Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Adalim, já na tebe zrovna ráno koukala ![]()
Podle jiných znaků nemůžeš odhadnout,kdy byla???
Dobré ránko…
Jak mňa hneď od rána vytočili
![]()
Debilné bytové družstvá!
Katka no ako?
Kati išla som vtedy k tej mojej lebo som bola doslova vydesená z bolestí v podrbušku a špinenia a aj som sa bála, že bude na mňa vrieskať, že beriem Dufík, ktorý mi ona odmietla predpísať, ale pozrela si papiere od endorkino a hneď začala s antisterilnou poradňou. Mám pocit, že ona je v tomto úplne neschopná. Keď budem chodiť do poradne tak ju vlastne ani nebudem potrebovať, takže neriešim. Ale keby som bola tehu, tak rozmýšľam, že si nájdem gyn v Košiciach. Len neiem či je to šťastný nápad dochádzať na kontroly v tehu z PO do KE ![]()
Dobré deštivé ráno ![]()
Katlin to konečně jsi se zase ukázala Lenine
![]()
adalim: jedine podla dna cyklu ktory si
priblizne vies ake dlhe cykly mas a kedy mozes cakat mrchu + - par dni
natul
kto sa zucastni toho stretnutia v ten augustovy vikend nevies? ty prides?
katlin: flam tak chodila na kontroly z Trebisova do KE, takze da sa to ![]()
Jodi píše:
Adalim, já na tebe zrovna ráno koukala
Podle jiných znaků nemůžeš odhadnout,kdy byla???
ani ne…já nemívám bolesti, v hleníku se neorientuju (pravidelný keksík), tak nic nevím.hmm
Katlin júúú,ty si šikovná,oblečky jsou krásné,určitě je příští léto využiješ
![]()
Jodi píše:Ebenka, já taky nemám vždycky stejnou LF… Měříš pravidelně? Už si to někam zaznamenáváš??
Zatial si nemeriam. Zatial len dufam ze sa to podari, ale v mojich rokoch uz to nieje take jednoduche. asi
ked to nevyjde, tak budem merat. Lenze ked pracujem na smeny?? Nechcem aby vsetci v praci vedeli, ze meriam ![]()
Adalim, a testík tě neláká???
Katlin- už jsem šmírovala…krásná, vtipná, šikovná…no příroda k tobě byla štědrá!!!! Oblečky úžasné!!!
Dobré ránko holky tak co testíky nějaké nové?
Já dnes už asi zapíši 1dc. A jdu se poradit. Mám tu ten kontík, to se pije jen do ovulky? a kolik toho? a tu soju teda začít brát kdy? Prosím o radu, mám tu papír a tužku hned si vše poznamenám.
Ted v MS si dám ještě ten urologický čaj a čaj na vyčištění. A taky tu mám ten sarapis ale to je myslim zase na něco až po ovuli?
Moc moc díky.
![]()
kacul - čavky
![]()
natu ahoj tiež si mi chýbala ![]()
jodi - už sme sa spriatelili ![]()
michel - myslím si, že radšej si dám tie bylinky ako umelý hormón, ktorý v mojom prípade nič nerieši a ešte mi z neho haraší. Vždy keď som ho dobrala som bola taká precitlivelá, že ámen. Ja som plakala pri rozprávke o tučniačikovi Pingu, či tak nejak ![]()
mouku - tak to mi je ľúto s tou prácou. Predstav si, že mne sa dodnes z BA k tomu nevyjadrili
No nechýba veľa a fakt sa naseriem a začnem podnikať, lebo čakať na mimi…to môže ešte poriadne dlho trvať ![]()
Aaale Jodi..
Predávam jeden byt a nechce nám dať družstvo potvrdenie o tom, že sú uhradené všetky poplatky s bývaním!!!
Tak tam idem s majiteľmi osobne…ktovie aká krava si to tam vymyslela, keď to oni musia dávať.. ![]()