Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Soldi, tak podla mna, uplne keby sme to brali teoreticky, ze si fakt po ovu, tak bola vcera alebo predvcerom. Ale ja si myslim, ze klesnes ![]()
soldi píše:
ahoj, ebenka, asi Ta sklamem, ale podla po ovu teploty sa neda ziadno spoznat tehotenstvo. jedine, ze by si mala vysoku teplotu dlhsie ako 18 dni ale dovtedy by si minimalne 5 krat testla
Aha
myslela som, ze to zistim skor, nez pride den MS. A praveze usetrim na TT.
Alebo minimalne na nervoch a neistote. Ale ako to tu tych par dni sledujem, tak to nieje take lahke. Nastastie mam to stastie, ze mi pride MS bud na 28 alebo na 29 den. Ale kto to ma dovtedy vydrzat?
ach jaaj. aspon ze ste tu take zlate a navzajom si pomahate. Vydrzat, ale aj podporit, ked ta mrcha pride a nevyjde to ![]()
Babulky, priatelstvo potvrdene ![]()
Ria, dovolim si oponovat co sa tyka kastracie macicky ![]()
Suhlasim, ze zakrok je to naozaj neporovnatelny s kastraciou u kocirika, musi sa otvorit brusko, podviazat a naslene vybrat vajecniky a maternica. Ale aj ked macicka zije v byte a nema moznost mat maciatka, tak tie ruje ktore popisujes tym nariekanim za kocurikom sa mozu postupom casu zhustovat a zhustovat az sa macicka moze dostat do ruje permanentnej. Pocas ruje macicka aj menej papa, je „poblaznena“, pretoze tak to priroda zariadila a caka na svojho kocurika. Macicka je usposobena na vrh kazde 3 mesiace a ak sa jej to „odmietne“ jej telicko nefunguje spravne a ruje ju vycerpavaju. Navyse kastraciou macicky sa odburaju problemy ako zapal maternice ci nador mliecnych zliaz (ak je kastracia pred 1. rujou).
je to prostě nespravedlnost…když jí nikdo nezve, tak přijde jak na koni…a mně takhle natahuje… Tak Moukusko, já dám 2 flašky za 4 hodiny…třeba si mně na záchytce najde snáz ![]()
katka ahoj
soldi a preco by ti to vlastne vadilo? vidim 2kat sexik
v den ovu
toji, hi hi, ze by som uz inak spala 6 dni?
katka, ano, verim tomu, ze klesnem, ak nie, tak je to v piiiiiiiiiiip ![]()
asponze bol nejaky ten keksik ![]()
ebenka, a kolky dc si teraz?
nie, neda sa to zistit skor, ako, mozes hadat podla tvaru grafu, ale je to len hadanie. test Ti ukaze ci si, alebo nie, 10 dni po ovulacii, graf az vtedy ked prekroci dlzku Tvojej LF.
http://www.umeleckediela.sk/sk/diela?…
pekne obrazy od slovenskych umelcov sa tu daju nasjt ![]()
soldi ty zvyknes vyskocit a klesnut
a nemyslela som 6 dni ale tuto noc,ked mas najvyssiu teplotu
Ahoj Toji ![]()
Soldi, ved ste mali sexik, neviem cim moze byt sposobeny ten vzostup, ale mas hormony v poriadku? Ty si nebola teraz niekedy na HP? Alebo stitka? Vies, ja len si spomeniem na Katlin, ze jej sa tiez nezdali jej vysoke teploty a nakoniec mala pravdu, ze to ma na svedomi stitna zlaza ![]()
toji, lebo jonas mi vychadza na 16.8. ![]()
ale tak racionalne si myslim, ze ziadna ovu nebola.
len aby si to myslelo aj moje telo ![]()
ozaj, a dik za krasny koment k fotke ![]()
kto este nevidel novy album, a chce vidiet, nech kukne, lebo o par dni mazem ![]()
Ahojky holky, tak jsem prisla na doporuceni SOLDI, taky merim BT, teprve mam dva cykly za sebou, ale zda se, ze jsem ukazkovy pripad na mereni BT. Tak snad se zadari byt brzy tehu.
soldi ja mam jonasa na dnes 4.8.,ked krvacam jak ďábel ![]()
link je vpredu,ze?
katka ty si bola na tom hcg?
toji, ale 36,8 je tiez moja poovulacna teplota, vies? po ms mavam vacsinou tych 36,7 s obcasnym vyskokom, verim, ze zajtra klesnem.
katka, tiez planujem ist na endokrinologiu, hned ako zrusia vymenne listky ![]()
na HP som bola pred pol rokom bol ok.
stitku mi kontrolovali pred rokom, tiez bola ok.
a ked si pozries moj overlay tak tie teploty su cca stale rovnake. nezvysuju sa tak, ako to mala katlinn.
a este treba brat do uvahy, ze ona mala strasne vysoke teploty stale, ja mam taky priemer- a to meriam o osmej, co je dost neskoro.