Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9080
4.8.10 13:02

kati to aby si si ma nemylila so soldi :wink:
ja uz svoju novu vidim,aj ked ma hneva,ze malicka :cert:

chrobi aha,ale ja potrebujem v BA :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
4.8.10 13:03

no to je mi jasné mrkni net a zadej reprodukční imunologie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.8.10 13:04

kati waaaw,to je riadna hodnota,to znie,ze tam budes mat celu matersku školku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
4.8.10 13:05

http://www.rodina.cz/…/journal.asp?…

tady píšou, že na Slovensku je jen jedno pracoviště, ale třeba je už něco dalšího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Toji uz vidim tu francuzsku herecku, teraz si nespomeniem na meno :mrgreen: Ale podobas sa, hlavne oci :pankac:

Chrobi ano stupa, na dalsi utz idem v pondelok, doktorke sa nezdalo, ze je tam este len dutinka, ale nechcela pocuvat, ze som mala ovulku neskor, brala do uvahy len posledny termin mrchy. Takze to by sme tam uz mali pekne vidiet aj plodik :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080

chrobi a nevies nahodou? keby som nahodou mala protilatky,ktore likviduju spermie,tak tie sa vlastne kde nachadzaju? v hliene? keby som sla cez IUI,tak sa tie protilatky daju obijst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
4.8.10 13:07

Katko no jo tak alespon jdeš hned takto brzo na další utz :-) ted už bude něco vidět :-) a pak půjdeš na srdíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.8.10 13:08

Toji cosi, bude iba jedno, ja som praveze vcera stresovala, lebo podla mojich vypoctov by ta hodnota uz mala byt okolo 18 000, ale rastie mi to konstantne cca 1,85 krat kazdy druhy den, no a nemusi sa to zdvojnasobit kazde 2 dni, moze az 3, takze je to ok :palec:

A dakujem, ze si taka mila a kvoli mne si zmenila foto, ale uz som sa vas nejak naucila rozoznavat, takze ked sa ti pacila ta pred tym, kludne si ju vrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
4.8.10 13:08

Toja můžeš je mít i v hlenu a tím pádem IUI to obchází, ale taky můžeš mít proti trofoblastu takže se miminko nechytne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.8.10 13:09

kati no proste sla podla tabuliek,ze ovu 14DC :mrgreen:
este ze my vieme a nedame sa znepokojit,ze? :kytka:

ta herecka sa vola audrey tautou,mne osobne uz sla na nervy,lebo jej bolo vsade vela a ze mala stale po Amelie z Montmartru ten rozkošny image, ale mi napadla,ked som si pustala jednu pesnicku na youtube,tak sa tam vyskytla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
4.8.10 13:09

lauri, v otazke sterilizacie macicky suhlasim s lili. nasa macka znasala ruju velmi zle, zavijala ako besna, to sa nedalo spat a srdce mi krvacalo, niektore macky (samice) dokonca aj znackuju, jednoducho je to pre ne trapenie, lebo nevedia naplnit svoje potreby. plus je riziko, ze vyuzije sancu a vyskoci z balkona, prevali sietku na okne, alebo inak ujde. macka sa dostane do stavu vysinutia mysle, jednoducho chce sa parit a trapi sa. myslim, ze najhumannejsie je macku sterilizovat. bude po zvysok zivota kludnucka. sterilizacia sa moze kludne robit po 5.mesiaci macicky, ale kedze nebeha po vonku a nie je riziko ze donesie macence, tak kludne mozete pockat kym dospeje a dostne prvu ruju.

lili, nas krispinko bol fiknuty uz ako 3 mesacny. ja osobne by som to urcite nerobila, ale chapem, ze v utulkoch a depozitoch to robia, radsej tak, ako riskovat, ze predcasne dospely macaci pubertak narobi maciatka. u dezka sme pockali do prveho znackovania, cca 5-6 mesiacov mohol vtedy mat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.8.10 13:10

chrobi aha, tak uvidime. lebo sa chystam na IUI tento cyklus a mam dojem,ze u mna este nedoslo ani k oplodneniu vajicka,takze ci mam protilatky voci oplodnenemu vajicku,to netusim.
to si myslela,ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
4.8.10 13:11

katka nemyslíš Audrey Tautou ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.8.10 13:11

Toji ja si ju pamatam z jedneho filmu, kde hrala psychicky narusenu, chorobne sa zalubila do jedneho kardiologa a znicila mu cely zivot a nakoniec ho zabila. Ked ju vidim, tak stale mam pred ocami ten film :mrgreen:

Chrobi, verim, ze uz bude pekny plodik a mozno nas prekvapi uz aj srdiecko, kto vie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2520
4.8.10 13:12

baby, v piatok si planujem kupit test a kedze som uz davno v lekarni nekupovala, mam otazky…
mamatest 10-kovy je na prd? to niektora z vas pisala
ktory test si mam teda kupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí