Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1441
4.8.10 14:34
katkamarek píše:
Denca, tak to je potom fakt „spickovy odbornik“, ked toto dokaze z jedneho UTZ usudit :mrgreen: Moj dr. mi robil ultrazvuky pravidelne, a dokonca si ani potom netrufol povedat, ze som mala ovulku, este mi vzal krv na progesteron, aby sa celkom uistil. Spytaj sa v piatok na ake hormony ti berie krv. Nech ti presne povie.

na progesteron

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.8.10 14:35
denčaaa píše:
katkamarek píše:
Denca plodny hlienik ovulku este znamenat nemusi
no vidíš, já myslela, že to znamená ovu

Nemusi, lebo plodny hlienik sa tvori pri dozrievani vajicka, cize tebe moze dozrievat, ale nemusi dojst k jeho uvolneniu, chapes? Dokonca v den ovu, teda v den uvolnenia vajicka uz nemusis mat plodny hlienik, ale vacsinou sa zmeni na creamy az den po ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
4.8.10 14:36

evitka blahoželám k prďolke :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
54030
4.8.10 14:36

Lilly ahoooj kamoško :wink: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
4.8.10 14:37

denca tak postupne pripravuj muzika na vysetrenie spermiogramu. Ak sa nezadari do roka, tak by mal ist. Aby si zbytocne nebrala hormony alebo ta neposlali na laparo, ak je problem inde. :wink: Chlapi vacsinou potrebuju nejaky cas aby sa zmierili s tymto napadom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Jeeeeemine,denca, tak to je jasne, ze ti povie, ze neovulujes, ked mavas ovulku neskor, tak na 15 DC budes mat isto nizky progesteron, to nemusim ani krv brat a ti to poviem uz teraz. Progesteron sa uvolnuje az po ovulacii, produkuje ho zlte teliesko, ktore sa vytvori na vajecniku z prasknuteho folikulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441

aha Katka, děkuji, tak jsem zase aspoň o něco chytřejší, dík moc za vysvětlení. V pátek povím víc, jdu hned ráno, tak pak hned napíšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
4.8.10 14:38

Baby ja nechapem, aki su ti gyndosi nevzdelani, normalne ma pri citani vasich skusenosti pot oblieva…HP by sa mal robit v idealnom pripade tak, ze sa krv zoberie 3× za cyklus - na zaciatku, v strede a na konci a vzdy sa zameriava na ine hormony :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.8.10 14:40

Jejda Katka já jsem se teď zamotala, ten starý dr. mi řekl, že půjdu na odběr progesteronu 13.8. po ovulaci, a ten nový mi vlastně řekl, že mám přijít na odběr teď v pátek, ale vlastně neřekl čeho, jsem to zamotala s tím starým dr.

Tak co mi vlastně bude brát teď??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
4.8.10 14:40

Michi ahoooj :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.8.10 14:41

kočky,moj m je niekedy taaaaaaaky citlivyyyyy,ze :pocitac: :mrgreen:
ja mu hovorim so strachom,ze co ak mam taku imunitu,ze mu zabijam spermosky a on mi na to pozerajuc na vlasy: Aha,nemas tu hore nahodou plešinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Denca on asi fakt stale zije v tom, ze ovulujes na 14 DC a basta, lebo inak by ti nebral krv na progesteron na 15 DC, ja tomu naozaj nerozumiem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724

Ahoj,

tak jsem zkusila tt a je stejný jako v pondělí, při určitém úhlu se mi zdá, že tam je a manža nic nevidí, tak zase musím vyčkávat, ale čípek je jak kámen tvrdý. Jak dlouho před ms začíná měknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.8.10 14:42

Katka já už taky ne, se zeptám v pátek, až tam přijdu, na co mi bude brát krev :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.8.10 14:43

Ale z toho 14.DC jsem ho už rychle vyhnala, protože jsem mu řekla, že cyklus mám delší, tak pak zabrzdil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí