Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nelka ahoj. este som nezaznacila svoj 1DC ![]()
katka a ake beries? vedela lekarka,ze ste tehotna,ze?
ja som mala raz z casteho sexiku zapal mocaka ![]()
huraaaa,som objednana do ferticentu,bude IUI ![]()
sice sanca ako pri normalnom snazeni,ze? ale tentokrat to skusim uplne neromanticky
jodi dobre ranko no co,dosla k tebe mrcha alebo mna objala na plno?
dobre rano, kocky,
katlinn, som Ta nestihla? ![]()
ja mam dnes hroznu alergiu, otras, oci ma svrbia, nos mam upchaty a tabletka mi nezabrala, ![]()
natul, som citala ze menis car, a v tej repromede vas to vyjde rovnako ci drahsie?
jodi, videla som, ze si stupla, to som zvedava na koho dnes ta mrcha sadne, ked Teba zasa obisla ![]()
katka, hcg mas krasne vysoke, nehladaj si dovody na stres a paniku, ked citis, ze to je ok, tak je to ok. ako si citila, ze si tehu, tak podla mna by si citila, aj keby nebolo nieco ok ![]()
Ježíší Albi, strašně držím palce!!!! Nezkusíš tam zavolat, jestli by tě nevzali dřív??? Ty nervy musí být šílený!!! Moc věřím, že to bude v pořádku!!!
![]()
katlinn: jej, nestihla som ta
Krasne ti to ide, uz budes mat coskoro vybavicku
Ja konecne sijem tie tehu nohavice
katka: nie sme tabulky. A aj miminecka sa vyvijaju v skokoch, nemusia sa uplne rovnomerne plynule.
Příspěvek upraven 03.08.10 v 09:22
Toji vedela, dala mi Ospexin 1000 a pred tym som brala Unasyn
albiii neboooj, hlavne sa vela nehyb, pojdete tam autom? dobre,ze si si dala tolko C vitaminu.
to je hematom, nie dieta, cize o dieta sa neboj
katkamarek píše:
Minew jeden den si vynechala, jul ma 31 dni, cize tu poslednu hodnotu nedelis nicim, dnes je presne 6 dni od posledneho odberu.
aha…hej…ale no a čo…stúpa ti to, nie presne 2×, ale tých 1,7 hej.. ![]()
albi, a nemohlo to byt praveze sa hematom odplavik?
ahoj, toji, takze mrchana sa uz rozbehla? ![]()
Soldi, Toji, no já už jsem z toho zmatená jak lesní včela… Moje teplota asi neví, co je nahoru a co dolu
Já už u sebe nechci žádný detektivky, ať je mi dopřán aspoň jeden klidný cyklus!!! ![]()
Albii…neboooj…všetko bude oki…možno z teba vyšiel posledný kúsok hematomu…a na utz bude všetko oki ![]()
jodi on sa dost prisne drzi planu a nerad odsuva objednane. A ked si mam vybrat vysedavanie v cakarni, alebo radsej polezim s nohami hore, asi to este chvilu vydrzim. V nemocnici by som na pohotovosti asi tie cakala taku hodinku, tak to uz snad nejak vydrzim. Ale keby som dalej krvacala, tak utekam na pohotovost
soldi je moznost, ze sa hematom odplavil, aj o takom som pocula. Ale proste si tym nemozem byt ista, tak panikarim ![]()
katlinn píše:
nicol a tu reštauráciu už neriešiš? Mne sa pozdáva nápad takej mimikaviarne prispôsobenej pre deti kočíky a tak, ale na to ja nemám gule. ja vždy potrebujem nejakého ťahača, aby ma postrkoval dopredu a teraz na obzore žiaden nie je
no hej to sem moc chtěla, jen nemám na to peníze, pronájem atd.
ani nejsou pořádně prostory…prostě samé ---
jodi, chapem Tvoje znechutenie, ako to tu dnes ktosi pisal, tiez som raz mala LF 19 dni a islo ma porazit ![]()
a krcok mas ako?