Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8808
4.8.10 10:28
natulaa píše:
Neli mám v albu jednu fotečku,ale fotila jsem sama a dost pozdě večer,tak je to nic moc vidět,kor tim našim mobilem,noo,kukni :mrgreen: :mrgreen: ,ještě to když tak zkusím za světla,my měli večer ještě návšěvu,tak jsem nechtěla před nima tajtrlíkovat,ještě by na mě zavolali chocholouška :mrgreen:

kdy zase můžu přijet? :mrgreen: četla jsi to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
4.8.10 10:29

holky nevíte je na netu nějaká právnická poradna zadarmo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.8.10 10:30

joo až ted jsem to četla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,to se ti zdálo kvuli těm nechtum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8808

kluci my šli na houby tak jdu poklidit trošku
co vařite za polívku dejte tip? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225

katka, soldi glukozovy robia v 24-26 tt az - teda aspon moje lekar. V 20 tt je hlavny morfologicke sono (kontroluju sa organy), v 16tt su tie triple testy na genetiku, v 12tt je prve krasne sono, na to sa teste, to je zazitok! V 8tt to moj lekar vola macko a dovtedy fazulka :mrgreen:

lili jej, vy mate dizajnera alebo si to vymyslate sami? Krasne zladene :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
natulaa píše:
joo až ted jsem to četla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,to se ti zdálo kvuli těm nechtum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nevím asi mi už šibe :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
4.8.10 10:32

katka v tehu je vyssia potreba tekutin, ale ak by si si to chcela doma overit, daju sa kupit bezne pH papieriky na tetsovanie mocu a tam sa kontroluje aj bielkovina, cukor a pod za cca 6 eur 50 tetsikov. Jeden den si pri kazdom cikani odskusas papierik a ak by sa na niektorom obajvil cukor, treba sa radsej poradit s lekarom :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
4.8.10 10:35

soldi, krcok nesledujem, skusala som, ale askosi mi to nejde, mne sa to zda stale rovnake :mrgreen:
evi, mm ich siel odviest, ale uz je doma :dance: Tak sa zatial majte pekne :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17268
4.8.10 10:36
:mavam:

acko a minewka, no ake ste vy chytrolinky??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
citala som tu diskusie :-) poviete nazor a ukamenuju vas. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
4.8.10 10:37

na to je len jedno : plodnost je dar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
4.8.10 10:39

ahoj všem.
Zakup taky se chystáme číhnout na houby.

• Citovat
  • Upravit
17359
4.8.10 10:39

jodi, to aj ja dufam, ze mala dusicka mi chcela povedat, ze uz coskoro k nam pride :srdce:

inak, urobila som ten ovu test a je uplne biely. prvy den ms, bol taky polovicny (inac vtedy tiez mavam biely), tak dufam, ze medzitym nezosilnel, ale naopak slabol. no, vsetko ukaze cas :lol:

evicka, nie s natulou ale natalcou - najdes ju medzi vitaznymi grafmi :-P

nicoll, skus si dat do google pravnicka poradna online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
4.8.10 10:41

Lily napchala som do malej stvrt tabletky rano, dvakrat mi to vyplula, potom som jej zavrela usta aby to ligla :) ale uz dobre, uska som trosku precistila s vatovym tamponom a vodickou. Kocur jej stale neda pokoj, uz na neho aj sycala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2520
4.8.10 10:44

ahojte

aj u vas je tak hnusne? tu je zimaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.8.10 10:44

Evi se mnou nechtěj mít podobný grafík :-( :mrgreen: :mrgreen: ,to bych ti nepřála :hug:

Lauri jééj ,já jsem zvědavá,jak to dopadne s váma :think: :lol: ,jinak já tabletky rozdrobím mezi dvěma lžičkami,kapnu tam trošku mlíčka,je z toho taková kašička a doma mám injekční stříkačku,tak ji napustím a střiknu přimo do tlamičky,taky se vzpírají,ale polykat musí :mrgreen: :mrgreen: ,se psem je to jednoduché,mu to zamotám do kousku salámu a on ani neví,že v něm něco bylo :mrgreen: :mrgreen: ,jak to zhltne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex