Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
natulaa píše:
Neli mám v albu jednu fotečku,ale fotila jsem sama a dost pozdě večer,tak je to nic moc vidět,kor tim našim mobilem,noo,kukni![]()
,ještě to když tak zkusím za světla,my měli večer ještě návšěvu,tak jsem nechtěla před nima tajtrlíkovat,ještě by na mě zavolali chocholouška
kdy zase můžu přijet?
četla jsi to?
kluci my šli na houby tak jdu poklidit trošku
co vařite za polívku dejte tip?
![]()
katka, soldi glukozovy robia v 24-26 tt az - teda aspon moje lekar. V 20 tt je hlavny morfologicke sono (kontroluju sa organy), v 16tt su tie triple testy na genetiku, v 12tt je prve krasne sono, na to sa teste, to je zazitok! V 8tt to moj lekar vola macko a dovtedy fazulka ![]()
lili jej, vy mate dizajnera alebo si to vymyslate sami? Krasne zladene ![]()
natulaa píše:
joo až ted jsem to četla![]()
![]()
,to se ti zdálo kvuli těm nechtum
![]()
![]()
nevím asi mi už šibe ![]()
katka v tehu je vyssia potreba tekutin, ale ak by si si to chcela doma overit, daju sa kupit bezne pH papieriky na tetsovanie mocu a tam sa kontroluje aj bielkovina, cukor a pod za cca 6 eur 50 tetsikov. Jeden den si pri kazdom cikani odskusas papierik a ak by sa na niektorom obajvil cukor, treba sa radsej poradit s lekarom ![]()
soldi, krcok nesledujem, skusala som, ale askosi mi to nejde, mne sa to zda stale rovnake ![]()
evi, mm ich siel odviest, ale uz je doma
Tak sa zatial majte pekne ![]()
acko a minewka, no ake ste vy chytrolinky???
![]()
citala som tu diskusie
poviete nazor a ukamenuju vas. ![]()
jodi, to aj ja dufam, ze mala dusicka mi chcela povedat, ze uz coskoro k nam pride ![]()
inak, urobila som ten ovu test a je uplne biely. prvy den ms, bol taky polovicny (inac vtedy tiez mavam biely), tak dufam, ze medzitym nezosilnel, ale naopak slabol. no, vsetko ukaze cas ![]()
evicka, nie s natulou ale natalcou - najdes ju medzi vitaznymi grafmi ![]()
nicoll, skus si dat do google pravnicka poradna online.
Lily napchala som do malej stvrt tabletky rano, dvakrat mi to vyplula, potom som jej zavrela usta aby to ligla
ale uz dobre, uska som trosku precistila s vatovym tamponom a vodickou. Kocur jej stale neda pokoj, uz na neho aj sycala ![]()
Evi se mnou nechtěj mít podobný grafík
,to bych ti nepřála ![]()
Lauri jééj ,já jsem zvědavá,jak to dopadne s váma
,jinak já tabletky rozdrobím mezi dvěma lžičkami,kapnu tam trošku mlíčka,je z toho taková kašička a doma mám injekční stříkačku,tak ji napustím a střiknu přimo do tlamičky,taky se vzpírají,ale polykat musí
,se psem je to jednoduché,mu to zamotám do kousku salámu a on ani neví,že v něm něco bylo
,jak to zhltne ![]()