Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6651
3.8.10 08:32

Adalim, já na tebe zrovna ráno koukala :-)
Podle jiných znaků nemůžeš odhadnout,kdy byla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
3.8.10 08:33

Dobré ránko…

Jak mňa hneď od rána vytočili :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Debilné bytové družstvá!

Katka no ako?

• Citovat
  • Upravit
3519
3.8.10 08:33

Kati išla som vtedy k tej mojej lebo som bola doslova vydesená z bolestí v podrbušku a špinenia a aj som sa bála, že bude na mňa vrieskať, že beriem Dufík, ktorý mi ona odmietla predpísať, ale pozrela si papiere od endorkino a hneď začala s antisterilnou poradňou. Mám pocit, že ona je v tomto úplne neschopná. Keď budem chodiť do poradne tak ju vlastne ani nebudem potrebovať, takže neriešim. Ale keby som bola tehu, tak rozmýšľam, že si nájdem gyn v Košiciach. Len neiem či je to šťastný nápad dochádzať na kontroly v tehu z PO do KE :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
3.8.10 08:34

Dobré deštivé ráno :kytka:
Katlin to konečně jsi se zase ukázala Lenine :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 08:34

Katkamarek, už volááááš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
3.8.10 08:35

adalim: jedine podla dna cyklu ktory si :nevim: priblizne vies ake dlhe cykly mas a kedy mozes cakat mrchu + - par dni

natul :mavam: kto sa zucastni toho stretnutia v ten augustovy vikend nevies? ty prides?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 08:35

Minewka, co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
3.8.10 08:36

katlin: flam tak chodila na kontroly z Trebisova do KE, takze da sa to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
3.8.10 08:36
Jodi píše:
Adalim, já na tebe zrovna ráno koukala :-)
Podle jiných znaků nemůžeš odhadnout,kdy byla???

ani ne…já nemívám bolesti, v hleníku se neorientuju (pravidelný keksík), tak nic nevím.hmm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 08:37

Katlin júúú,ty si šikovná,oblečky jsou krásné,určitě je příští léto využiješ :hug: :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4184
3.8.10 08:38
Jodi píše:

Ebenka, já taky nemám vždycky stejnou LF… Měříš pravidelně? Už si to někam zaznamenáváš??

Zatial si nemeriam. Zatial len dufam ze sa to podari, ale v mojich rokoch uz to nieje take jednoduche. asi :lol: ked to nevyjde, tak budem merat. Lenze ked pracujem na smeny?? Nechcem aby vsetci v praci vedeli, ze meriam :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 08:39

Adalim, a testík tě neláká???

Katlin- už jsem šmírovala…krásná, vtipná, šikovná…no příroda k tobě byla štědrá!!!! Oblečky úžasné!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
3.8.10 08:40

Dobré ránko holky tak co testíky nějaké nové?

Já dnes už asi zapíši 1dc. A jdu se poradit. Mám tu ten kontík, to se pije jen do ovulky? a kolik toho? a tu soju teda začít brát kdy? Prosím o radu, mám tu papír a tužku hned si vše poznamenám.
Ted v MS si dám ještě ten urologický čaj a čaj na vyčištění. A taky tu mám ten sarapis ale to je myslim zase na něco až po ovuli?

Moc moc díky. :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
3.8.10 08:41

kacul - čavky :mavam: :hug:
natu ahoj tiež si mi chýbala :hug:
jodi - už sme sa spriatelili :kytka:
michel - myslím si, že radšej si dám tie bylinky ako umelý hormón, ktorý v mojom prípade nič nerieši a ešte mi z neho haraší. Vždy keď som ho dobrala som bola taká precitlivelá, že ámen. Ja som plakala pri rozprávke o tučniačikovi Pingu, či tak nejak :zed:
mouku - tak to mi je ľúto s tou prácou. Predstav si, že mne sa dodnes z BA k tomu nevyjadrili :cert: No nechýba veľa a fakt sa naseriem a začnem podnikať, lebo čakať na mimi…to môže ešte poriadne dlho trvať :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
3.8.10 08:41

Aaale Jodi..

Predávam jeden byt a nechce nám dať družstvo potvrdenie o tom, že sú uhradené všetky poplatky s bývaním!!!

Tak tam idem s majiteľmi osobne…ktovie aká krava si to tam vymyslela, keď to oni musia dávať.. :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex