Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
eraguska ukaz foto
soldi ako vies,ze je lesba?
ja zas chodim k uchylovi,ale ked vynadam sestre hned pri dverach, potom je na mna milsia ![]()
Soldi, neviem sa k tomu vyjadrit
som len dlhodoba studujuca snazilka ![]()
eragus a bola si u lekara?
krcok by som na tvojom mieste nestudovala,resp.nim sa neriadila
papa,vidime sa vecer
drzim palce
Soldi, no my mame zatial vsetko v norme. Este to geneticke a imuno vysetrenie…a tym koncime ![]()
Tak ten tt z pondělka jsem už vyhodila a ten dnešní ještě mám, ale mobil mi fotí mizerně, zkusím večer přes scaner, snad to půjde. Jinak mně měknul čípek tak 3-4 dny před ms a i se jakoby otvíral, teď je tvrdý a je zabalený celej v nějakém bílem hlenu a navíc mám pocit neustálého mokra. Večer to sem zkusím nascanovat, snad to tam uvidíte, po dvou letech by to už ksakru mohlo vyjít.
Ja si to vysvetlujem tak, ze zatial nebol spravny cas pre nase babatko
ono predsa vie, kedy je ta najspravnejsia doba a ja dufam a verim, ze tam hore je nejake, ktore by si nas za rodicov vybralo
Mala som obdobie, na ktore ked sa spatne pozriem tak viem, ze by som dietatku nebola schopna dat maximum (nemyslim teraz materialne zalezitosti). Zomrela mi necakane mamina pred 3 rokmi a moje vyrovnanie sa s jej odchodom bolo dlhe a narocne a az teraz v poslednej dobe zacinam zase citit viac sily a pozitivneho myslenia a veselsieho pohladu na svet…
ďakujem kočky, idem troška oddychovať, niekedy sem ešte nakuknem
Téda Lili, ty toho máš opravdu hodně za sebou… ![]()
Ale určitě spoustu krásného před sebou ![]()
Eraguska a grafik mas? Ci ty nemerias? Ako si na tom teraz, vies priblizne, ktory DPO si, alebo kedy by mala dojst mrcha?
Lilina22 píše:
Ja si to vysvetlujem tak, ze zatial nebol spravny cas pre nase babatkoono predsa vie, kedy je ta najspravnejsia doba a ja dufam a verim, ze tam hore je nejake, ktore by si nas za rodicov vybralo
Mala som obdobie, na ktore ked sa spatne pozriem tak viem, ze by som dietatku nebola schopna dat maximum (nemyslim teraz materialne zalezitosti). Zomrela mi necakane mamina pred 3 rokmi a moje vyrovnanie sa s jej odchodom bolo dlhe a narocne a az teraz v poslednej dobe zacinam zase citit viac sily a pozitivneho myslenia a veselsieho pohladu na svet…
krasne ![]()
Ahojky děvčata,
tak mě by dnes nebo zítra měla už dorazit ms, ale teplotu mám stále nahoře 37,1
. Jsem strašně napnutá a mocinky doufám že se zadaří a ta
nepříjde . Jo a taky mě stále píchá v podbříšku. V sobotu a v neděli jsem sice malinko špinila ale už je to pryč… Holky vy jste zkušené s měřením BT, neměla by teplota před MS klesnout a jaký den před nebo ten den
díky za odpovědi
![]()
mě klesá BT tak den-dva před mrchou. já jsem tento měsíc na pěst… jsem uzlík nervů, vše mě rozpláče…tady je to samý doják na tom emiminu…