Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Toji, najprv by som vylucila HP hormonalny problem, potom LSK priechodnost, endosku, PCOS, zrasty a pod a potom imuno a genetiku a az potom by som zvazovala umele.
lily na tej stranke je ine cislo
a som nevedela,ze je to take drahe, kurnik cize asi 300eur? a to len vezmu krv a poslu rozbor?
Joooj Acko, ved nie je zaco. Len si ozaj myslim, ze je to tam pekne vysvetlene a ze je lepsie to mat vysetrene, ako riskovat dlhodoby neuspech ci nebodaj prist o babatko. Ale to sa tyka snaziliek, co sa snazia ozaj dlhsie a maju ostatne vysetrenia OK. To som presne ja … idiopaticka sterilita ![]()
Toji, tebe zoberu krv, mm krv a ejakulat a nikam to neposielaju, maju nato zriadene specializovane imunologiocke laboratorium v Podoli a myslim, ze tam sa nerobi rozbor krvi, ale nejako sa tie vzorky vzajomne kombinuju, kultivuju a cca po mesiaci dostanes postou vysledok. Ozaj neviem ako presne sa to robi a ake pristroje su k tomu potrebne. Len viem, ze je to celkom veda.
lily a ten doktor Madar je aky stary? nevies? a nema nahodou slovensky povod?
Je tam take iste cislo, len napisane vo forme ked volas z CR ![]()
Imunobiologické pracoviště ÚPMD
Podolské nábřeží 157
147 10 Praha 4
tel. 296/511 388 296/511 111
e-mail: jindrich.madar@upmd.cz
marketa.tolarova@upmd.cz
No ja som tam uz bola, podla mna tak cez 60, jeho dcera sa venuje rovnakej profesii spolu s nim
poznas ho?
lili, tie veci co si menovala, t.j. „LSK priechodnost, endosku, PCOS, zrasty“ - to vsetko sa da zisit na LSK, ze?
Acko, presne, toto vsetko vedia zistit tou 3v1 LSK+HSK+chromopertubacia. Sa to bezne robi vsetko spolu.
lily jaaaj,lebo ja vidim toto
Ambulance alegologie a klinické imunologie
zdravotní středisko Konstancie
Dělnická 53
624 00 Brno-Komín
tel.: +420 545 221 404
e-mail: ord.lanikova@viameda.cz
lékař: MUDr. Zdeňka Láníková
Ahojte, ako sa mate?
Máte někdo zkušenosti s tímto: Byla jsem u dr. a ten mi řekl, že mi nasadí nějaký hormony na vytváření ovulace, že zřejmě u mě neprobíhá, v pátek jdu na testy. O co se asi tak jedná a zabírá to vůbec „hned“?
lily jaaaj ![]()
nejaky iny link som chytila
vies co poznam jedneho lekara,resp.poznala som, volal sa praveze tiez Madar,tak mi napdalo,ci to nemoze byt nejaky jeho pribuzny,lenze tento co som poznala ja, by mal teraz cca 80 rokov,keby zil a bol slovak ![]()