Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1441
4.8.10 14:06

Ale přesně podle grafíku ovulace byla, tak uvidím v pátek, 15.DC to už by mělo být něco, že? Minulý cyklus jsem měla ovu podle grafu 18.DC. V pondělí jdu taky k němu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
4.8.10 14:07

A ak by sa ti chcelo imunoglobuliny studovat, tu je link http://cs.wikipedia.org/…til%C3%A1tka

je to zlozita zalezitost a ako pisem, treba nato specializovane centrum zaoberajuce sa imunologiou a to konkretne REPRODUKCNOU. Najkomplexnejsie vysetrenie je v Podoli v Prahe … urcite aj vo viedni, ale ta cena bude asi viacnasobne ina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.8.10 14:08

Denca, ja by som si najprv jeden cely cyklus odsledovala s dr. I ja som to tak urobila, merala som a zaroven chodila na folikulometriu, a potvrdilo sa ze ovulujem. Napr. teraz som mala ovulku az na 23 DC a otehotnela som. Ale ked ta ma meranie co i len trosku stresovat tak to nerob, pre mna to bolo praveze ukludnenie, ze som aspon ako tak vedela odsledovat co sa v mojom tele deje a ako fungujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.8.10 14:09
katkamarek píše:
Denca, ja by som si najprv jeden cely cyklus odsledovala s dr. I ja som to tak urobila, merala som a zaroven chodila na folikulometriu, a potvrdilo sa ze ovulujem. Napr. teraz som mala ovulku az na 23 DC a otehotnela som. Ale ked ta ma meranie co i len trosku stresovat tak to nerob, pre mna to bolo praveze ukludnenie, ze som aspon ako tak vedela odsledovat co sa v mojom tele deje a ako fungujem.

No asi to odměřím tento cyklus a zároveň s dr. budu hlídat s UTZ, třeba ovu bude taky dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.8.10 14:10

Katka a tento cyklus, co jsi otěhotněla, tak jsi to taky sledovala s dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
4.8.10 14:12

lili ty si mi tym linkom pripomenula den, ked sa moje miminko implantovalo. Boli sme v Banskej Stiavnici a nasla som tuto mini predajnu/galeriu slvoenskych autorov http://www.dieladielka.sk/sortiment/
Bola som uplne unesena a vznasala som sa na oblaciku. Odvtedy mam jasne, ze si do domu kupime nieco odtial :pankac: Su tam naaadherne veci, uplne som nechapala. Jeden cas som velmi zavrhla cele umenie, lebo sa v galeriach objavovali tak mrtvy holuby a podobne podivnosti, ze mi z nich bolo zle. Ale toto ma uplne potesilo … a par hodin po tej galerii ma silno prehlo v brusku pri schadzani z Kalvarie a to bola implantacia :mrgreen: Odvtedy tak rada spominam na celu Stiavnicu, na tu galeriu, a na ten krasny den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.8.10 14:12

Ano denca, to je dobry napad. Ja som mala napr. ovu aj na 17 DC jeden cyklus, ale vacsinou to bolo 20 a viac DC, takze v piatok tam moze ale ani este nemusi dominantny folikul byt. Je dobre ze ides i v pondelok, vypytaj si UTZ aj vtedy, sa s nim dohodni, ze najprv to chces odsledovat a az tak pristup na hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.8.10 14:13

Denca nie, ja som to sledovala s dr. iba v marci, jeden cyklus, potvrdilo sa, ze ovulujem a potom som uz len merala. A sexikovala v case predpokladanej ovu samozrejme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.8.10 14:15

Aha Katka, tak snad tento cyklus zjistím vše, co se dá. Změnila jsem totiž dr. a ten mi kontroluje UTZ, ten předtím nic, tak snad budu vědět na čem jsem tentokrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.8.10 14:17

jsem dokonce ráda, že se to trochu už rozjelo, ten předchozí dr. byl na dvě věci na hovno a na nic, ale teď jsem i klidnější, když tento nový dr. se mnou mluví o všem a tak dále, tak mě to uklidnilo a jsem ráda, že mi hlídá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.8.10 14:19

Denca, tak som tomu dr. asi trosku krivdila, ale fakt sa prv uisti ci ovulujes a az tak sa daj na hormony, moj dr. mi sam vravel, ze to nie je sranda, clostil nie su lentilky, a ked nemas vaznejsi problem, mavas v podstate pravidelne cykly (30-35 dni je v pohode), nepravidelnostou sa myslia vacsie vykyvy, a ked sa ti potvrdi, ze ovulujes, tak by som do hormonov nesla. Ale jasne, ze je to na tebe. MM uz bol na spermiogram?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.8.10 14:20

Dneca a grafy si mu spominala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
4.8.10 14:23

Albi, to je super link, hned odkladam :dance: ja zboznujem insitne umenie :srdce: a tu je hned par kuskov hoc aj do detskej izbietky :wink: Znie to az uplne rozpravkovo, verim ti, ze mas na stiavnicu kraaasne spomienky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
katkamarek píše:
Denca, tak som tomu dr. asi trosku krivdila, ale fakt sa prv uisti ci ovulujes a az tak sa daj na hormony, moj dr. mi sam vravel, ze to nie je sranda, clostil nie su lentilky, a ked nemas vaznejsi problem, mavas v podstate pravidelne cykly (30-35 dni je v pohode), nepravidelnostou sa myslia vacsie vykyvy, a ked sa ti potvrdi, ze ovulujes, tak by som do hormonov nesla. Ale jasne, ze je to na tebe. MM uz bol na spermiogram?

Katka i dr. mi povídal, že v pátek mi udělá odběr a v pondělí podle těch výsledků mi řekne, jestli ovuluju či ne, a když prý ne, tak mi nasadí hormony, ale jestli budu ovulovat, tak si žádný léky brát nechci, ani manžel s tím moc nesouhlasí. Jinak ještě nebyl na spermiogram, ale to bude až poslední možnost. Ale je divné, že bych neovulovala, protože jsem u sebe viděla i průhledný hleník tažný, a ten bývá v době ovulace, no uvidíme jaké budou výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
katkamarek píše:
Dneca a grafy si mu spominala?

Nene, ale v pátek je sebou vezmu a ukážu mu je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek