu:-), byla jsem na obědě (boršč), jdu dočítat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.8.10 13:19
néé Kati v poho nic se neděje,já vím,žes to tak nemyslela :hug: :hug: :hug: ,já to tak vysvětlila už i pro ostatní :mrgreen: :mrgreen: ,že proč NEMÁME FOŤÁK :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
katkamarek píše:
Kica, ved sme aj cakali, ze uvidi iba zvacsenu sliznicu, chapem tvoje znechutenie, krv ti predsa len zobrat mohol, ale netrap sa preto. :hug:
A duphston urcite ber, ja som si ho nasadila hned na 11 DPO a odvtedy ho beriem 2×1, to ti neuskodi, praveze pomoze, preventivne nic nepokazis.

Majka mne sa zda, ze 31.7.,1.8. a 2.8. su take dost porovnatelne, dnesny uz je ocividne slabsi :think:

Natul, ved ja som len zartovala s tym fotak, to je pochopitelne, ze su ine starosti ako fotak :wink:

Molly to co za hovadinu ti povedala? 8-o No ale najhorsie na tom je, ze vela zien zije v takej nevedomosti, ja to nechapem, ako toto mozu lekari alebo sestry hovorit, ved musia vediet ako funguje cyklus zeny, ze nie kazda ma 28 dni :cert: A ten hlienik mas podla mna z dzusiku, aj ja som ho mala skor pred ovulkou tento cyklus.
  • Citovat
  • Upravit
4333
3.8.10 13:19

michel :hug: a ja som ti tak verila :hug:
kup si soju a kasli na nich :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
3.8.10 13:21
kica píše:
toja píše:
ps: majka ty si vtipna s tymi teplotami dopredu
daj si dopredu aj pozitovny tehotensky test :wink:
Tak to je dobré :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dobre, dám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 13:21

michi kokso a nemohla ti recept vypytat od zastupujuceho lekara? to je ochota!!!!! fuj.
ale ten smajloik,co si daja, tiez fuj. zbran ma byt namierena naopak. takto: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 13:22

MICHI inak ten jonas, pamatas, mi predpovedal,ze plodny den mam 4.8.. to budem mat najvacsie krvacanie :cert: :mrgreen:

MAJKA o par minut kuk moj graf :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 13:24

Lochnesko ahoooj,že si byla nejkrásnější široko daleko :huban: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: já si taky věřila :cry: :cry: :cry:
Májuška vařím 4 chody na uklidnění a šílím,depka je slabé slovo :cert: :cert: :cert: viděla jsem ty testy,mně se zdá nejsilnější 1.8.tady odsuď :think: :think: budu ti držet palce a snad mi ten čas do ovulky uletí :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 13:25

majka mne to vlastne dopredu nejde.alebo som blba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 13:26

Michel presne taky pristup dokaze vytocit aj mna, ale nenechaj sa odbit a skoc si k tej blbej sestricke po recept, ona prd vie :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 13:27
toja píše:
michi kokso a nemohla ti recept vypytat od zastupujuceho lekara? to je ochota!!!!! fuj.
ale ten smajloik,co si daja, tiez fuj. zbran ma byt namierena naopak. takto: :pocitac:
Tojuš ahooj :mavam: stěžujou si na tu sestru aji na webu,je ochotná,jak sviňa :cert: :cert: :cert: a smajlík je správně,je to můj problém,že mě tihle lidi serou :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
3.8.10 13:27
bestmolly píše:
pomooooooooooooc
som si nasla cislo,kde tu v UK,robia scan(utz)…zavolala,ze som 12DC a chcem si zaplatit scan…ze som pred ovulaciou a chcem sa uistit,ci tam je folik :wink:…a ta mila pani ma odbila,ze naco???ze mam mat sex na 14DC a budem tehotna 8-o …a polozila mi :zed: :zed: :zed:

Tak to si robíš strandu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
3.8.10 13:28
toja píše:
majka mne to vlastne dopredu nejde.alebo som blba

nechápem prečo.

michel - nešil. aspoň že ti ho sestrička vypíše. my tu máme takú sestričku, že ked tam nemá doktora, tak pošle pacientku do susednej lekárne a potom do lekárne donesie recept.

to sú slúžby. :dance:

inak idem si tuším pospať, som nejaká unavená. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí