Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7606
4.8.10 17:26

acko: ano povedala, dajake koky stafilokoky ci streptokoky, nepamätam sa uz.

kebyze mi to zaruci vysledky, tak peniaze nie su problem. to je jasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
4.8.10 17:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
4.8.10 17:33

mouku neviem ti povedat. Ale kamaratka, co sa snazi 4 roky, teraz skusa tiez jednu liecitelku a prave v pondelok ide k lekarke, lebo si mysli, ze by mohla byt tehu … no neviem, nadej umiera posledna a niektori ludia maju na to cit, maju siesty zmysel. Ked si len niekto kupil strojcek zo zahranicia a snazi sa ho splatit, tak moze navymyslat hocijake diagnozy. Takze ja by som dala na tvoj siesty zmysel, ci z nej citis nieco, nejake vyzarovanie, vnutornu mudrost, skusenost …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
4.8.10 17:50

albi: moj 6. zmysel? :lol: no nieco mi hovori, aby som to skusila resp. aby som vyskusala vsetky dostupne moznosti a metody :nevim:

ale ked sa ma pytala ci nie som unavena, ci nemam bolesti klbov, ci nemam busenie srdca… tak to vsetko mam… a to som si myslela, ze som zdravy clovek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
4.8.10 18:03

mouku :mrgreen: to mi pripomina mojho chemikara, ktory tvrdil, ze nikto nie je zdravy, len je slabo vysetreny :mrgreen:

Ale inak ja si myslim, ze alternativnu medicinu netreba uplne zavrhnut, ze je vela nevysvetleneho v beznej medicine. Len treba byt opatrni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
4.8.10 18:17

ahojte kocky..... :jazyk:
moj prave variiii…toto http://www.dobre-recepty.sk/…cie-zavitky/
a ja vegetim.....dnes sme mali debatku,ze co a ako dalej.....a moj usudil,ze podstupi vsetko,aby sme mali krasne babatko :huban:
donutili ho asi okolnosti,nase dve zname tieto dni porodili dcerky :Nikolku a Natalku,podarili sa na 1sup :think:
dnes test negativny…tak sme si kupili tequilu…vecer dame,snad sa trosku uvolnim…uz to potrebujem ako sol :palec:
a co smoulinka????? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
4.8.10 18:22

mouk moja znama bola u takehoto liecitela…napisal jej,co a ako…inak bola to katastrofa(nemala cyklus,nemala ovulku)lekari bezradni......a uz ma syna,Adamka :dance:
prikladali si uvarene zemiaky na brucho a naparovala sa nad prevarenym mliekom…po 3 cykloch tehulka… :potlesk:
tesim sa na nasu dovolenku a ako budeme riesit vsetko…a vsade :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
4.8.10 18:26

molly: to vyzera dobre, mnam :palec:

ja pijem alchemilku prave, tak si dajte do nosa aj za mna, lebo dnes by som aj ja potrebovala frtana a asi nie jeden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
4.8.10 18:27

http://www.aktuality.sk/…holu-v-krvi/
ako je toto normalne??????????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.8.10 18:27

MOUK tazko povedat,je vela sarlatanov a v prvom rade treba byt opatrny.

na tvojom mieste by som asi skusala normalne medicinske postupy a tieto veci vyhladavala,az ako topiaci slamku…uznavam, ze niektori ludia maju liecitelske schopnosti,intuicie a su vnimavi voci veciam,ku ktorym bezny clovek nie,ale treba si davat pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
4.8.10 18:29

molly: tak mne zatial naordinovala vakciny na vyliecenie toho zapalu a bylinne extrakty a o mesiac mam ist na kontrolu, skoda ze je to take drahe no ale som sa rozhodla, ze na zdravi a babätku setrit nebudem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.8.10 18:29

molly inak,to je zaujimave,naparovat sa nad mliekom,nema to ucinky aj na hlien? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
4.8.10 18:30

mouk a vies aka je vona????waaaaaaaaaaaaaaw :palec:
moj je gurman a velky,ja skor rychlo a lacno :mrgreen: …ale tiez chutne :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.8.10 18:31

Ahojky :mavam: :mavam:
Tojuš,máš zase novou fotku :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.8.10 18:32

acko ako odlisis,ci ide o napodobneninu? ja mam doma uz par mesiacov koloidne striebro,ale som sa zatial neodhodlala. imunitu mam dobru a neviem,ako reagujem na striebro…sa bojim,aby som tu imunitu nemala az prilis dobru :mrgreen: chapes,protispermoidnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí