Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kaculad, ďakujem, tak ja verím, že sa do spodnej tabuľky presunú všetky ![]()
Katka, ja tehotenstvo neberiem ako chorobu, ako sú u nás na návšteve náše krsniatka a bláznime sa spolu, ja ich vyhadzujem a to sú dobré váhy, behám okolo domu…všetko po starom.Nechcem to nejako preháňať, len u mňa je viacej rizík, preto si chcem dávať na seba pozor. A každodonné viac ako trojhodinové trmácanie sa do a z práce mi asi tiež nepridá!
Kica, já to úplně chápu…když po tom dlouho toužíš a konečně se zadařilo, tak se vůbec nedivím, že na sebe chceš být opatrná !! Těším se na úterý- bude UTZ ?
dobré ránko holky
,u nás je dneska zima brrrr
![]()
EDITKO sílí,krásně neboj
![]()
JODI furt nic?
mrcha jedna mrchatá,tam kam má přijít,tam nepříjde a ten kdo ji nečeká,tak tam příjde
![]()
JODI budete mít to střetko s ELLOU?
A kde je zbytek holek dneska MICHELL a spol?
![]()
Kicus co máš za větší rizika,jestli mužu vědet,už si potratila někdy?
![]()
natulaa píše:
dobré ránko holky![]()
,u nás je dneska zima brrrr
![]()
![]()
EDITKO sílí,krásně neboj
![]()
JODI furt nic?mrcha jedna mrchatá,tam kam má přijít,tam nepříjde a ten kdo ji nečeká,tak tam příjde
![]()
JODI budete mít to střetko s ELLOU?A kde je zbytek holek dneska MICHELL a spol?
Kicus co máš za větší rizika,jestli mužu vědet,už si potratila někdy?![]()
![]()
dakujem a aj u nás je zima včera 30 dnes 15 je to normálne?
není Edit,včera jsem tu chodila skoro nahá a dneska tu jsem ve svetru
![]()
Jodi píše:
Kica, já to úplně chápu…když po tom dlouho toužíš a konečně se zadařilo, tak se vůbec nedivím, že na sebe chceš být opatrná !! Těším se na úterý- bude UTZ ?
Už jedno bolo, len nič tam… ale v utorok bude, tak vkladám do toho nádej, že váčik tam bude. Vraj sa mimi pri mojej diagnóze môže vyvíjať pomalšie, ale ja dúfam, že bude hrdina ![]()
Holky, tak u nás je teda dneska teplíčko ![]()
Natulaa, srazík mám dneska s Ellou, jejím mm a asi i s Pavkou ![]()
Kica, já právě vím, že zatím byla vidět jen ta zvýšená sliznice… Dělá si z tebe šprťouchlata, ten tvůj prcek…to bude taky určitě kluk, se vším si dává načas ![]()
Kica ved jasne, ked mas pocit, ze potrebujes vypnut, tak si vezmi dovolenku
Ale nemysli na rizika, necitaj uz viac info na nete, len sa zbytocne stresujes. Viem velmi dobre, ze je to tazke, ale toto ti k pohode nepridava
dobre ranko ![]()
holky chceme jet do šiklova mlýna nebo jak se to jmenuje, do ždáru. Nejste některá tam poblíž? neprší? dá se tam dnes jet, nebo raději čekat, já se bojím abysme nedojeli a nepršelo nám… ![]()
Natulaa, nie, aspoň o tom neviem! Ale s PCO a otočenou maternicou je u mňa väčšie riziko. Ako som písala nechcem zväličovať, len byť opatrná!
A ty sa ako cítiš?
Jodi píše:
Kica, já právě vím, že zatím byla vidět jen ta zvýšená sliznice… Dělá si z tebe šprťouchlata, ten tvůj prcek…to bude taky určitě kluk, se vším si dává načas
robí robí. Inak ja si tiež myslím, že to bude chlapec, ale na to je ešte skoro ![]()
Nicolka neviem, nie som odtial, ale aj u nas je dnes citelne chaldnejsie, v noci bola burka, som sa zobudila na vietor a dazd.
Michel ahoj ![]()