Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
evitka, moc gratulujem,
![]()
fotku das tak, ze pod prispevkom ked ho pises je ze prehladavt tak na to klikni, zadaj adresu a potom pridaj prispevok ![]()
tojaa, Ty si dobra s mm, som sa nasmiala
![]()
lili, super infosky, asi tiez zmenim gyn ![]()
ta moja stara lesba to tiez dost flaka ![]()
mi robila HP len na zaciatku cyklu a aj to po vyvolavacke, nemohlo to byt skreslene???
Holky, prosím, od kdy začíná měkknout čípek před ms? Na tt, když jsem ho chtěla jít před chvilkou vyhodit, tak ta druhá byla už vidět i pro manžu,ale je to dost dlouho po limitu, je to mamatest 25, co si o tom myslíte, jsem jak na trní.
Soldi, ja neviem, ci to moze ovplyvnit…vyvolavacka je vlastne progesteron - Agolutin, takze asi moze ovplyvnit otazka je, kolko dni sa odburava (co netusim). Inak aj mne v CARe brali krv na HP len 4DC, tvrdili, ze to staci…neviem, asi su tie odbery drahe ![]()
eragus, ako komu. mne napr. makkne len par hodin pred ms, niekomu niekolko dni. tazko povedat ![]()
ducha si uz mala pred par dnami na teste, nie? teraz by to uz mala byt pekna ciarka.
ak nie je, tak to vidis asi len ten kanalik ![]()
Eraguska, niekomu makkne niekolko dni pred ms, niekomu az v case ms. Po kolkych dnoch si robila teraz ten testik? Ked to velmi nezosilnelo, tak moze byt, ze doslo k oplodneniu, ale plod nebol v poriadku a asi odide s ms. ![]()
lili, ja viem, ze to je progesteron, ale na hp mi vysiel zvyseny LH hormon a tst na hornej hranicni. ten LH dokyna okomentovala, ze to preto, ze som dlho neovulovala je zvyseny a ze je vsetko ok.
po hak som neovulovala.
Soldi ja viem, ze je, len to tak komicky vyznelo ![]()
Eraguska vies nam sem hodit foto oboch testikov?
lili, a vy mate inak vsetky testy ok? Ty si pripad ako lauritka? ze idiopaticka sterilita?