Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
2.8.10 23:33

No jelikož mi chybí dost surovin,tak teda nevím.
:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
2.8.10 23:35

I já se rozloučím,spát semi nechce,ale prej at už netukám.
Takže dobrou.. :mavam: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4563
2.8.10 23:35

michel, ano je to neprasknuty folik, pravdepodobne z minuleho cyklu. na prvej FLM (minuly pondelok) ho este povazoval za folikul, ale kedze za 3 dni nenarastol, tak na druhej FLM (minuly stvrtok) uz ho preklasifikoval na cystu. no a to sa dnes potvrdilo, kedze velkost ma rovnaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
2.8.10 23:46

áčko to je smola - čo potom, keď sa to aj vo štvrtok potvrdí, že je to cysta? je to taká, že ti ju budú odsávať, ako mne? alebo čo?

ja už tiež idem - tak narýchlo. dobrú noc. zajtra sa čítame.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
3.8.10 06:44

dobre ranko,
kde ste kto?kuk pls moj graf.25 dc som dobrala duphaston amrcha este stale nikde a dnes dokonca vyssia teplota????tehu 100% nie som lebo nemozem. moze BT ovplyvnit to ze dnes v noci bolo u nas strasne horuco tak som spala tak dost nekludne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 07:08

Dobré ránko :mavam: :mavam:
Jsem jasná a venku je hnusně,stejně jako mě :poblion: :poblion: :poblion: :cert: :cert: :cert:
Tremi je to divný,mrcha by měla dorazit pár dní po dobrání Dufíku,tak mi to počítala moje gyndr. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
3.8.10 07:10

michi tak to mi je luto ze si klesla,ale vidis ja aj ked som nechcela tak som stupla:)
a mas s tym aj nejake skusenosti ?teda dosla ti mrcha par dni po dobrani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 07:29

Dobré ránko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 07:33

Tremi dobrala jsem před 3 dny.I minulý cyklus jsem měla 4 den špinění a 5.mrchu naplno :cert: :cert: :cert:
Jodi :mavam: :mavam:
hoď mi pls foto,jak bydlí vaše andulky :wink: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
3.8.10 07:37

ahojte
michel sakra :cert:
jodi čo to? prečo je skreslená?
tremonti to môže byť nejaká haluz. inak moja kamoška brala duphik a tiež jej neprišla mrcha, musela ísť na vyvolávačku :nevim:
moja ovu neviem kde sa fláka, ale už ju začínam cítiť :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 07:46

Dobre ranko

Tremonti, to preto, lebo tvoj vlastny progesteron po ovulke ti este nespustil mrchu, to sa stava, ked ovulka nastane pocas bratia duphastonu, To nevadi, dnes si 14 DPO a ked hovoris, ze nie je mozne aby si bola tehu, tak ked nie dnes, tak podla mna zajtra tu mas mrchu. A ta teplotka mohla z toho trosku stupnut, ze si zle spala.

Michel do prdele :cert: No ale tak uzila si si jeden normalny cyklus a teraz uz pojdes do vitazneho kola :hug: To si mala ako „bonus“, aby si si nadlho pamatala co to je mat normalny cyklus :hug:

Jodi ty si stupla? 8-o A preco je kruzok prazdny?

Ja som bola rano na odber, uz si ma tam pamatali :mrgreen: :mrgreen: O 8,30 volam o vysledok, tak drzte palce, som viac nervozna ako ked som si robila prvy testik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.8.10 07:47

Nelka krasne ustalene tepltoky, tiez si myslim, ze uz je tu kazdu chvilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
3.8.10 07:49

kati po pol 9 tu budem :palec: neboj všetko bude ok :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 07:49

Michel. u nás je děsnej slejvák, tak jsem ani nemohla zkontrolovat počet vajec, abych ti nahlásila stav :-D Fotku udělám, až nebude průtrž mračen :lol:

No a moje tělo si ze mně asi dělá srandu!!!! Místo mrchy vyletěla teplota :think: /Nela- zkreslená proto, že mně neprobudil budík a měřila jsem o hodinu později/.
Myslíte, že se z toho ještě může vyvinout anovulák??? Nebo co tohle má znamenat??
Jen púro zajímavost- včera mi vypadlo emimino, tak jsem roupama nevěděla co- zkusila jsem ovu test a tam čáry jako blázen…tak jsem se trochu namotala a zkusila i těhu test- bělejší než sněhy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 07:52

Mjaka, jakto že ti to nevyznačilo ovu? Kvůli tomu + testíku??? :think:

Michel, ty mně ale vůbec neposloucháš- teplota měla jít nahoru!!! :hug: :hug: :hug:

Tremonti, s duphíkem nemám zkušenost, ale taky jsi dobrá záhada… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital