Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9080
3.8.10 12:29

natul pod mi pozehlit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
3.8.10 12:30

toji: sa mi zdalo podla tej fotky z balkonu a bazenu :lol: a spokojni ste v nom boli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.8.10 12:34
Toji tak muj néé,ten mi to tehdy doporučil,ale řekl mi zároven,že to není 100 procentní :nevim: a v CARU mi řekli,když jsem říkala,že podle BT mívám ovulace a napsali tem,že ovulace není 100% ověřená a tudíž ultrazvukem :nevim: :nevim:
toja píše:
molly presne. ja mam dojem,ze ked poviem Meriam teplotu,dobre ze sa lekar nezacne valat po zemi od smiechu
  • Citovat
  • Upravit
1047
bestmolly píše:
kica neboj nic…vsetko je OK…a s tym duphastonom zabojoval…aspon u mna ma velke + :wink:
toja :mavam: …moj sucasny lekar mi pri prvej navsteve odporucil merat BT…po 4mesiacoch som sla na preventivku,grafy vytlacila a ukazala :roll: …ma pochvalil,a usudil,ze ovulka je pravidelna :potlesk: …jeden mesiac ho zastupovala lekarka,ukazala som jej automaticky grafy a ma vysmiala,ze to naco??? 8-o ze je to blbost :zed:

Molly, prečo zabodoval, myslíš, že ho mám brať?! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080

mouku mas to obhliadnute vidim
vies ono je to individualne, trochu sme mali smolu,ze na celom ostrove obcas vypadol prdu,tym padom sme napr par hodin nemali vodu…no a su tam nedokonalosti, ale mne osobne to nevadi
nebol tam ziaden hmyz,dokonca ani komare, cisto bolo,jedlo bolo tak akoze naješ sa :-P
my nie sme velmi narocni a my sme boli spokojni

MOUKU PLUS JE TO BLIZKO PRI MORI a ostatne studia,co ponuka cestovka,su relativne daleko od plazí

Příspěvek upraven 03.08.10 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
3.8.10 12:35

najlepšie meno pre chlapov je Lenka -

dovoLENKA,
miLENKA,
páLENKA…

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
3.8.10 12:36

maji na teda nevidim ziadny rozdiel medzi tymi testikmi :think: :think: :think: …mne sa zdaju vsetky rovnake,a uz vobec by som nepovazovala ani jeden za pozitivny :nevim: :hug:
je mozne,ze ti to tak rychlo stupne,ze ten „peak“ proste nezachytis :palec: …ved teplotky mas pekne zvysene,ovulacne :palec:

kica duphaston nemoze uskodit…normalne sa dava na zaciatku tehu,je na podporu…niektore tehulky ho uzivaju az do konca prveho trimestra…ako poistku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.8.10 12:37
Toji pojd požehlit ty mi :jazyk: :jazyk: :mrgreen: babeny kde vidíte ty fotky od Toji,tak jsem blbá,furt je hledám,že kde dala odkaz a nic nevidím,album je čisté 8-o 8-o 8-o 8-o
toja píše:
natul pod mi pozehlit :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7606
3.8.10 12:37

natul: uz ich ma v albume :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 12:38

ps: majka ty si vtipna s tymi teplotami dopredu
daj si dopredu aj pozitovny tehotensky test :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
3.8.10 12:38

A čo sa týka tej teploty, mne to tiež môj lekár odporučil, ja som pred tým ani netušila, čo to a na čo to je :mrgreen: A tento jeho zástupca, no podla mňa bol skôr hotový z toho prevedenia, pretože sa ma pýtal ako som si ten graf spravila a hneď za tým, kde robím, či mám asi toľko času sa s tým hrať :mrgreen: T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
3.8.10 12:39
toja píše:
ps: majka ty si vtipna s tymi teplotami dopredu
daj si dopredu aj pozitovny tehotensky test :wink:

Tak to je dobré :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606

toji: a este podla toho som to uhadla, lebo tusim ze karpathos ponuka iba 1 CK a ta ma v ponuke iba tento hotel :lol:

ale krasne je tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

kica, no je to hruza ti doktori. :poblion:
ved ked si zena poriadne umyje ruky a do toho krcku nevrta, tak nechapem, ze co by sa mohlo stat. predsa nikto si tam do neho nepcha prst po tom ako vystupi z autobusu mhd, alebo pochyta nejake bankovky.
sexovanie je ovela menej setrne ako jemne zistenie jednym prstom, ze ako ten krcok mam.
najblizsie nam nejaky doktor povie, ze ani zub si nemas chytit, lebo si mozes ublizit.
ale myslim, ze nemusis sa stresovat. vsetko je urcite v najlepsom poriadku. kedy sa vrati tvoj doky?

majka ahoj :mavam: mne sa zda, ze 1.7. je najtmavsia ciarka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
toja píše:
mouku mas to obhliadnute vidim
vies ono je to individualne, trochu sme mali smolu,ze na celom ostrove obcas vypadol prdu,tym padom sme napr par hodin nemali vodu…no a su tam nedokonalosti, ale mne osobne to nevadi
nebol tam ziaden hmyz,dokonca ani komare, cisto bolo,jedlo bolo tak akoze naješ sa :-P
my nie sme velmi narocni a my sme boli spokojni

MOUKU PLUS JE TO BLIZKO PRI MORI a ostatne studia,co ponuka cestovka,su relativne daleko od plazí

PARDON, NEVYPADOL „PRDU“,ALE „PRÚD“ :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.08.10 v 12:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí