Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Minewka
3.8.10 23:11

Toja…no neviem…nemusím byť chromá, aby som si vážila, že chodím…Ktorá žena sa počas tehu o svoje bábo nebojí???

Každá sa bojí…či je všetko v poriadku…každej žene je ťažko, keď už nevie spať, všetko ju tlačí..

Mne je niekedy zle od žalúdka ešte aj keď sedím vpredu v aute (iba keĎ šoférujem, mi nie je zle :mrgreen: )…predpokladám, že budem grcať ako najatá…

Moja chrbtica?? Mávam také bolesti, najmä ráno, že si s prepáčením ani zadok neviem utrieť…proste sa neviem vytočiť..

A aj napriek tomu by som nenapísala, že tehu nie je najkrajšie obdobie v živote ženy..alebo že nechcem ďalšie dieťa, lebo som v tehu grcala…

Příspěvek upraven 03.08.10 v 23:12

• Citovat
  • Upravit
4563

minew, som jej tam napisala svoj nazor.

tojka a kedy to bolo? lebo dneska som doma cca od 17tej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030

Tojuš jj žlutý :mrgreen: :mrgreen: pro mě je měsíc,co pro tebe rok víš,vzhledem k věku :cry: :cry: :cry: chjo :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 23:15

acko tak nic,lebo pred chvilou,len mi prislo zvlastne,ze sa za mnou to dievca dvakrat otocilo,ale mozno som paranoidna :mrgreen:

minew tak im napis ostrejsie,ja by som ich vyprovokovala do hnevu a potom by pisali tie nevdacnice este brutalnejsie veci,by sa odhalili este viac
mrchane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
3.8.10 23:16

minew, okrem toho, dieta fakt dokaze citit nalady matky, a moze nenavist k tehotenstvu pocitovat ako nenavist k nemu. minimalne si viem tazko predstavit, ako sa takato zena, ktora tehu neznasa a je zlostna na vsetko okolo, s laskou prihovara babatku a hladka si brusko. a toto podla mna dietatku bude chybat. teda vlastnu skusenost nemam, ale ja si vztah s mojim dietatkom budem budovat uz ked bude vo mne rast. dokonca niekedy sa mi chce s dusickou mojho buduceho dietatka komunikovat uz teraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080

michi to sa tak zda,pre mna je rok tych 12-13 dni po ovu,co cakavam mrchu/nemrchu
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka

Ačko :palec: :palec:

Ja nechápem, prečo sú ľudia takí, že plno vecí berú ako samozrejmosť..

Ja chodím jesť do školskej jedálne, výborne tam varia, ale fakt výborne.A stravníci stále pindajú, že je to nedobre…(a platia za to fakt smiešne peniaze)

Páááni, niekde by sa boli schopní pre to jedlo pozabíjať…ľudia berú mnohé ako samozrejmosť..

• Citovat
  • Upravit
4563
3.8.10 23:18

toji, nemozem mat uhniezdenie, lebo som nemala ovu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 23:18

ACKO presne. ja sa s mojim rozpravam uz teraz :mrgreen: ,chcem,aby vedelo ze je na tomto svete chcene od absolutneho zaciatku.verim,ze psychika cloveka je v niecom ina,ked je dieta chcene a ked je nechcene,
neviem presne v com,ale urcite to vplyv ma..ale vyskum som nerobila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 23:19

acko pockaj,prepac,nejako mi vypadlo,ty robis ovu testiky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
3.8.10 23:20

Toja, Ačko…veď ja sa už teraz prihováram a hladkám si bruško, aby bolo všetko oukej.. :mrgreen:

Ja neznášam precitlivené a ufňukané ženy…fakt som na to alergickááááááááá…A väčšina z nich bola…to sú podľa mňa zle reinkarnovaní chlapi… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9080
3.8.10 23:21

minew :mrgreen: ,ze reinkarnovani chlapi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
3.8.10 23:22

Áčko to je nádherné myšlení :huban: :srdce: :dance: :dance: to by byly všechny děti na světě šťastné a přesně tak to je.Pak se některé matky diví,že mají neklidné a uplakané děti.Stres se přenáší.Ty to vždycky tak krásně všechno řekneš :dance: :dance: :dance: :dance: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
3.8.10 23:23

toji, jj kazdy den ocikam testik, ale to len tak pro forma. hlavne je to, ze chodim na FLM 2× tyzdenne. mam na pravom vajconosici 21mm velku cystu a folik ziaden.
takze ani nema vyznam ocikavat ovu testy, ale robim to aby som videla ake ich mam pocas anovulaku. aby som to potom vedela porovnat ked raz bude ovu.
ach, co by som ja dala za ovulku :-(
no nic, idem spat, lebo nejak na mna idu negativne nalady, idem to zahnat pozitivnym myslenim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.8.10 23:26

acko akoze tento cyklus to mas alebo to mas uz dlhsie?
ak len teraz,tak to nemoze byt folik pred prsknutim?
ale ok,chod radsej spat,depka nema vyznam
buem na teba mysliet,aj ked ty sama svojim peknym a pozitovnym myslenim spravis zazraky aj na sebe,verim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí