Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
acko: ano povedala, dajake koky stafilokoky ci streptokoky, nepamätam sa uz.
kebyze mi to zaruci vysledky, tak peniaze nie su problem. to je jasne.
mouku neviem ti povedat. Ale kamaratka, co sa snazi 4 roky, teraz skusa tiez jednu liecitelku a prave v pondelok ide k lekarke, lebo si mysli, ze by mohla byt tehu … no neviem, nadej umiera posledna a niektori ludia maju na to cit, maju siesty zmysel. Ked si len niekto kupil strojcek zo zahranicia a snazi sa ho splatit, tak moze navymyslat hocijake diagnozy. Takze ja by som dala na tvoj siesty zmysel, ci z nej citis nieco, nejake vyzarovanie, vnutornu mudrost, skusenost …
albi: moj 6. zmysel?
no nieco mi hovori, aby som to skusila resp. aby som vyskusala vsetky dostupne moznosti a metody ![]()
ale ked sa ma pytala ci nie som unavena, ci nemam bolesti klbov, ci nemam busenie srdca… tak to vsetko mam… a to som si myslela, ze som zdravy clovek ![]()
mouku
to mi pripomina mojho chemikara, ktory tvrdil, ze nikto nie je zdravy, len je slabo vysetreny ![]()
Ale inak ja si myslim, ze alternativnu medicinu netreba uplne zavrhnut, ze je vela nevysvetleneho v beznej medicine. Len treba byt opatrni ![]()
ahojte kocky..... ![]()
moj prave variiii…toto http://www.dobre-recepty.sk/…cie-zavitky/
a ja vegetim.....dnes sme mali debatku,ze co a ako dalej.....a moj usudil,ze podstupi vsetko,aby sme mali krasne babatko ![]()
donutili ho asi okolnosti,nase dve zname tieto dni porodili dcerky :Nikolku a Natalku,podarili sa na 1sup ![]()
dnes test negativny…tak sme si kupili tequilu…vecer dame,snad sa trosku uvolnim…uz to potrebujem ako sol ![]()
a co smoulinka????? ![]()
mouk moja znama bola u takehoto liecitela…napisal jej,co a ako…inak bola to katastrofa(nemala cyklus,nemala ovulku)lekari bezradni......a uz ma syna,Adamka ![]()
prikladali si uvarene zemiaky na brucho a naparovala sa nad prevarenym mliekom…po 3 cykloch tehulka… ![]()
tesim sa na nasu dovolenku a ako budeme riesit vsetko…a vsade ![]()
molly: to vyzera dobre, mnam ![]()
ja pijem alchemilku prave, tak si dajte do nosa aj za mna, lebo dnes by som aj ja potrebovala frtana a asi nie jeden ![]()
http://www.aktuality.sk/…holu-v-krvi/
ako je toto normalne??????????????????
MOUK tazko povedat,je vela sarlatanov a v prvom rade treba byt opatrny.
na tvojom mieste by som asi skusala normalne medicinske postupy a tieto veci vyhladavala,az ako topiaci slamku…uznavam, ze niektori ludia maju liecitelske schopnosti,intuicie a su vnimavi voci veciam,ku ktorym bezny clovek nie,ale treba si davat pozor
molly: tak mne zatial naordinovala vakciny na vyliecenie toho zapalu a bylinne extrakty a o mesiac mam ist na kontrolu, skoda ze je to take drahe no ale som sa rozhodla, ze na zdravi a babätku setrit nebudem.
molly inak,to je zaujimave,naparovat sa nad mliekom,nema to ucinky aj na hlien? ![]()
mouk a vies aka je vona????waaaaaaaaaaaaaaw ![]()
moj je gurman a velky,ja skor rychlo a lacno
…ale tiez chutne ![]()
acko ako odlisis,ci ide o napodobneninu? ja mam doma uz par mesiacov koloidne striebro,ale som sa zatial neodhodlala. imunitu mam dobru a neviem,ako reagujem na striebro…sa bojim,aby som tu imunitu nemala az prilis dobru
chapes,protispermoidnu