Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Michel- ty jsi neviděla ten pořad s Jonášem??? Někdo sem dával odkaz…tam jasně říká, že to funguje i v době MS…holt jsou asi věci mezi nebem a zemí ![]()
ahoj holky kontrola dopadla dobře jsem 11+2 miminko roste a hybalo se ze ho nemohl skoro ani změřit termín porodu 22.2 mam už průkazku a jsem oficko doma na rizikovým
Lauri dobře,že jsi koťátko nedala,někteří lidi je dávají hadům na potravu
![]()
Jodi píše:
Michel- ty jsi neviděla ten pořad s Jonášem??? Někdo sem dával odkaz…tam jasně říká, že to funguje i v době MS…holt jsou asi věci mezi nebem a zemí
Hehehe,máš strach o vejca coo
dávala to Májuška a já jsem takovej expert,že jsem si to zašantročila a nestačila vidět
![]()
Milli, super!!! Krásná fotka!!!
Vůbec nemůžu uvěřit, že už jsi tak daleko- připadá mi, žes ty // ukazovala nedávno ![]()
Nádhera ![]()
michel - teším sa s tebou. to budeš mať druhý cyklus s clostylom? budeš chodiť na flm?
ja som včera na tej flm nebola. nevadí. tak akosi sa to v čase ovulky úplne inak vyvrbilo, ako som plánovala.
Michel, spešl pro tebe nějaký vajíčko schovám…ale musíš na něm sedět tak poctivě jako ty moje holky!!!
Milli šmankote,to není možný,jak to utíká
gratuluju k prďolkovi,to je nádhera
![]()
Marry, já už nevím, co na to napsat…asi: neměř, nemysli na to, jeď k moři a tam se to určitě povede ![]()
jodi mě to taky tak přijde ono to dělá že jsem otěhu dřív vychazí to někdy před ms těsně protože jinak to neni možné ![]()
no řekl 11+2 ale termín mi dal jako 11+0 on se mrskal tak to nebylo mozné změřit prý to je stejnak jedno že to je proste jen aby se vidělo mam radost horzně jsemse bala jak mi začal dělat utz byla jsem nervozní ale jakmile jsem viděla miminko a ty nožičky a ručičky a už i naznak prstíkubylo to uzasny že něco co měří 4cm je už takhle rozpoznatelný
![]()
Acko no u nas se dava kdo ma jedenpotrat tak nemocenskou ale s tim že ja mam jeste na udržení ultroš a nesmím cestovat proste mi dal rizikový aby byl třeba kritý nevim ale všechno mi vysvetlil byl supr
Májuška bude to už třetí,poslední a pak se dám na sóju a na modlení
ale někde jsem četla,že snad ten Clostík ještě dobíhá nějakou chvíli,tak snad ovulka bude
![]()
Jodi mám obavy,že na Jonáše stejně bude mm pryč,takže bych vašim holkám ty vajíčka akorát zbytečně rozsedla
![]()