Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ibysek
4.8.10 10:09
acko píše:
pavka, ake su to presne bakterie?

ja fakt nevim, zadnou zpravu jsem nedostala, jen predpis na leky ,–(

• Citovat
  • Upravit
5530

Baby a kde sa daju zohnat tie sosky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibysek
Jodi píše:
Natulaa- to je krááásné!!Pavka, jsem tuuuu !!!!

:mavam:
uz jsem Ti radsi pisla IP :wink:

• Citovat
  • Upravit
17359
4.8.10 10:10

jodi, ano, vyzeralo, minuly cyklus, ale to som nemala vysoke teploty, len mi na dva dni spadli uplne dole a mala som egg.

kica, viem, kam mieris :lol:
ale nie, urcite nie som tehu.

katka, ale vsak to sa robi ten glukozovy test, nie? ci to az neskor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
4.8.10 10:10

Kica: : podle mně už bys u mimoděložního špinila teď -alespoň tak jsem to pochopila já, protože to tak u mně minulý cyklus vypadalo, tak jsem si hledala hodně informací… Bolesti přijdou až když je to větší…

No a zamlklé- já to tedy nepoznala- stalo se mi to v 10. týdnu… Jen mi přestaly těhotenské příznaky..já hodně trpěla na nevolnosti a ty najednou přestaly :nevim: Ale nešpinila jsem, nekrvácela, nic mě nebolelo…jen od začátku jsem to nějak podvědomě tušila, že to nedopadne…

Ale Kicuško zlatá- ty tvoje silné čáry od začátku signalizují, že je to miminko silné- vůbec ho neurážej tím, že bys o něm pochybovala :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
4.8.10 10:12

ahojte babulky :palec: uz som tu hrozne hrozne dlho nenakukla,
tak ako sa vam dari, u mna je vsetko zatial ok malinke pekne rastie, videli sme utz stale nam spinkalo az sme museli budit :-D chudatko malinke potom sa tak krasne roztahovalo, ukazalo nam rucicku s 5prtekmi, natiahlo tie krasne nozicky baby bol to neuveritelny zazitok :-D posielam nejake foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

esterik, mozes istit vzdy a vsade :lol:
a krcok mas ako? ci nekontrolujes?

katka, neviem, kde v ke, ale u nas ich mavaju v takych obchodikoch kde maju aj pimeprnel a podobne. proste obchody s ozdobnymi vecami- ale take tie drahe, velka soska stoji okolo 60 € a mala okolo 20. ale daju sa objednat aj cez net- je to lacnejsie- daj si do googlu willow tree.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Katkamarek, dej si do vyhledávače Willow tree, určitě ti vyjedou odkazy na ty sošky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
4.8.10 10:13

a toto je lepsie foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
4.8.10 10:14

Majuska, krááásnej prcek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.8.10 10:14

majuska, naaadherne :srdce: a ako steho budili? :srdce:

inac, mne sa dnes snivalo, ze som porodila kraaasne dievcatko a pomenovali sme ju sara. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
4.8.10 10:16

soldi ja mam vzdy take pekne grafy okrem minuleho cxklu ten bol nejaky divny,no minule si tiez tak vyletela a potom este klesla ale ak si zacala pit caje tak by to mohlo zabrat,neskusala si ovu test,hlien,krcok?

esti a kde mas mm?no urcite dnes istite a najlepsie este aj zajtra a ked sa da aj 2krat denne pre istotu :mrgreen:

majuska krasne fotky z utz :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
4.8.10 10:16

Moje oblíbená je „Our gift“ …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
4.8.10 10:19

:mrgreen: soldi, tak no pochybujem ze to bude dievcatko, mam taky nejaky pocit od zaciatku ze to bude chlapcek 8-) ale ak by predsa bolo dievcatko co mm stale hovori ze to bude, bude sa volat Natalia Sandra ;)chlapcek bude Damian Samuel
no ako som lezala gynda mi kazala podlhozit nohy a dvyhat ritku s bruskom hore a dole, tak niekolko krat a poviem ze to zabera :mrgreen: malemu sa to moc nepacilo, sa zacalo roztahovat natahovat nozicky rucicky,…mm skoro slzicky vyleteli ked malinke uvidel ako sa tam natahuje :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.8.10 10:19

Majuška krásnéé :-P :-P

Nici fákt?tak to jsem ráda,pak dej vědet co je to zač :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie