Je silné špinění menstruace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7882
20.8.10 17:06

Ahoj Zaara, tak jak jsi nakonec dopadla na gyn? Já jsem tam prozatím nebyla, ale pokud se to nezlepší, budu muset :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
21.9.10 09:31

Ahoj Hamiks a Bia, nakonec jsem ke gyndr nešla. Vím, jsem hrozná :oops: Ale přestala jsem pak špinit, takže jsem to řešení jaksi odsunula :-)
Ale vyplatilo se to, protoze minulý týden v neděli jsem dostala krásnou menstruaci, jako z učebnice. 5 dní, šestý den jen špinění…
Když nad tím tak přemýšlím, tak poslední taková pěkná byla někdy na začátku roku.

Teď čekám, že když ten cyklus tak krásně začal, tak třeba by se mohlo i dařit dál!!!

A jak to je s Váma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7882
21.9.10 12:32

Ahojky Zaara, tak já jsem na tu gyndu taky nakonec nešla :oops: :-) , ale to vůbec nevadí, protože poslední MS přišla po 24 dnech a byla už v pořádku. V současné době jsem 28 DC, takže to vypadá, že se mi i ustaluje cyklus, jak jsem byla zvyklá dřív :-). Tak uvidím, zda zítra dorazí další normální MS, no necháme se překvapit.
Tak Ti držím palečky, ať Ti to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7882
21.9.10 12:37

Tak drřím palečky, ať Ti to dobře dopadne dobře, a brzy se zadaří i miminko, jednou nám to musí vyjít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
21.9.10 13:34

no, já taky doufám, že se po tom roce taky začíná moje tělo umoudřovat…Už by bylo miminko fajn, že jo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7882
21.9.10 18:21

Určitě :-) , snad se brzy zadaří. My to s přítelem moc neřešíme, teď už se ani moc nepozoruji před MS, spíše se snažím zaměstnat hlavu, abych na to nemyslela. A co Ty? Měříš si třeba BT, nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
22.9.10 11:04

Já to řeším a neřeším tak střídavě…Někdy mě to popadne, je mě trochu smutno, pak si zase říkám, že až bude mít miminko přijít, tak přijde…
BT jsem měřila asi dva měsíce, ale jsem strašnej lenoch a nesystematik… :oops:
A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7882
22.9.10 12:12

No já jsem zpočátku jeden měsíc měřila, ale pak už se mi moc nechtělo a taky si říkám, že mimi ví, kdy bude jeho správný čas. Navíc, jsem celé léto byla v docela velkém stresu, takže se ani nedivím, že prozatím pořád čekám. Dneska by mi měla dorazit MS, ale zatím pořád nic, tak uvidím, kdy se přihlásí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
22.9.10 12:45

A kdys vysadila HA? A kolik Ti je? Já jsem vysadila před 13ti měsící a tělo se pořád rovná…už by to mohlo stačit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7882
22.9.10 13:13

HA jsem vysadila v listopadu loňského roku (brala jsem ji asi 4 roky), takže brzy už to bude rok, asi to chce fakt čas, než se vše dostane do normálu. Je mi čerstvě 28. A co Tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
22.9.10 13:30

Mě je čerstvě 27 :-) já HA brala skoro 10 let, takže je fakt, že to bude chtít asi dost času :-) A někde u doktora si byla nebo něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7882
22.9.10 14:47

Byla jsem počátek prázdnin, normální preventivka, ale v té době mě začal blbnout ten cyklus a měla jsem zrovna po první divné MS, říkal mi, že pokud by se to opakovalo, že mám přijít a předepíše nějaké léky či co, ale jak už víš, tak jsem nešla a nechala tomu volný průběh a teď už se to snad ustálilo. A co Ty? Už jsi to konzultovala u lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
22.9.10 15:04

Já jsem taky byla jen v únoru na preventivce. Do té doby to docela šlo ten první půlrok, potom mi gyndr našla v tom únoru cystu a od té doby je ten cyklus zmatenej.
Nicméně mi říkala, že se jí to zdá v pořádku, ale žádné speciální vyšetření nedělala. Taky říkala, jestli chci předepsat nějaké prášky, ale já jsem nechtěla (a zatím pořád nechci). 10 let jsem do sebe cpala chemii, tak přece nebudu další…

Ale dneska to vypadá, že se schyluje k ovulaci! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7882
22.9.10 16:34

Jee, to to máš ideální čas :hug: , tak šup na to, ať se můžeš potom chlubit //. Budu držet palce. Já osobně na sobě ovulku nepoznám, možná proto, že se nijak nepozoruji a nic neměřím.
Jo s tou chemii to chápu, už taky nechci nic do sebe ládovat, proto jsem nešla ani k doktorovi, není možné, aby se to časem nepovedlo, i bez té chemie. Já to mám rozházené právě od toho konce června, ale teď se mi to spravilo, tak doufám, že už to tak zůstane a budou co nejdříve //.
A Tobě držím palečky, aby se zadařilo při tulení:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
22.9.10 16:55

Tak vlastně jinak - já si myslím, že mám ovulku…jsem 11 DC a poboliva me bricho a záda. Co by to bylo jinýho :-) :nevim:

Ale jinak na to máme podobnej názor, taky si myslím, že skoro není možný, aby se to jednoho dne bez chemie nepovedlo!!!
Manžel je po vyšetření a je úplně v pořádku a u mě šlo jen o ten zmatenej cyklus…Si teda pořád myslím já :-D

Třeba už ms nedostaneš :mrgreen: to bych Ti moc přála!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí