Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Denca ale ked uz mas brat clostil, tak ja by som asi chcela vediet ako je na tom moj manzel. Ja sa budem pchat hormonmi a co ked ma aj on nejaky problem? Aky by to potom malo vyznam? A on z coho usudil, ze asi neovulujes, z jedneho UTZ?
Pavka no mne to ukazuje u teba iba 16 dni, ale tebe to moze prave preto zobrazovat viac, lebo mas VIP
lili jeeej, tak MM kedysi maloval insitne umenie a doteraz na nom ulietava. On si tam vybral 2 insitne a ja 2 abstraktne a hned by sme ich brali … len potom prevazil rozum, ze najprv ich musime mat kde dat.
Ale urcite tam este pojdem, ten pan nam o vsetkych obrazoch vedel krasne rozpravat, no a tak sme si aspon kupili male zrkadlo a tricko ![]()
ahojte, tak my už sme štyria…presne pred týždňom sa nám narodil náš druhý pokladík Oliver, 3000g a 49cm, v nedeľu sme prišli domkov z porodky
Evitka jeeezinku!!!! Nase dalsie miminecko
Gratulujem!!! Ako sa citis?
katkamarek píše:
Pavka no mne to ukazuje u teba iba 16 dni, ale tebe to moze prave preto zobrazovat viac, lebo mas VIP
diky KaCI ![]()
LILY dakujeeeeeeem,si ma ukludnila. lebo vlastne aj v tom obodbi (ked som mala 15),som mala aj jemnu mononukleozu,tak mozno preto
albi aj tebe dakujem za super info
este ze vas mam ![]()
katkamarek píše:
Denca ale ked uz mas brat clostil, tak ja by som asi chcela vediet ako je na tom moj manzel. Ja sa budem pchat hormonmi a co ked ma aj on nejaky problem? Aky by to potom malo vyznam? A on z coho usudil, ze asi neovulujes, z jedneho UTZ?
jo, z jednoho utz
Příspěvek upraven 04.08.10 v 14:32
katkamarek píše:
Denca plodny hlienik ovulku este znamenat nemusi
no vidíš, já myslela, že to znamená ovu
Denca, tak to je potom fakt „spickovy odbornik“, ked toto dokaze z jedneho UTZ usudit
Moj dr. mi robil ultrazvuky pravidelne, a dokonca si ani potom netrufol povedat, ze som mala ovulku, este mi vzal krv na progesteron, aby sa celkom uistil. Spytaj sa v piatok na ake hormony ti berie krv. Nech ti presne povie.
hoolky, nevite, proc mi FF v tomto cyklu automaticky haze tak dlouhy graf (na 2 mesice)?
asi zna me cykly