Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1047
4.8.10 08:58

Kaculad, ďakujem, tak ja verím, že sa do spodnej tabuľky presunú všetky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
4.8.10 09:05

Katka, ja tehotenstvo neberiem ako chorobu, ako sú u nás na návšteve náše krsniatka a bláznime sa spolu, ja ich vyhadzujem a to sú dobré váhy, behám okolo domu…všetko po starom.Nechcem to nejako preháňať, len u mňa je viacej rizík, preto si chcem dávať na seba pozor. A každodonné viac ako trojhodinové trmácanie sa do a z práce mi asi tiež nepridá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
4.8.10 09:09

Kica, já to úplně chápu…když po tom dlouho toužíš a konečně se zadařilo, tak se vůbec nedivím, že na sebe chceš být opatrná !! Těším se na úterý- bude UTZ ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.8.10 09:10

dobré ránko holky :mavam: :mavam: ,u nás je dneska zima brrrr :think: :lol:

EDITKO sílí,krásně neboj :hug: :hug:
JODI furt nic? 8-o mrcha jedna mrchatá,tam kam má přijít,tam nepříjde a ten kdo ji nečeká,tak tam příjde :pocitac: :pocitac:
JODI budete mít to střetko s ELLOU?

A kde je zbytek holek dneska MICHELL a spol? :think:  :think:

Kicus co máš za větší rizika,jestli mužu vědet,už si potratila někdy? :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
372
4.8.10 09:13
natulaa píše:
dobré ránko holky :mavam: :mavam: ,u nás je dneska zima brrrr :think: :lol:

EDITKO sílí,krásně neboj :hug: :hug:
JODI furt nic? 8-o mrcha jedna mrchatá,tam kam má přijít,tam nepříjde a ten kdo ji nečeká,tak tam příjde :pocitac: :pocitac:
JODI budete mít to střetko s ELLOU?

A kde je zbytek holek dneska MICHELL a spol? :think:  :think:

Kicus co máš za větší rizika,jestli mužu vědet,už si potratila někdy? :hug: :hug:

dakujem a aj u nás je zima včera 30 dnes 15 je to normálne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.8.10 09:16

není Edit,včera jsem tu chodila skoro nahá a dneska tu jsem ve svetru :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
1047
4.8.10 09:16
Jodi píše:
Kica, já to úplně chápu…když po tom dlouho toužíš a konečně se zadařilo, tak se vůbec nedivím, že na sebe chceš být opatrná !! Těším se na úterý- bude UTZ ?

Už jedno bolo, len nič tam… ale v utorok bude, tak vkladám do toho nádej, že váčik tam bude. Vraj sa mimi pri mojej diagnóze môže vyvíjať pomalšie, ale ja dúfam, že bude hrdina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
4.8.10 09:18

Holky, tak u nás je teda dneska teplíčko :lol:

Natulaa, srazík mám dneska s Ellou, jejím mm a asi i s Pavkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.8.10 09:18

Dobré ránko děvčata :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
4.8.10 09:19

Kica, já právě vím, že zatím byla vidět jen ta zvýšená sliznice… Dělá si z tebe šprťouchlata, ten tvůj prcek…to bude taky určitě kluk, se vším si dává načas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Kica ved jasne, ked mas pocit, ze potrebujes vypnut, tak si vezmi dovolenku :palec: Ale nemysli na rizika, necitaj uz viac info na nete, len sa zbytocne stresujes. Viem velmi dobre, ze je to tazke, ale toto ti k pohode nepridava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530

dobre ranko :)

holky chceme jet do šiklova mlýna nebo jak se to jmenuje, do ždáru. Nejste některá tam poblíž? neprší? dá se tam dnes jet, nebo raději čekat, já se bojím abysme nedojeli a nepršelo nám… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
4.8.10 09:20

Natulaa, nie, aspoň o tom neviem! Ale s PCO a otočenou maternicou je u mňa väčšie riziko. Ako som písala nechcem zväličovať, len byť opatrná!
A ty sa ako cítiš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
4.8.10 09:22
Jodi píše:
Kica, já právě vím, že zatím byla vidět jen ta zvýšená sliznice… Dělá si z tebe šprťouchlata, ten tvůj prcek…to bude taky určitě kluk, se vším si dává načas :mrgreen:

:mrgreen: robí robí. Inak ja si tiež myslím, že to bude chlapec, ale na to je ešte skoro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.8.10 09:23

Nicolka neviem, nie som odtial, ale aj u nas je dnes citelne chaldnejsie, v noci bola burka, som sa zobudila na vietor a dazd.

Michel ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital