Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lilix krasne zhrnutie. mojmu kocurikovi nakoniec nechali trosku koze, cize to nie je take zle ako som si myslela ![]()
ale este vidno, ze je opatrny v skakani smerom hore.
do tej malej zubozenej macicky som sa asi zamilovala a ona do mna, ked ma vidi hned pradie, spinka pri mne..no ja neviem ako dalej…
![]()
michel - podľa mňa ja som mala ovulku včera. ale keďže som nemerala, neviem, koľko bola moja ovulková teplota. ![]()
a ty už máš ms, či čo? ešte stále nemusí prísť. ![]()
soldi - ty si kde tučná? ![]()
jodi - uvidíme za 11 dní.
lauri - ty máš novú mačičku? niečo mi ušlo, tuším.
soldi - ty máš stále problémy s havkom? hádam nie.
Lauritka píše:
lilix krasne zhrnutie. mojmu kocurikovi nakoniec nechali trosku koze, cize to nie je take zle ako som si myslela![]()
ale este vidno, ze je opatrny v skakani smerom hore.
do tej malej zubozenej macicky som sa asi zamilovala a ona do mna, ked ma vidi hned pradie, spinka pri mne..no ja neviem ako dalej…![]()
Jeeejda Lauri, tak neviem, ale mam pocit, ze ti mozem zagratulovat k novej miculienke domacej ![]()
Kocurikovi sa ta kozticka vzdy nechava cela, len sa v nej mala dierka spravi, cez koru sa gulky vyberu, ona sa este trosku stiahne, ale tak uvidis, daj mu este tyzden a uz si ani pozor nebude davat
a podarilo sa mu este zaznackovat?
Májuška ještě nedorazila,ale už ji cítím v kostech,zítra ráno padnu pod čáru a kdo ví,jestli mrcha nedojde v noci,to bych už neměřila
sviňucha si dává na čas
![]()
majka nasla som v nedelu malu opustenu macicku ![]()
cela vyhladovana a zablchavena- pri obchode, len tam lezala chuderka, nemohla som ju tam nechat.
lily drahy povedal, ze ci uz jedna alebo dve macky, ze to je jedno
pudlicek uz s nami dlho nebude , tento mesiac ma 16 rokov… takze nam ostane len fenka. no a dve macky.. tesoreticky by sa to dalo aj zvladnut
chodi pekne do cecilovho zachodiku.
no a uz neznackoval a ani nemrauci vecer ![]()
Milli18 píše:
no řekl 11+2 ale termín mi dal jako 11+0 on se mrskal tak to nebylo mozné změřit prý to je stejnak jedno že to je proste jen aby se vidělo mam radost horzně jsemse bala jak mi začal dělat utz byla jsem nervozní ale jakmile jsem viděla miminko a ty nožičky a ručičky a už i naznak prstíkubylo to uzasny že něco co měří 4cm je už takhle rozpoznatelný![]()
![]()
![]()
krasne babenko…a aj ja som sa divila ako je to uz cloviecikovite, aj ked to malo vtedy len 4 cm...... fotka je mojho 4 cm pokladiku.....
emimino mi vypadlo, takze sorry ![]()
milli, krasna fotocka ![]()
lili, dakujem, ja som si hned myslela, ze nejaky zapal,atb teda vypytam este na dalsie 4 dni, ale inac uz vyzera ze je uplne ok, ma taky iny vyraz v tvari, nez ked bol chory ![]()
videla si fotku v slnecnych okuliaroch ako som sem davala?
album je hotovy ! ![]()
lauri, fiha, ty mas doma takeho vysluzilca? ako sa mu dari? ti traja ostatni ho neotravuju?
lauri, a dobre ze si nedala macicku tomu clovekovi. dakujem Ti aj za nu
![]()
Soldi ty si tučná
po Clostile joo,já se po něm srazila
už několikrát
![]()
blahoželám novým tehulkám........... a želám skoré tehu vsetkým ostatným..... ![]()
lili - máš niekde odfotené svoje ovu testíky? že by si ich sem dala. chcela som sa prepracovať k tomu, že by som si bez merania teploty len na základe nich určila ovuláciu. ale u mňa je to nereálne.
asi sme tak narovnako DPO, takže budeme spolu testovať?
majka, tucna som na bruchu a zadku a rukach
a neviem sa dokopat k tej zumbeee ![]()
a havko uz je viac menej ok, len este berie atb. dnes som ho zobrala aj na vychadzku a bol taky rad ![]()
a isla som s nim cez mesto po bocnych ulickach, lebo som vedela, ze isto bude kakat a jasne ze sa vytoto presne na tom kusku,ked sme isli po najfrekventovanejsej ulici ![]()
asponze pred kosmi, takze som nemusela ist daleko s vonavym sackom ![]()