Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
natulaa píše:
Zaku dyt jsem psala,že to nemám čím vyfotit,ty nečteš a nevíš![]()
![]()
zakupanda píše:natulaa píše:a co ty nechtíky ukáž né,
No už nemám lentilky,už mám angréšt![]()
![]()
katkamarek píše:
Natul ano, to je normalne, pri HAK sa ti prsia nafuknu, ja som raz kvoli dovolenke nemala pauzu a brala som v kuse dva mesiace, aby som nedostala ms. A to si mala vidiet moje prsia, mm na tu dovolenku stale spominaA mas ich citlivejsie z toho.
Nelka no asi musis len vyckat
výmluvy samý výmluvy
asi jsem přehlídla
opět leje už od rána se unudím u pc ![]()
sonicc to je dobré znamenie keď je niečo inak ako obvykle ![]()
nat ale večer ich sem nahoď ![]()
natulaa píše:
![]()
![]()
katkamarek píše:
Natul ano, to je normalne, pri HAK sa ti prsia nafuknu, ja som raz kvoli dovolenke nemala pauzu a brala som v kuse dva mesiace, aby som nedostala ms. A to si mala vidiet moje prsia, mm na tu dovolenku stale spominaA mas ich citlivejsie z toho.
Nelka no asi musis len vyckat
a máš gelovky,
zakupanda píše:natulaa píše:výmluvy samý výmluvy
![]()
![]()
katkamarek píše:
Nelka no asi musis len vyckatasi jsem přehlídla
opět leje už od rána se unudím u pc
nela00 píše:
sonicc to je dobré znamenie keď je niečo inak ako obvykle
nat ale večer ich sem nahoď
natulaa píše:
ok
nela00 píše:
sonicc to je dobré znamenie keď je niečo inak ako obvykle
nat ale večer ich sem nahoď
kdy budeš mít mm doma,abych věděla kdy bude fotos ![]()
Este tu musim sediet 25 minut a potom idem na kontrolu k obvodnej. Ja neviem, ale mne sa ten moj moc stale nepozdava ![]()
Zaku nevím,v 5,6 ale jedem ještě do města,vrátit bečku z toho piva a na nákup,takže až v klidu večer ![]()
katkamarek a kolko vody pijes? Moc musi byt skoro biely ked sa liecis z mocaku. Aby sa to vlastne stale preplachovalo … aj keby ta bolelo pri cikani, treba na silu vela vela vody pit, lebo navyse sa ti teraz tvori aj viac krvi a zvacsuje maternica, takze aj keby si nemala mocak, potrebujes viac pit
A rozbor ti uz robili, ze aka je to bakteria?
baby, nedavajte tolko citacii prispevkov ![]()
citacie su super ked prispevok na ktory reagujete je niekde dalej vpredu, ale ked reagujete na prispevok, ktory je o par prispevkov vyssie, tak je to zbytocne a skor to matie
![]()
Albi pijem vela, v robote vzdy stiahnem minimalne 1,5 litra vody, chodim curat velmi casto a moc je uplne biely, ako voda. a potom este aj doma pijem. Rozbor mi zatial nerobili, lebo minuly tyzden mala moja obvodna dovolenku a recept mi predpisala iba sestricka na odporucanie gynekologicky.
katka tak super, robis co sa da pre mimnko
Teraz su na rade lekari, aby spravili rozbor, ak to nie je doliecene ![]()
Albi tak verim, ze to bude ok, aj mamka mi vravela, ze ona mala tiez pri Miskovi, mojom malom bratovi na zaciatku zapal mocovych ciest a netusila, ze je tehu. Tak verim, ze to dobre dopadne, ja to zase nemam akutne, mna ani pri tom moceni v podstate nic nepali, mne sa len nezdal moc vo flasticke, ked som robila tehu testiky a na zaklade toho som isla k dr.