Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
toji: sa mi zdalo podla tej fotky z balkonu a bazenu
a spokojni ste v nom boli?
toja píše:
molly presne. ja mam dojem,ze ked poviem Meriam teplotu,dobre ze sa lekar nezacne valat po zemi od smiechu
bestmolly píše:
kica neboj nic…vsetko je OK…a s tym duphastonom zabojoval…aspon u mna ma velke +
toja…moj sucasny lekar mi pri prvej navsteve odporucil merat BT…po 4mesiacoch som sla na preventivku,grafy vytlacila a ukazala
…ma pochvalil,a usudil,ze ovulka je pravidelna
…jeden mesiac ho zastupovala lekarka,ukazala som jej automaticky grafy a ma vysmiala,ze to naco???
ze je to blbost
Molly, prečo zabodoval, myslíš, že ho mám brať?! ![]()
mouku mas to obhliadnute vidim
vies ono je to individualne, trochu sme mali smolu,ze na celom ostrove obcas vypadol prdu,tym padom sme napr par hodin nemali vodu…no a su tam nedokonalosti, ale mne osobne to nevadi
nebol tam ziaden hmyz,dokonca ani komare, cisto bolo,jedlo bolo tak akoze naješ sa ![]()
my nie sme velmi narocni a my sme boli spokojni
MOUKU PLUS JE TO BLIZKO PRI MORI a ostatne studia,co ponuka cestovka,su relativne daleko od plazí
Příspěvek upraven 03.08.10 v 12:35
najlepšie meno pre chlapov je Lenka -
dovoLENKA,
miLENKA,
páLENKA…
maji na teda nevidim ziadny rozdiel medzi tymi testikmi
…mne sa zdaju vsetky rovnake,a uz vobec by som nepovazovala ani jeden za pozitivny
![]()
je mozne,ze ti to tak rychlo stupne,ze ten „peak“ proste nezachytis
…ved teplotky mas pekne zvysene,ovulacne ![]()
kica duphaston nemoze uskodit…normalne sa dava na zaciatku tehu,je na podporu…niektore tehulky ho uzivaju az do konca prveho trimestra…ako poistku ![]()
toja píše:
natul pod mi pozehlit
ps: majka ty si vtipna s tymi teplotami dopredu
daj si dopredu aj pozitovny tehotensky test ![]()
A čo sa týka tej teploty, mne to tiež môj lekár odporučil, ja som pred tým ani netušila, čo to a na čo to je
A tento jeho zástupca, no podla mňa bol skôr hotový z toho prevedenia, pretože sa ma pýtal ako som si ten graf spravila a hneď za tým, kde robím, či mám asi toľko času sa s tým hrať
T
toja píše:
ps: majka ty si vtipna s tymi teplotami dopredu
daj si dopredu aj pozitovny tehotensky test
Tak to je dobré
![]()
toji: a este podla toho som to uhadla, lebo tusim ze karpathos ponuka iba 1 CK a ta ma v ponuke iba tento hotel ![]()
ale krasne je tam.
kica, no je to hruza ti doktori. ![]()
ved ked si zena poriadne umyje ruky a do toho krcku nevrta, tak nechapem, ze co by sa mohlo stat. predsa nikto si tam do neho nepcha prst po tom ako vystupi z autobusu mhd, alebo pochyta nejake bankovky.
sexovanie je ovela menej setrne ako jemne zistenie jednym prstom, ze ako ten krcok mam.
najblizsie nam nejaky doktor povie, ze ani zub si nemas chytit, lebo si mozes ublizit.
ale myslim, ze nemusis sa stresovat. vsetko je urcite v najlepsom poriadku. kedy sa vrati tvoj doky?
majka ahoj
mne sa zda, ze 1.7. je najtmavsia ciarka…
toja píše:
mouku mas to obhliadnute vidim
vies ono je to individualne, trochu sme mali smolu,ze na celom ostrove obcas vypadol prdu,tym padom sme napr par hodin nemali vodu…no a su tam nedokonalosti, ale mne osobne to nevadi
nebol tam ziaden hmyz,dokonca ani komare, cisto bolo,jedlo bolo tak akoze naješ sa
my nie sme velmi narocni a my sme boli spokojniMOUKU PLUS JE TO BLIZKO PRI MORI a ostatne studia,co ponuka cestovka,su relativne daleko od plazí
PARDON, NEVYPADOL „PRDU“,ALE „PRÚD“ ![]()
Příspěvek upraven 03.08.10 v 12:41