Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jodi píše:
Natulaa- to je krááásné!!Pavka, jsem tuuuu !!!!
![]()
uz jsem Ti radsi pisla IP ![]()
jodi, ano, vyzeralo, minuly cyklus, ale to som nemala vysoke teploty, len mi na dva dni spadli uplne dole a mala som egg.
kica, viem, kam mieris ![]()
ale nie, urcite nie som tehu.
katka, ale vsak to sa robi ten glukozovy test, nie? ci to az neskor?
Kica: : podle mně už bys u mimoděložního špinila teď -alespoň tak jsem to pochopila já, protože to tak u mně minulý cyklus vypadalo, tak jsem si hledala hodně informací… Bolesti přijdou až když je to větší…
No a zamlklé- já to tedy nepoznala- stalo se mi to v 10. týdnu… Jen mi přestaly těhotenské příznaky..já hodně trpěla na nevolnosti a ty najednou přestaly
Ale nešpinila jsem, nekrvácela, nic mě nebolelo…jen od začátku jsem to nějak podvědomě tušila, že to nedopadne…
Ale Kicuško zlatá- ty tvoje silné čáry od začátku signalizují, že je to miminko silné- vůbec ho neurážej tím, že bys o něm pochybovala
![]()
ahojte babulky
uz som tu hrozne hrozne dlho nenakukla,
tak ako sa vam dari, u mna je vsetko zatial ok malinke pekne rastie, videli sme utz stale nam spinkalo az sme museli budit
chudatko malinke potom sa tak krasne roztahovalo, ukazalo nam rucicku s 5prtekmi, natiahlo tie krasne nozicky baby bol to neuveritelny zazitok
posielam nejake foto
esterik, mozes istit vzdy a vsade ![]()
a krcok mas ako? ci nekontrolujes?
katka, neviem, kde v ke, ale u nas ich mavaju v takych obchodikoch kde maju aj pimeprnel a podobne. proste obchody s ozdobnymi vecami- ale take tie drahe, velka soska stoji okolo 60 € a mala okolo 20. ale daju sa objednat aj cez net- je to lacnejsie- daj si do googlu willow tree.
Katkamarek, dej si do vyhledávače Willow tree, určitě ti vyjedou odkazy na ty sošky…
majuska, naaadherne
a ako steho budili? ![]()
inac, mne sa dnes snivalo, ze som porodila kraaasne dievcatko a pomenovali sme ju sara. ![]()
soldi ja mam vzdy take pekne grafy okrem minuleho cxklu ten bol nejaky divny,no minule si tiez tak vyletela a potom este klesla ale ak si zacala pit caje tak by to mohlo zabrat,neskusala si ovu test,hlien,krcok?
esti a kde mas mm?no urcite dnes istite a najlepsie este aj zajtra a ked sa da aj 2krat denne pre istotu ![]()
majuska krasne fotky z utz ![]()
soldi, tak no pochybujem ze to bude dievcatko, mam taky nejaky pocit od zaciatku ze to bude chlapcek
ale ak by predsa bolo dievcatko co mm stale hovori ze to bude, bude sa volat Natalia Sandra
chlapcek bude Damian Samuel
no ako som lezala gynda mi kazala podlhozit nohy a dvyhat ritku s bruskom hore a dole, tak niekolko krat a poviem ze to zabera
malemu sa to moc nepacilo, sa zacalo roztahovat natahovat nozicky rucicky,…mm skoro slzicky vyleteli ked malinke uvidel ako sa tam natahuje
![]()
Majuška krásnéé
![]()
Nici fákt?tak to jsem ráda,pak dej vědet co je to zač
![]()
ja fakt nevim, zadnou zpravu jsem nedostala, jen predpis na leky ,–(