Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
4.8.10 06:53

och dakujem lebo j už začínam stresovať že to nesilnie :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
4.8.10 06:55

editka uz sa nemusis stresovat teraz uz len pekne vyloz nozky na gauc vezmi si ovladacku od telky a nechaj sa obskakovat:)

viete co baby ja este stale nemam mrchu jak naschval! tak zavidim tym z vas co mate krasne 28 dnove cykly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
4.8.10 07:00

no bolo by super vyložiť len nohy ale malá je zlatá hrá sa pekne sama :-D joj trem aj ja som zvykla mať také dlhé cykly najmenej bolo 30 alebo 32 dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
4.8.10 07:06

je to na nervy editka ked pozeram na ine grafy kde uz pomaly maju ovu a ja este len cakam mrchu:) a to som dobrala 25dc dufik a dr.vravel ze tak do troch styroch dni bude mrcha.tak dovolte mi aby som sa zasmiala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
4.8.10 07:07

kočky je to možné že takto skoro mi začína byť zle? fuj aj teraz jem salámový chleba a pri polke sa mi už žalúdok zdvíha :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
4.8.10 07:08

trem ja som po duphíku dostala mrchu na 10 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
4.8.10 07:15

editka no dufam ze dnes pride tiez:))
ked som bola tehu tak hned po 10 dnoch som nemohla ani zubnu kefku dat do ust a mliecne vyrobky uz ani nespominam lebo je trapne ked sa niekto povracia z jogurtu:) 10 dni po otehu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
4.8.10 07:18
tremonti píše:
editka no dufam ze dnes pride tiez:))
ked som bola tehu tak hned po 10 dnoch som nemohla ani zubnu kefku dat do ust a mliecne vyrobky uz ani nespominam lebo je trapne ked sa niekto povracia z jogurtu:) 10 dni po otehu!!!

trem skús piť červené vínko mne to zvyklo pomôcť alebo tepléobklady na brucho :-D no ja len neviem jesť a chcem stále spať :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.8.10 07:21

Dobre ranko.

Tremonti podla mna dnes ta uz mrcha prepadne.

Editka podla mna to silnie, ono zo zaciatku az tak ten rozdiel nevidno, ide to pomalsie. Ale porovnavaj ich az po zaschnuti. A mamatesty 10tky, sa uplne vyfarbia az cca po pol hodine. To je moje zistenie po mojom testovacom maratone :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.8.10 07:22

Inak editka, mne na zaciatku tiez plaval zaludok, ale potom to preslo. Teraz mi zatial nie je nic, tak uvidime, kedy a ci vobec zacnem objimat zachodovu misu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
4.8.10 07:24
katkamarek píše:
Dobre ranko.

Tremonti podla mna dnes ta uz mrcha prepadne.

Editka podla mna to silnie, ono zo zaciatku az tak ten rozdiel nevidno, ide to pomalsie. Ale porovnavaj ich az po zaschnuti. A mamatesty 10tky, sa uplne vyfarbia az cca po pol hodine. To je moje zistenie po mojom testovacom maratone :lol:

ahoj máš pravdu po zaschnutí je jednoznačne silnejšia :dance: no mne žalúdok nepláva len nechce jesť pritom mi tam už žaby hrajú :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
4.8.10 07:36

dobre ranko :mavam:
editka, je silnejsia :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
4.8.10 07:49

edita nádhernej testík :palec: je silnější :palec: gratuluju.

U mně bt vylezla na 37 rovných tak asi ovulace fakt už dávno probehla možná :lol:

• Citovat
  • Upravit
riana12
4.8.10 07:58

editka je silnejsi, neboj :wink:

babulky, tak ja idem pekne hore, pomalicky pomaly, ale idem :dance: tak uz budem verit, ze uz som po ovu :-)

• Citovat
  • Upravit
5530
4.8.10 08:00

Ria a ty si stale nesnazilka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat