Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.slnecnica.sk/…-minus-l-15/
toto je to mlieko. maju aj ine vyrobky bez laktozy ![]()
acko píše:
lauri, kraaasna je malinka
ta usana, to bolo mienene na nu.
tie uska, to okrem spiny moze mat aj nejake parazity, ak tam ma moc hnede. treba k vetovi, aj ocka nech kukne.
nas krispinko si z depozitu doniesol nenepoznamjaku virozu, tiez to nevyzeralo akutne, ale potom neskor to prepuklo a chudacik bol na antibiotikach.lauri, a poznas take bezlaktozove mliecko? lebo to pre macky je strasne drahe a kravske by oni nemali pit. najdem na nete obrazok, vychadza super lacno v porovnani s tym macacim whiskas
nepoznam ![]()
Soldi ani neviem ci sa mi podobaju, ked si predstavim osobitne Toju a Acko, tak o oboch mam jasny obraz ![]()
A ake zmeny na podbrusku myslis? Zatial som si nic nevsimla, ani sa nezvacsuje, to by bolo este velmi skoro ![]()
A na fotky sa tesim aj ja, chcem sa dat aj nafotit profesionalovi, uz vo vyssom stadiu, tak uvidime ci to vyjde.
soldi píše:
kocky, prepacte, mne to tu dnes stale pada![]()
lauri, macicka je nadherna, vyzera absolutne spokojne, myslim, ze by bola aj nestastna, keby si ju chcela dat niekomu cudziemu. a macicka je mala, ona vela nezje.
michi, vobec si nepripadam krasna, ale dakujem, si velmi mila
katka, nepodoba sa Ti toja na tej novej fotke ked je este nezvacsena, na acko?
taková přírodní krasavice inteligentní a nikdo ti to ještě neřekl
![]()
Natul super, ze mas toxoplazmozu negat. Mne na klavesnici zas vynechava D, tiez musim silnejsie pritlacit ![]()
acko píše:
http://www.slnecnica.sk/…-minus-l-15/
toto je to mlieko. maju aj ine vyrobky bez laktozy
thx ![]()
Soldi, tak som si kukla foto acko a toji este raz a mas pravdu, podobaju sa, hlavne ten uces tomu pridava ![]()
katkamarek píše:
Soldi, tak som si kukla foto acko a toji este raz a mas pravdu, podobaju sa, hlavne ten uces tomu pridava
fakt? ja by som nepovedala, ale tak idem si ja toju este raz kuknut ![]()
hmm a fakt, teda aspon na zaklade tej jednej tojinej foto sa v niecom mozno podobame
no musime sa stretnut a spolu sa vyfotit a potom to zhodnotite ![]()
Soldi, kraaasne fotky! Mne sa tiez velmi pacia tie ciernobiele, maju uplne super atmosku ![]()
Lauri, malicka je fakt zlatucka a mozno tomu ta ruzova deka pridava, ale ozaj mi pride ako take jemne dievcako macacie
Uska skus vycistit vatovou tycinkou a tamponom, ale tiez si myslim, ze ak ich ma moc spinave, ze tam mozu byt paraziti. A s odcervenim dlho necakaj, teraz sme na klinike mali zasebou 2 maciatka co sa nam bohuzial nepodarilo zachranit, koli skrkavkam…tak boli napadnute ![]()
Michelangelo píše:Michel nejak nechapem
Kočky dovoluji si vás upozornit na Toju a Natalcu![]()
![]()
Majka, ja mam tie testy, len fotak mam v oprave. Zajtra skusim najst druhy zalozny a prihodim fotku, oki? Ja som asi 1-2 DPO…neviem presne, bo nemeriam.
A dnes som si kupila ten ananas baby
fakt som si povedala, ze skusim secko ![]()
Zaku mám vyfoceno,ale mm hraje call of duty
a nepustí mě tam ted,za chvíli už snad,ale já ji hodím do mojeho alba až dohraje,tak tam bude furt,mužeš kuknout zítra,ale kurníík nejde mi to tím šmejdem zaostřit krásně,ale tas snad něco uvidíš