Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ibysek
4.8.10 16:00

Jani, testuj :dance:

• Citovat
  • Upravit
6158
4.8.10 16:02

jani, máš krásný grafík:-)
testuj…:-)
držím moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.8.10 16:07

Jani BT moze klesat, az v den mrchy, u koho ako, ked zajtra neklesnes tak testuj, to spinenie mohlo znamenat uhniezdovanie, mala si to uz pred tym niekedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
4.8.10 16:40
Lilina22 píše:
Ja si to vysvetlujem tak, ze zatial nebol spravny cas pre nase babatko :oops: ono predsa vie, kedy je ta najspravnejsia doba a ja dufam a verim, ze tam hore je nejake, ktore by si nas za rodicov vybralo :oops: Mala som obdobie, na ktore ked sa spatne pozriem tak viem, ze by som dietatku nebola schopna dat maximum (nemyslim teraz materialne zalezitosti). Zomrela mi necakane mamina pred 3 rokmi a moje vyrovnanie sa s jej odchodom bolo dlhe a narocne a az teraz v poslednej dobe zacinam zase citit viac sily a pozitivneho myslenia a veselsieho pohladu na svet…

lili, krasne si to napisala :srdce: tam hore je dusicka, ktora caka a pride k vam. asi bolo potrebne vas nieco naucit, preto ju este nemate.
aj ked by babo prislo skor, dala by si mu urcite svoje vtedajsie maximum, ale teraz ma to tvoje maximum vacsiu kapacitu. zeny ktorym sa otehu podari hned to beru ako samozrejmost. my, ktorym sa otehu nepodari na prvy sup, materstvo berieme ako dar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
awalancha3
4.8.10 16:42
soldi píše:
ahoj, awa, a uz vies ci budes mat chlapceka alebo dievcatko? :srdce:

:dance: ano ano..... dievčatko..... povedal mi to doku pred amnio z UZV, že aha akú pišulku ma a dal mi aj fotku že ako je to krasne vidieť, ja som prikyvovala, že ano ano, ale videla osm tam stromček, veveričku, machule, kolobežku… všetko možne len nie riťku s príslušenstvom...........no, ale hlavne že amnio dievčatko potvrdila...... …dnes sa velmi tesim, lebo večer idem na 4D UZV a prvý krát naozaj pohliadnem do tváre svojho dieťatka… teším sa, ale aj trochu bojím.......ako len môže vyzerať......... :roll:

• Citovat
  • Upravit
4563
4.8.10 16:51

awa, urcite bude krasna :srdce: dufam, ze nam potom prides ukazat fotocku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.8.10 16:52

jeeej, awa, to je krasne, takze dievcatko, parada, kedze syna uz mas. a co manzelik, tesi sa z dievcatka?

potom urcite dones ukazat fotky zo 4D a aj brusko by si nam mohla odfotit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
4.8.10 16:53

kurnik, no chapete to??? tak niekde uz aj chlapi rodia deti a nam sa nedari? :cert: :cert:
 http://www.topky.sk/…tretie-dieta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
4.8.10 16:55

pre zaujimavost, tu su jeho dalsie obrazky:
http://www.google.sk/images?…
fakt haluz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.8.10 17:00

acko, on aj jeho zena maju moj obdiv, chce to asi vela odvahy podstupit nieco take.
mne sa janviac paci ten tehotensky pupik a na nom tie chlpiska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
4.8.10 17:15

dievcata, potrebujem poradit. som taka rozcarovana.

tak som bola u alternativnej dr. robila mi diagnostiku: v ruke som drzala taku elektrodu ci co a ona mi prikladala taku vec na akupunkturne body body na rukach a nohach a zistovala kde co mam bakterie, infekcie, vyrusy. no a mi nasla nejaky zapal na srdci, na oblicke, na vajecniku, vsetko len na lavej strane, ze reumaticka horucka z neliecenych angin a dala mi na to vakciny a bylinne extrakty homeopaticke.

MATE S TAKYM DACIM SKUSENOSTI, DA SA TOMU VERIT??? lebo diagnistika ma vysla na 35,–€ a tie vakciny 83,–€ a to je len zaciatok !!! ja sa bojim, aby zo mna len netahala prachy a neviem co mam robit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.8.10 17:21

mouk, ja nemam ziadne. a na zaklade coho si si ju vyberala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
4.8.10 17:21

mouku, a aj ti povedala, ze co za virusy to su?
inak tazko povedat, mne takto meral ten lekar vo viedni, a v mocuriku mi nasiel nejake bakterie, naozaj sa tam potom aj nasli, ale iny typ ako on povedal. ono to co ti nasla, mozu byt aj stopy ze nieco si tam mala a uz je to prec. alebo naopak, ze tie miesta mas oslabene a je tam riziko. fakt tazko povedat. ale pri takomto type liecby, ved koniec koncov tak ako pri kazdej liecbe, je dolezite, aby si ty verila tomu, ze sa liecis. ak tomu neveris, pripadne nemozes si dovolit financne riesit taketo veci, tak musis si to zvazit ci do toho ist…

celkovo na infekty a bakterie v tele je najlepsie koloidne striebro. ja si davam kazdy den, len treba si dat pozor aby clovek kupil prave KS a nie „napodobeniny“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
4.8.10 17:23

soldi: kontakt mi dala na nu svokra, ze jej znamej pomohla otehotniet a donosit, ze s tym ma navjväcsie uspechy. ale viem ja ci jej naozaj pomohla ona alebo proste by aj bez nej sa to podarilo? to sa zistit neda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.8.10 17:25

mouk, tak v tomto Ti asi viac poradi acko.

ja moc alternativnym liecitelom neverim, pokial skutocne nemaju overene renome.

ako pises, mohla to byt len nahoda. jeden priklad sa mi zda malo na vytvorenie si mienky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí