Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
I já se rozloučím,spát semi nechce,ale prej at už netukám.
Takže dobrou..
![]()
michel, ano je to neprasknuty folik, pravdepodobne z minuleho cyklu. na prvej FLM (minuly pondelok) ho este povazoval za folikul, ale kedze za 3 dni nenarastol, tak na druhej FLM (minuly stvrtok) uz ho preklasifikoval na cystu. no a to sa dnes potvrdilo, kedze velkost ma rovnaku.
áčko to je smola - čo potom, keď sa to aj vo štvrtok potvrdí, že je to cysta? je to taká, že ti ju budú odsávať, ako mne? alebo čo?
ja už tiež idem - tak narýchlo. dobrú noc. zajtra sa čítame.
![]()
dobre ranko,
kde ste kto?kuk pls moj graf.25 dc som dobrala duphaston amrcha este stale nikde a dnes dokonca vyssia teplota????tehu 100% nie som lebo nemozem. moze BT ovplyvnit to ze dnes v noci bolo u nas strasne horuco tak som spala tak dost nekludne??
Dobré ránko
![]()
Jsem jasná a venku je hnusně,stejně jako mě
![]()
Tremi je to divný,mrcha by měla dorazit pár dní po dobrání Dufíku,tak mi to počítala moje gyndr.
![]()
michi tak to mi je luto ze si klesla,ale vidis ja aj ked som nechcela tak som stupla:)
a mas s tym aj nejake skusenosti ?teda dosla ti mrcha par dni po dobrani?
Tremi dobrala jsem před 3 dny.I minulý cyklus jsem měla 4 den špinění a 5.mrchu naplno
![]()
Jodi
![]()
hoď mi pls foto,jak bydlí vaše andulky
![]()
ahojte
michel sakra ![]()
jodi čo to? prečo je skreslená?
tremonti to môže byť nejaká haluz. inak moja kamoška brala duphik a tiež jej neprišla mrcha, musela ísť na vyvolávačku ![]()
moja ovu neviem kde sa fláka, ale už ju začínam cítiť ![]()
Dobre ranko
Tremonti, to preto, lebo tvoj vlastny progesteron po ovulke ti este nespustil mrchu, to sa stava, ked ovulka nastane pocas bratia duphastonu, To nevadi, dnes si 14 DPO a ked hovoris, ze nie je mozne aby si bola tehu, tak ked nie dnes, tak podla mna zajtra tu mas mrchu. A ta teplotka mohla z toho trosku stupnut, ze si zle spala.
Michel do prdele
No ale tak uzila si si jeden normalny cyklus a teraz uz pojdes do vitazneho kola
To si mala ako „bonus“, aby si si nadlho pamatala co to je mat normalny cyklus ![]()
Jodi ty si stupla?
A preco je kruzok prazdny?
Ja som bola rano na odber, uz si ma tam pamatali
O 8,30 volam o vysledok, tak drzte palce, som viac nervozna ako ked som si robila prvy testik
Nelka krasne ustalene tepltoky, tiez si myslim, ze uz je tu kazdu chvilu.
Michel. u nás je děsnej slejvák, tak jsem ani nemohla zkontrolovat počet vajec, abych ti nahlásila stav
Fotku udělám, až nebude průtrž mračen ![]()
No a moje tělo si ze mně asi dělá srandu!!!! Místo mrchy vyletěla teplota
/Nela- zkreslená proto, že mně neprobudil budík a měřila jsem o hodinu později/.
Myslíte, že se z toho ještě může vyvinout anovulák??? Nebo co tohle má znamenat??
Jen púro zajímavost- včera mi vypadlo emimino, tak jsem roupama nevěděla co- zkusila jsem ovu test a tam čáry jako blázen…tak jsem se trochu namotala a zkusila i těhu test- bělejší než sněhy ![]()
Mjaka, jakto že ti to nevyznačilo ovu? Kvůli tomu + testíku??? ![]()
Michel, ty mně ale vůbec neposloucháš- teplota měla jít nahoru!!!
![]()
Tremonti, s duphíkem nemám zkušenost, ale taky jsi dobrá záhada… ![]()
No jelikož mi chybí dost surovin,tak teda nevím.