Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
soldi jasne s natalcou sak uz som slepa ani citat neviem
no tak ten natalcin graf sa mi paci ![]()
ahojte ![]()
lilly: ja by som tiez rada videla tvoj bytik pre inspiraciu, budeme coskoro zariadovat, poslala som ti ziadost o priatelstvo ![]()
soldi píše:ahoj, lauri, prosim, mrkni este aj Ty na moj graf a napis mi, ze si si ista, ze ovu u mna este nebola
jeeej, to musi byt zlate, ked tak syci na kocurika, ale vsak kocurik je tiez este maciatko, ci uz nie? v akom veku vlastne dospievaju macky?
lili, tak dobre, dakujem moc, idem mu dnes teda este vypytat atb na dalsie styri dni. ale uz vyzera byt uplne v poriadku, ma taky spokojny vyraz v tvari ![]()
videla si tu fotku, co som sem davala, ako mal slnecne okuliare?
katka, aha, a nemozes mat naopak vysoky? ach, neviem poradit ![]()
evi, chi chi,
uz tam vidis tu podobu? ![]()
ozaj, lili, a co foto zo sucasneho bytiku? ![]()
inac, dakujem za pochvalu ciernobielych fotiek, tiez sa mi strasne pacia, to fotil na nikon f5, ak poznas.
inak, kedysi fotil mm normalne na diaky a premietali sme si fotky na stenu, to bola paradicka ![]()
Lauri no my sme zatial tlakomer nepotrebovali, ale tak teraz si ho asi kupim, lebo ja sa dost obavam, ze budem mat problem s tlakom, kedze mam ten prolaps. A taky ako opisujes ma aj moja svokra. No ja by som kupila radsej taky co je na adapter, lebo tym na baterky nejak velmi neverim. Oni su male a sikovne, len neviem nakolko presne.
natulla, no presno to robia aj oni
kocur akokeby na nu chcel vyskocit. chudak mala ![]()
a macku tiez treba dat sterilizovat ??? ![]()
soldi idem kuk. one momentz.
Soldi netrap sa
, aj tak dakujem, ze sa o mna zaujimas, nejako to uz poriesim
soldi ano ten je podobny inak aj podobny ma zuzi2 tiez,akurat moj bude mat iny koniec ako maju oni ![]()
lili krasne fotky ty vyzeras taka blazniva ![]()
babulky z Ba neviete kde predavaju pekne obrazy potrebujem kupit cierno biely nejaky do obyvacky taky vacsi
soldi:
![]()
ja uz do zadu necitam, nemam sancu
![]()
mrcha dorazila konecne
a po mrche mojziska
katka, ja verim, ze bude vsetko ok, ze budes mat ukazkove tehotenstvo ![]()
lauri, tu soju som brala(ale ta vraj teploty znizuje, minuly cyklus nemala ziadny efekt), to je to meds- ale v malej davke, len ako jedna tabletka clostilu a este od 1dc pijem alchemilku 2 krat denne dva deci. myslis, ze ta zvysuje teploty?
evi, mozno skonci so zelenym koncom, nikdy nevies. prednedavnom sa to podarilo, takze by bolo znova nacase ![]()
aj v auparku je nejaky obchod s obrazmi, nie?
to je v prčicích, spadlo mi emimino a doteď jsem se sem nemohla dostat! tento PC stojí za 2 věci…vrrr…
jdu vás dočítat, nebo mi řeknete, jestli je od rána někaká změna…někdo pozitivnííííí???