Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9080
4.8.10 15:24

eraguska ukaz foto

soldi ako vies,ze je lesba?
ja zas chodim k uchylovi,ale ked vynadam sestre hned pri dverach, potom je na mna milsia :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
4.8.10 15:25

Soldi, neviem sa k tomu vyjadrit :nevim: som len dlhodoba studujuca snazilka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
4.8.10 15:26

Evitka- nádhera!!!!!! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843

evitka krásne bábatko :wink:
eraguš a graf nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080

eragus a bola si u lekara?
krcok by som na tvojom mieste nestudovala,resp.nim sa neriadila

papa,vidime sa vecer :mavam: drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835

Soldi, no my mame zatial vsetko v norme. Este to geneticke a imuno vysetrenie…a tym koncime :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
4.8.10 15:29

Tak ten tt z pondělka jsem už vyhodila a ten dnešní ještě mám, ale mobil mi fotí mizerně, zkusím večer přes scaner, snad to půjde. Jinak mně měknul čípek tak 3-4 dny před ms a i se jakoby otvíral, teď je tvrdý a je zabalený celej v nějakém bílem hlenu a navíc mám pocit neustálého mokra. Večer to sem zkusím nascanovat, snad to tam uvidíte, po dvou letech by to už ksakru mohlo vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
4.8.10 15:30

Ja si to vysvetlujem tak, ze zatial nebol spravny cas pre nase babatko :oops: ono predsa vie, kedy je ta najspravnejsia doba a ja dufam a verim, ze tam hore je nejake, ktore by si nas za rodicov vybralo :oops: Mala som obdobie, na ktore ked sa spatne pozriem tak viem, ze by som dietatku nebola schopna dat maximum (nemyslim teraz materialne zalezitosti). Zomrela mi necakane mamina pred 3 rokmi a moje vyrovnanie sa s jej odchodom bolo dlhe a narocne a az teraz v poslednej dobe zacinam zase citit viac sily a pozitivneho myslenia a veselsieho pohladu na svet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.10 15:32

ďakujem kočky, idem troška oddychovať, niekedy sem ešte nakuknem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
4.8.10 15:35

Eraguška, držím palce, ať je to tam!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
4.8.10 15:43

Téda Lili, ty toho máš opravdu hodně za sebou… :hug:
Ale určitě spoustu krásného před sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.8.10 15:43

Eraguska a grafik mas? Ci ty nemerias? Ako si na tom teraz, vies priblizne, ktory DPO si, alebo kedy by mala dojst mrcha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibysek
4.8.10 15:48
Lilina22 píše:
Ja si to vysvetlujem tak, ze zatial nebol spravny cas pre nase babatko :oops: ono predsa vie, kedy je ta najspravnejsia doba a ja dufam a verim, ze tam hore je nejake, ktore by si nas za rodicov vybralo :oops: Mala som obdobie, na ktore ked sa spatne pozriem tak viem, ze by som dietatku nebola schopna dat maximum (nemyslim teraz materialne zalezitosti). Zomrela mi necakane mamina pred 3 rokmi a moje vyrovnanie sa s jej odchodom bolo dlhe a narocne a az teraz v poslednej dobe zacinam zase citit viac sily a pozitivneho myslenia a veselsieho pohladu na svet…

krasne :srdce:

• Citovat
  • Upravit
407
4.8.10 15:53

Ahojky děvčata,
tak mě by dnes nebo zítra měla už dorazit ms, ale teplotu mám stále nahoře 37,1 8-) . Jsem strašně napnutá a mocinky doufám že se zadaří a ta :cert: nepříjde . Jo a taky mě stále píchá v podbříšku. V sobotu a v neděli jsem sice malinko špinila ale už je to pryč… Holky vy jste zkušené s měřením BT, neměla by teplota před MS klesnout a jaký den před nebo ten den :?: :jazyk: díky za odpovědi :huban: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
4.8.10 16:00

mě klesá BT tak den-dva před mrchou. já jsem tento měsíc na pěst… jsem uzlík nervů, vše mě rozpláče…tady je to samý doják na tom emiminu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí