Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
3.8.10 08:41

Moukus jestli budu dobře snášet stimulaci,tak 100% přijedu :dance: :dance:

moukuska píše:
adalim: jedine podla dna cyklu ktory si :nevim: priblizne vies ake dlhe cykly mas a kedy mozes cakat mrchu + - par dninatul :mavam: kto sa zucastni toho stretnutia v ten augustovy vikend nevies? ty prides?
  • Citovat
  • Upravit
riana12
3.8.10 08:44
Jodi píše:
Riana, ale jistili jste poctivě :palec:

Ebenka, já taky nemám vždycky stejnou LF… Měříš pravidelně? Už si to někam zaznamenáváš??

katlin- jdu šmírovat!

no nebolo to take snazilkovske istenie…
len, ako som to ja nazvala, predplatili sme si to na tych 4-5 dni, co nebudeme tento tyzden spolu :mrgreen: :cry:

• Citovat
  • Upravit
6158

no…to joooo, mám cykly od 30 do 44 dní…za tu dobu, co to měřím…tzn, teď 7. měsíc:-)Když k tomu dám + - pár dní…:-)))
se mnou je to těžké. A teď nemám ani příznaky na mrchu, a píchá mě v podbříšku…a včera večer, holky, mi 2 lidi nezávisle na sobě řekli, že jsem těhu…oba jsou to takové „vědmy“ jedna žena, jeden muž…
A můj mm, mi taky včera řekl: miláčku, myslím, že by to mohlo být tento měsíc pozitivní…holky, já jsem tak namotaná, asi mi hrábne z té nejistoty!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030

Katlin však Gynex jsou také bylinky-přírodě věřím a určitě fungují podle reakce gyndr. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.8.10 08:46

huráááááááá,tak bývalý CAR ještě žádost neposlal,takže je to v klidu :dance: :dance: ,nic nemusím řešit :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
3519
3.8.10 08:46

mouku - no tiež mám kamošku, ktorá je z PO a cele tehu chodila do KE. Asi to tak urobím, i ke´d mi neide do hlavy ako je možné, že tu v Po neit takých odobrníkov na otehu ako v KE.

michelangelo - včera som dokončila modré s bielim puntíkem, keby náhodou chlapec :wink: Ale to by sa nám muselo rýchlo zadariť, aby sa tie vecičky dali v lete využiť :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 08:47

Natulaa, super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 08:49

Minewka, tak držím palce, ať to proběhne v klidu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 08:50

Kde je Katkamarek?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
3.8.10 08:50

michel - ja schvaľujem obidva aj F a G. Ale teraz som za dve fľašky F vysolila 28eur tak zatiaľ zostanem pocuckávať toto. Potom možno ešte jednu fľašu, aby bola splnená trojmesačná kúra pak dám prestávku a môžem skúsiť G. Čas ukáže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
3.8.10 08:52

katlin: tak to su hajzlici, to je uroven, ozvat sa mohli aspon zo slusnosti :cert: ja by som tiez asi podnikala, ale ja praveze nemam ziadny napad, ze v com. ja neviem ani sit ani nic take manualne :oops: :lol:

natul: tak my by sme mali tiez dost, ak sa neohlasi kuchynska linka alebo nieco ine do domceka :lol: zatial izbu nerezervujem, vyzera to dost velke, tak hadam nejaka izba zvysi aj na poslednu chvilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
3.8.10 08:55

Baby, čo je s Katkou..nepíše.. :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5530
3.8.10 08:55

Baby tak nieco asi nie je dobre. Hodnota je len 14 900 a to by som uz mala mat minimalne 18000. Minewke to uz teraz stupa ovela, ovela viac ako dvojnasobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 08:56

Katlin jasně,já to udělala stejně a Gynex mi doporučila Lauritka,tak jsem to zkusila pro změnu.Do letního mimča máme ještě chvíli čas :think: :think: hlavně,ať si v pořádku a všechna vyšetření na 1. :wink: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
3.8.10 08:57

Katka, tebe to asi stúpa 1,7×…Nie..? Ja som čítala všade na nete, že to má 2× stúpať každé dva až tri dni!

Podľa mňa len stúpaš pomalšie…Horšie by bolo, keby to stúplo len na nejakých 4-5tis.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex