Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1835
4.8.10 10:19

Jeeej, dakujem za pochvaly bytiku :dance: je malilinky, ale snazili sme sa ho urobit jednoduchy. Tmava kupelna je fajn, nasa bola malinka, ale mala okno, tak sme to riskli, aj ked svokra sa s tym nevedela dlho vyrovnat :mrgreen: a robotnici nas volali adams family :mrgreen:

Nicolka, sme kamosky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
4.8.10 10:20

majuska - krasne fotecky :dance: :palec:

katka, no vraj tu v BA su v jednom obchode, ale inak neviem kde ich zohnat. viem, ze na ebay sa daju vydrazit. uz som brachovi napisala, ze ju chcem, dufam, ze ju budu mat :dance:

soldi, vcera vecer som na toaletaku zbadala taku akokeby zilku krvi v hlieniku, a trosku ruzovuckeho creamy hlieniku na intimke. teraz ako som v robote sla na wc, tak na intimke cervena skvrna, tazko popisat farbu :mrgreen: nie cisto jasne cervena, ale zase ani tmava. ak to bude pokracovat a rozbehne sa mrcha, tak zajtra asi pojdem na HP :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136

soldi, a ako to u teba teraz vypada, mrcha meska, tehu, nemam prehlad o nikom,
ale ak sa ti snivalo ze to bude dievcatko, to vacsinou sny sa splnaju s tym ze to bude pravy opak, cize chlapcek :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Soldi, doufám, že máš věštecké sny!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

jodi, ano, presne tu si planujem kupit, ked budem tehulka :srdce:

evicka, moje bezne teploty po ms su 36,7, max. jednodnovy vyskok, ale teraz mi vlastne teplota este stale neklesla, 36,8 mavam po ovulke.

pijem alchemilku ale len prvy cyklus, takze ta este ziaden efekt mat nemohla.
idem urobit ovu test, ci mi to v niecom pomoze :lol:

ale teraz mas presne take stupanie ako mala natalca. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
4.8.10 10:21

tak a víte co se zdálo mě,že jsem byla u natuly doma byl to obrovský barák ale takový starší bez malýho že jsem tam přijela busem a neměla se jak dostat domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843

ahojte zlatíčka,
majuška nádhera! keď budem držať takúto fotečku v rukách budem šťastná ako blcha :wink:
moja ovu ešte stále prichádza. včerajší ovutest uplne slabí, teraz už tmavne. uvidím aký bude poobede. aj to brucho viac cítim. dáva si na čas.
natul čo tie nechty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047

**Jodi ** :hug:
Ja sa s ním inak stále rozprávam a hovorím mu, že pre neho urobím čokoľvek a, že ho už teraz strááášne ľúbime. Tak neverím, že by si to rozmyslelo a neostalo by s nami :wink:
verím Jodi verím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
4.8.10 10:22

soldi, to je krasny sen :srdce: a sara krasne meno! mne sa zidovske mena moc lubia - rut, esther, sara - krasne su.

jodi, krasna soska je aj ta tvoja oblubena. neskor urcite budem chciet dalsie. ale teraz sa sustredim na otehu a tak chcem ako prvu tu tehotnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.8.10 10:23

Majuš fáákt,tak takhle se budí tak malinké miminko? 8-o ,moje kámoška jak chodila na kontrolu srdíčka ,jak se chodí měsíc před porodem,tak nejdřív chodila brzo ráno, a ten malinký spinkal,tak ho budili tak,že ji sestřičky uplně házaly s břichem,aby ho vzbudili a mohli to natočit :mrgreen: :mrgreen: ,pak už musela chodit odpoledne,on byl totiž zvyklý,že ona dlouho ráno pospávala a tudíž pospával i maličký :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
136
4.8.10 10:24

dobre bambulky moje ja padam lebo dnes sa znova ide do prace a treba troska poupratovat pred odchodom :lol: :lol:
drzkajte sa prajem skore tehulkovanie :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.8.10 10:25

lili, waaau, ten bytik je nadherny, vyzera ako z katalogu, vidno, ze mas cit pre estetiku a kompoziciu. klobuk dole. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.8.10 10:26

Soldi, glukozovy test sa robi az niekedy okolo 20 tt, no ja neviem, najblizsie sa na to opytam dr. ked nezabudnem.

A dakujem, sosky si pozriem neskor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.8.10 10:27

Neli mám v albu jednu fotečku,ale fotila jsem sama a dost pozdě večer,tak je to nic moc vidět,kor tim našim mobilem,noo,kukni :mrgreen: :mrgreen: ,ještě to když tak zkusím za světla,my měli večer ještě návšěvu,tak jsem nechtěla před nima tajtrlíkovat,ještě by na mě zavolali chocholouška :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1038
4.8.10 10:28

lili poslala som ti ziadost o priatelstvo nech mozem pozriet tvoj bytik

soldi a na folikulometriu nechodis aby si vedela ako si na tom?ni mne sa nezda ze by som mala podobny graf s natulkou jedine snad v sexiku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí