Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ester nebola, v Ba v tom labáku, čo si mi s Ackom odporučila bola cena vyše 20eur, to sa mi zdá prehnané! A môj lekár má dovolenku a ani jeden zo zastupujúcich lekárov mi krv nechcel zobrať, že načo, veď mám tehu testy, takže tehotná som, ak mi to ukázali. A nikde inde mi nechceli zobrať krv, ako samoplatcovi, vraj potrebujem výmenný lístok od lekára, tak ale potom by som už nebola samoplatca, nie!!! Je to postavené na hlavu ![]()
Jodi mě si mrchaňa pěkně vychutnává
třetí den padá teplota a od včerejšího rána ju vyhlížím a ještě mě deptá svým natahováním
![]()
katka, no to neviem na 100% lebo som vtedy vela tekutin vypila, boli sme na dvoch navstevach. Ale ten den predtym bol skoro pozitivny, naozaj chybalo malo tie ostatne dni to slablo. Dnes som klesla, ale vcera ovutest o trosku zosilnel, takze tam bolo vidiet ducha…hmm, moje telo sa so mnou fakt dobre bavi
![]()
Kicus mám se výborně,v pátek jedeme do Brna do nového CARU,tak se těším,zároven nám budou brát krev na tu genetiku,tak jsem za to fakt štastná
Nici hodím ti do pošty jeden odkaz,přišel nám na mail,jen jsem si na tebe vzpoměla,tak kukni,třeba to pomuže ![]()
Jinak holky ted mi psal mm sms,jako k výročí,že mě miluje a že to bylo nejkrásnějších 9let v jeho životě a tak,no není to krásné
,jsem z toho uplně dojatá
![]()
Kica a neskusala si obvodneho lekara? Ten by s tym nemal mat problem ![]()
lili, krasny bytik ste mali, mate vyborny vkus
hlavne ta kupelka sa mi velmi paci, ak by sme mali velku kupelnu, resp. ked raz bude dom a kupelni bude viac, tak jednu urcite chcem takuto tmavu. ![]()
Katka určite je všetko ako má byť
. Ja sa spýtam ešte poslednú trošku negatívne orientovanú otázku a potom príde pozitívne naladená kica
, dokiaľ nekrvácam, je všetko v poriadku, však a keby išlo o mimomaternicové, tak by som skôr, či neskôr začala špiniť a to isté platí ak by sa mimi prestalo … Ako je jasné, že sa to nestane, len sa chcem ubezpečiť ![]()
natulaa píše:natu, to je krasne
Jinak holky ted mi psal mm sms,jako k výročí,že mě miluje a že to bylo nejkrásnějších 9let v jeho životě a tak,no není to krásné![]()
![]()
natulaa píše::d čekám
Kicus mám se výborně,v pátek jedeme do Brna do nového CARU,tak se těším,zároven nám budou brát krev na tu genetiku,tak jsem za to fakt štastnáNici hodím ti do pošty jeden odkaz,přišel nám na mail,jen jsem si na tebe vzpoměla,tak kukni,třeba to pomuže
Jinak holky ted mi psal mm sms,jako k výročí,že mě miluje a že to bylo nejkrásnějších 9let v jeho životě a tak,no není to krásné![]()
![]()
Ester, to ma napadlo ako prvé, ale potom som si povedala, že je to hlúposť, nemal by to predsa len gynekológ… ale za pokus by to stálo ![]()
ahojte ![]()
esti poslala som ti IP,no tak treba snazit mysleli sme ze uz bola ale myslim ze podla poklesu nie tak v snazeni pokracovat ![]()
a jinak jsem dneska byla na HP, v PO jdu na OGTT a dalsi stredu pak na konzultaci vysledku…
a beru Sumamed na ty bakterie v pochve zpusobujici potraty ![]()