Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
3.8.10 08:21

Katlin ahoooooooj :mavam: :mavam: už tě tu dlouho čekáme a vyhlížíme :hug: jak se máš,co je nové :?: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4184
3.8.10 08:22

Dobre ranko. CItam Vas kocky, akurat nepisem.
Michell ty si naozaj mala taky obrovitansky cyklus? 8-o Tak teraz je naozaj ukazkovy. Aj ked nie s takym vysledkom ako by si ocakala :palec: Nabuduci to iste vyjde. :srdce:
K setrickam : ano sestricky pichaju ovela lepsie ako lekari. Oni sa to mozno ani na skole neucia. My mame vela skusenosti a praxe :dance:
Chcem sa opytat. Vcera mi myslim Soldi pisala, ze LF je stale rovnaka. myslela som ze ked mam 28 dnovy cyklus- pravidelny, ze aj ovulka je na 14 den ako sa uvadza :-? Ale asi nie. asi som ju mala na 12 den. Sexik sem mali, tak snad sa zadari. Dnes som si zmerala teplotu a mala som 36,7. Vyzera to, ze je naozaj po ovulke. fakt ma to meranie zaujima. :think: :-) Pokial je LF stale rovnaka a ja mam cyklus stale 28 dnovy, tak by ovulka bola stale v ten isty den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
3.8.10 08:22

jodi - nemeriam, papkala som Dufík, ale namiesto aby špinenie zastavil iba ho zhoršil :zed: a to keď videla moja dr. a nepotvrdil sa jej ani zápal ani rakovina, tak ma poslala do antisterilnej poradne v KE. Ideme tam v septembri. No a dovtedy ma čaká ešte kontrola na endokrinologii. Naordinovala som si Femigard a materskú kačičku a kopu kopu nemyslenia na to. No nie je to ľahké :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
3.8.10 08:24

ebenka: ja nemam rovnaku dlzku LF, nemam ani ovulku v rovnaky den, ale je pravda ze mam nepravidelny cyklus.

katlin: a co bude v tej antisterilnej poradni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
3.8.10 08:25

mouku, michelangelo :hug: :mavam: Premýšľam, že sa odmením aspoň tak raz do mesiaca ale vidím to tak, že až pôjde počasie na jeseň do prdele, tak som tu zas každý deň :mrgreen: Inak skúšala som šiť nejaké malé veci pre mimi, mám čosi v albume, tak mrknite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 08:25

Ebenka ahooj :mavam: :mavam: můj megacyklus způsobila psychika :cry: :cry: tahle diskuze mi evidentně svědčí :mrgreen: :mrgreen: akorát bych radši přispívala s bříškem :andel: :andel: a měření mě taky baví-jenom do toho pádu :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 08:26

Katlin a este si nezmenila doktorku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.8.10 08:27

Dobré ránko holky :mavam: :mavam:
já hlásím,že u nás je ještě krásně :dance:

KATLINN ahooooooooooooooooooooj ,chyběla si mi tu,ty tvoje vtípky :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Michell je mi líto,že klesla a Jodi je mi líto,že tobě stoupla :pocitac: :pocitac:

Kati u tebe jsem si jistá,že výsledek budu 100% :hug:

• Citovat
  • Upravit
3519
3.8.10 08:29

mouku - tak to netuším čo tam bude, ale predpokladám, že všetko to čo nedokázala urobiť moja dr. Nespravila mi hormonálny profil, folikulomeria tiež nič… Asi urobia odznova tie základné vyšetrenia + spermio a ak neobjavia príčinu tak sa ide na priechodnosť vajíčkovodov a také tie zložitejšie veci. Ale veľmi, veľmi dúfam, že to bude len nejaká somarina a nebudem musieť na laparku alebo také niečo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4184

Ked sme sa pokusali o Simonku, tak nebol problem s hlienom. Bolo ho kopec a lahko sa to dalo detekovat. teraz po 8 rokoch uz je to uplne o inom. Telo starne :zed: Ak by to nevyslo tento mesiac, tak si skusim naordinovat nejake kvapky na hlienik. citala som na nete ze napr. Solmucol je na to dobry. myslela som, ze to bude take jednoduche ako vtedy a ups.. kopla som sa :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158

holčičátka ahoj…
K LF…u mě ji FF vypočítá vždy jinak…jak to je tedy? mám ji od 12 do 16 dní.
Tohle je můj zatím nejhorší měsíc…jak jsem byla u té mámy moji, tak jsem nešáhla na teploměr a vůbec nemám ponětí, kdy bylo ovule..vrrr…FF mi tvrdí, že mezi 14.a 30.DC!!!! To jsem buď: 19, nebo 3.DPO!!!!
jak se já mám k tomuhle postavit? sakra, sakra:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 08:30

Riana, ale jistili jste poctivě :palec:

Ebenka, já taky nemám vždycky stejnou LF… Měříš pravidelně? Už si to někam zaznamenáváš??

katlin- jdu šmírovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 08:30

Katlin chjo,doufám že bude všechno v pořádku :hug: :hug: Pila jsem Femigard dva měsíce a pak dvě lahvičky Gynexu,pže je silnější.Teď jsem měla povinnou pauzu a budu pokračovat.Určitě přiapěl k úpravě :palec: :lol: :lol: Podzim nás psychicky smete do klubu :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
3.8.10 08:31

katlin: tie vecicky su krasne, ty si sikovna, nechces normalne sit?

takze z pohovoru nic? ja som bola na 2 a tiez prd z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 08:31

Katlinn- ty ještě nejsi můj přítel 8-o :?: prosíííím, odsouhlasíš si mne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí