Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale přesně podle grafíku ovulace byla, tak uvidím v pátek, 15.DC to už by mělo být něco, že? Minulý cyklus jsem měla ovu podle grafu 18.DC. V pondělí jdu taky k němu
A ak by sa ti chcelo imunoglobuliny studovat, tu je link http://cs.wikipedia.org/…til%C3%A1tka
je to zlozita zalezitost a ako pisem, treba nato specializovane centrum zaoberajuce sa imunologiou a to konkretne REPRODUKCNOU. Najkomplexnejsie vysetrenie je v Podoli v Prahe … urcite aj vo viedni, ale ta cena bude asi viacnasobne ina
Denca, ja by som si najprv jeden cely cyklus odsledovala s dr. I ja som to tak urobila, merala som a zaroven chodila na folikulometriu, a potvrdilo sa ze ovulujem. Napr. teraz som mala ovulku az na 23 DC a otehotnela som. Ale ked ta ma meranie co i len trosku stresovat tak to nerob, pre mna to bolo praveze ukludnenie, ze som aspon ako tak vedela odsledovat co sa v mojom tele deje a ako fungujem.
katkamarek píše:
Denca, ja by som si najprv jeden cely cyklus odsledovala s dr. I ja som to tak urobila, merala som a zaroven chodila na folikulometriu, a potvrdilo sa ze ovulujem. Napr. teraz som mala ovulku az na 23 DC a otehotnela som. Ale ked ta ma meranie co i len trosku stresovat tak to nerob, pre mna to bolo praveze ukludnenie, ze som aspon ako tak vedela odsledovat co sa v mojom tele deje a ako fungujem.
No asi to odměřím tento cyklus a zároveň s dr. budu hlídat s UTZ, třeba ovu bude taky dýl.
Katka a tento cyklus, co jsi otěhotněla, tak jsi to taky sledovala s dr.?
lili ty si mi tym linkom pripomenula den, ked sa moje miminko implantovalo. Boli sme v Banskej Stiavnici a nasla som tuto mini predajnu/galeriu slvoenskych autorov http://www.dieladielka.sk/sortiment/
Bola som uplne unesena a vznasala som sa na oblaciku. Odvtedy mam jasne, ze si do domu kupime nieco odtial
Su tam naaadherne veci, uplne som nechapala. Jeden cas som velmi zavrhla cele umenie, lebo sa v galeriach objavovali tak mrtvy holuby a podobne podivnosti, ze mi z nich bolo zle. Ale toto ma uplne potesilo … a par hodin po tej galerii ma silno prehlo v brusku pri schadzani z Kalvarie a to bola implantacia
Odvtedy tak rada spominam na celu Stiavnicu, na tu galeriu, a na ten krasny den ![]()
Ano denca, to je dobry napad. Ja som mala napr. ovu aj na 17 DC jeden cyklus, ale vacsinou to bolo 20 a viac DC, takze v piatok tam moze ale ani este nemusi dominantny folikul byt. Je dobre ze ides i v pondelok, vypytaj si UTZ aj vtedy, sa s nim dohodni, ze najprv to chces odsledovat a az tak pristup na hormony.
Denca nie, ja som to sledovala s dr. iba v marci, jeden cyklus, potvrdilo sa, ze ovulujem a potom som uz len merala. A sexikovala v case predpokladanej ovu samozrejme ![]()
Aha Katka, tak snad tento cyklus zjistím vše, co se dá. Změnila jsem totiž dr. a ten mi kontroluje UTZ, ten předtím nic, tak snad budu vědět na čem jsem tentokrát
jsem dokonce ráda, že se to trochu už rozjelo, ten předchozí dr. byl na dvě věci na hovno a na nic, ale teď jsem i klidnější, když tento nový dr. se mnou mluví o všem a tak dále, tak mě to uklidnilo a jsem ráda, že mi hlídá
Denca, tak som tomu dr. asi trosku krivdila, ale fakt sa prv uisti ci ovulujes a az tak sa daj na hormony, moj dr. mi sam vravel, ze to nie je sranda, clostil nie su lentilky, a ked nemas vaznejsi problem, mavas v podstate pravidelne cykly (30-35 dni je v pohode), nepravidelnostou sa myslia vacsie vykyvy, a ked sa ti potvrdi, ze ovulujes, tak by som do hormonov nesla. Ale jasne, ze je to na tebe. MM uz bol na spermiogram?
Albi, to je super link, hned odkladam
ja zboznujem insitne umenie
a tu je hned par kuskov hoc aj do detskej izbietky
Znie to az uplne rozpravkovo, verim ti, ze mas na stiavnicu kraaasne spomienky ![]()
katkamarek píše:
Denca, tak som tomu dr. asi trosku krivdila, ale fakt sa prv uisti ci ovulujes a az tak sa daj na hormony, moj dr. mi sam vravel, ze to nie je sranda, clostil nie su lentilky, a ked nemas vaznejsi problem, mavas v podstate pravidelne cykly (30-35 dni je v pohode), nepravidelnostou sa myslia vacsie vykyvy, a ked sa ti potvrdi, ze ovulujes, tak by som do hormonov nesla. Ale jasne, ze je to na tebe. MM uz bol na spermiogram?
Katka i dr. mi povídal, že v pátek mi udělá odběr a v pondělí podle těch výsledků mi řekne, jestli ovuluju či ne, a když prý ne, tak mi nasadí hormony, ale jestli budu ovulovat, tak si žádný léky brát nechci, ani manžel s tím moc nesouhlasí. Jinak ještě nebyl na spermiogram, ale to bude až poslední možnost. Ale je divné, že bych neovulovala, protože jsem u sebe viděla i průhledný hleník tažný, a ten bývá v době ovulace, no uvidíme jaké budou výsledky
katkamarek píše:
Dneca a grafy si mu spominala?
Nene, ale v pátek je sebou vezmu a ukážu mu je