Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jodi píše:
Riana, ale jistili jste poctivě![]()
Ebenka, já taky nemám vždycky stejnou LF… Měříš pravidelně? Už si to někam zaznamenáváš??
katlin- jdu šmírovat!
no nebolo to take snazilkovske istenie…
len, ako som to ja nazvala, predplatili sme si to na tych 4-5 dni, co nebudeme tento tyzden spolu
![]()
no…to joooo, mám cykly od 30 do 44 dní…za tu dobu, co to měřím…tzn, teď 7. měsíc:-)Když k tomu dám + - pár dní…:-)))
se mnou je to těžké. A teď nemám ani příznaky na mrchu, a píchá mě v podbříšku…a včera večer, holky, mi 2 lidi nezávisle na sobě řekli, že jsem těhu…oba jsou to takové „vědmy“ jedna žena, jeden muž…
A můj mm, mi taky včera řekl: miláčku, myslím, že by to mohlo být tento měsíc pozitivní…holky, já jsem tak namotaná, asi mi hrábne z té nejistoty!
Katlin však Gynex jsou také bylinky-přírodě věřím a určitě fungují podle reakce gyndr.
![]()
huráááááááá,tak bývalý CAR ještě žádost neposlal,takže je to v klidu
,nic nemusím řešit
![]()
mouku - no tiež mám kamošku, ktorá je z PO a cele tehu chodila do KE. Asi to tak urobím, i ke´d mi neide do hlavy ako je možné, že tu v Po neit takých odobrníkov na otehu ako v KE.
michelangelo - včera som dokončila modré s bielim puntíkem, keby náhodou chlapec
Ale to by sa nám muselo rýchlo zadariť, aby sa tie vecičky dali v lete využiť ![]()
michel - ja schvaľujem obidva aj F a G. Ale teraz som za dve fľašky F vysolila 28eur tak zatiaľ zostanem pocuckávať toto. Potom možno ešte jednu fľašu, aby bola splnená trojmesačná kúra pak dám prestávku a môžem skúsiť G. Čas ukáže ![]()
katlin: tak to su hajzlici, to je uroven, ozvat sa mohli aspon zo slusnosti
ja by som tiez asi podnikala, ale ja praveze nemam ziadny napad, ze v com. ja neviem ani sit ani nic take manualne
![]()
natul: tak my by sme mali tiez dost, ak sa neohlasi kuchynska linka alebo nieco ine do domceka
zatial izbu nerezervujem, vyzera to dost velke, tak hadam nejaka izba zvysi aj na poslednu chvilu
Baby tak nieco asi nie je dobre. Hodnota je len 14 900 a to by som uz mala mat minimalne 18000. Minewke to uz teraz stupa ovela, ovela viac ako dvojnasobne.
Katlin jasně,já to udělala stejně a Gynex mi doporučila Lauritka,tak jsem to zkusila pro změnu.Do letního mimča máme ještě chvíli čas
hlavně,ať si v pořádku a všechna vyšetření na 1.
![]()
Katka, tebe to asi stúpa 1,7×…Nie..? Ja som čítala všade na nete, že to má 2× stúpať každé dva až tri dni!
Podľa mňa len stúpaš pomalšie…Horšie by bolo, keby to stúplo len na nejakých 4-5tis.
Moukus jestli budu dobře snášet stimulaci,tak 100% přijedu