Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12225
3.8.10 09:34

nicol az by som sa skaredo vyjadrila na adresu hematomov! Preco stresuju tehulky? :pocitac: :pocitac: :pocitac: Dakujem nicol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
3.8.10 09:35
natulaa píše:
Nici já taky vím co to je,mm začal podnikat a taky jsme se tehdy jen zadlužili a nebyla práce,ono práce byla ale dostávaly ji velké firmy a ti malí živnostníci byli v prdeli,ted toho máme na splácení taky ještě hafoo,ale už se aspon daří,ale všechny prašule jdou na dluhy,snažíme se je splatit,takže aspon tak,ale když není práce,je to síla uplně tě chápu ,zažili jsme asi před 5ti lety něco podobného
Nicollka píše:
Jodi píše:
Nicol, a ty jsi zatím bez práce, nebo sháníš něco lepšího??
už půl roku na pracáku kde mi dávají 0,– na mě a 0,– na malého, to že měl min. rok MM příjem tak mi nedají nic, a to že jsme půl roku s exekucema, nemáme na jídlo to je už nezajímá jako. MM se mi tu rozplakal, že nedokáže ani nakrmit syna moje mamka tak nejak pomáhá, ted nám dala aspon chleba a králíka :D no fakt sem nikdy nebyla na dně a ted vím co to je, hlouběji to snad už ani nejde.

no je to fakt hrozné, skoro se rozvádíme, MM na je vyřízený že nás ani nenakrmí, skončíme pod moste a pod. Pořád se hzo snažím uklidnovat, i kdyz je mi mizerne, ale už na to nemám sílu. On pořád nadává, je protivný , hádky denodenně a už se těším jak odjede zase na stavbu, ted je to období fakt hodně špatné, ale pořád si říkám, to zvládnem a od září už bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 09:35

Nicol, moji mrchu si neber- už jsem rozdala snad všem- ale já jí taky chcííííííííííí :mrgreen:
S tím kontryhelem by mě to taky zajímalo- taky mám připravený a nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
3.8.10 09:36
Jodi píše:
Téda Nicol,to je šílený… A nechceš to zkusit i za nižší plat a během toho zkusit hledat dál? Nebo o kolik by ti dali po zkušebce víc??
Mně ty samý peníze nabídli taky- a to v Praze a jsem ing. :mrgreen:

no já bych dělala i za 7tis, ale mě nikde nechtějí, bud neumím jazyk, nebo jim vadí 4leté dítě … nebo já nevím prostě pokaždé dojde email „bohužel, vybralisme lépe vyhovujiciho kandidata“ nebo tak něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
3.8.10 09:37

natul, asi si nevidela, som Ti pisala, ci vas to na tej druhej klinike vyjde financne rovnako, alebo ci sa priplaca za tie vysetrenia navyse

nicoll, kontryhel- dva krat denne dva deci za horuca,
sarapis ber niekedy inokedy je zbytocne ho miesat s kontryhelom, ten sa berie od 1 dc, prvych 10 dni 3 tbl denne, dalsich 10 dni po dve denne a potom uz stale po jednej denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
3.8.10 09:38

soldi no uz par dni nebublinkovalo mimi, ale teraz mi par razy zabuchalo, tak snad to bolo „ono“ a nie creva :oops: Este 2 hodinky do kontroly, odpocitavam …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.8.10 09:38

Albi já jen říkám,co říkal dr kámošce,ale musela ležet a taky furt pošpinovala a slabounce krvácela a její prdolka už má 7týdnu :dance: :dance:

Soldi vyjde nás to asi o 2,3 tisíce dráž,ale taky to tak nejde říct,na Unice nám učtovali 5000 za zamražení 1-8 embrii a v repromedě si učtují 2500 až za dvě embrijka a jelikož mám jeden vaječník a ještě k tomu linější,tak nepočítám,že budu mít 8mrazáčku,ale třeba jen Dva,tudíš bych platila zbytečně 5tisíc a tady zaplatím jen 2tisíce chápeš,ale pokud jich bude víc,tam mě to vyjde budto nastejno,nebo o 2tisice dráž,takže je to tak šul nul :palec: :palec: ,ježiš vyznáš se v tom :mrgreen:
albao píše:
natul :hug: joj, dievcata, trochu ste ma ukludnili :srdce: Dufam, ze je to tak natul
  • Citovat
  • Upravit
9080
3.8.10 09:39

katka ked doberies ATB, davaj si probiotika a brusnice = brusnice su dobre na mocovy mechur a su to vitaminy…

jodi a nemas len zle stanovenu ovulku? preto nevies,kedy cakas kramy

natul ahoj
prosim vas neviete, ci je aspon trosku vacsia sanca pir IUI ako pri beznom styku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.8.10 09:40
Joj viděla soldi,ale chtěla jsem nejdřív odepsat Albi,aby se chuděrka nenervovala víš,tak promin :hug: :hug:
soldi píše:
natul, asi si nevidela, som Ti pisala, ci vas to na tej druhej klinike vyjde financne rovnako, alebo ci sa priplaca za tie vysetrenia navysenicoll, kontryhel- dva krat denne dva deci za horuca,
sarapis ber niekedy inokedy je zbytocne ho miesat s kontryhelom, ten sa berie od 1 dc, prvych 10 dni 3 tbl denne, dalsich 10 dni po dve denne a potom uz stale po jednej denne.
  • Citovat
  • Upravit
6651
3.8.10 09:40

Nicol- a já to taky znám- já když čekala Šimona, tak jsem nás živila ze svý nemocenský :-) Manžel měl nástupní plat 11500,– hrubého- je vysokoškolák, v té době měl 5 let praxe :nevim: A pracoval od nevidim do nevidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 09:41

No, tak jsem se koukla na stránky svého gynekologa…a budu muset vydržet nejmíň do příštího týdne- do 9.8. má dovolenou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Toji, brusnice mam, dakujem za rady.
No pri IUI sa udava sanca ako pri normalnom styku, ale podla mna je o cosi vyssia, lebo ti streknu ocistene spermijky priamo do maternice, nemusia uz prekonavat cestu, tak v niecom to lepsie bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530

soldi a sarapis je vlastně na co?

a kdo žu bral tu soju? chci nasadit na vajca :D musím byt jak nosnica :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080

kočky, trochu odveci,ale tie ktore ste ma videli, myslite,ze si mozem dat na seba tmavo hnedu farbu? lebo som cela „vypratá“z mora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
3.8.10 09:42

toja jasne, ze hej. Po prve ide o stimulaciu, dalej o presne nacasovanie, a navyse preskocia hlienovu zatku. Takze sanca je vyssia :pankac:

Inak nejak neprezivam „stastne tehulkovanie“. Myslela som si, ze sa budem vznasat na oblaciku celych 9 mesiacov a ja mam furt nejake starosti a obavy :-( Jasne, obcas mam uzasnu radost a vnutorne stastny pocit, ale vo vseobecnosti skor obavy a strach - bud z vysledkov genetiky, alebo zo spinenia … stale nieco :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí