Nízká BT, poradíte?

Anonymní
5.8.10 07:52

Nízká BT

Ahojky holky, denska jsem se začala měřit Bazální teploty,mám uprostřed cyklu, ale mám 36,7 Není to nějak málo jestli mám po ovulaci. Máte s tímto někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
5.8.10 07:56

ahoj, pri merani BT z jednej teploty nedokazes nic usudit. ani z dvoch. musis merat cely jeden cyklus.

zalezi tiez na tom, o ktorej hodine merias? ak je Tvoj meraci cas o piatej, tak je jasne, ze teploty budu nizsie ako keby si merala o osmej.

pri BT nie je dolezita vyska hladiny teplot, ale celkova krivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.10 07:59

ale já jsem se měřila o půl osmé ráno, hnedka po ránu v posteli.Jen se chci zeptat zda je možné že bych měla po ovulaci, po ovulaci by měla být teplota zvýšená, ne?

• Citovat
  • Upravit
2972
5.8.10 08:00
Anonymní píše:
Ahojky holky, denska jsem se začala měřit Bazální teploty,mám uprostřed cyklu, ale mám 36,7 Není to nějak málo jestli mám po ovulaci. Máte s tímto někdo zkušenosti?

Jééé, co já bych za to dala dostat se na 36.7 :mrgreen:
Já se zatím nedostala nad 36.3 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.10 08:02

A to máš takhle nízkou teplotu i po ovulaci? a jakou máš teplotu před ovulaci?

• Citovat
  • Upravit
17359
5.8.10 08:04

anonymna, vsak Ti pisem, ze u kazdeho to je ine.

niekto ma po ovulacii max. 36,5- u niekho je to teplota predovulacna. ziadny priemer ani tabulky neexistuju.

a takisto, ak mas uskakane teploty, tak zajtra mozes mat 36,9 pozajtra 36,7 atd.

jednoducho, z jednej teploty sa neda robit ziadny zaver.

a ako vies, ze uz si po ovulacii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.10 08:07

Myslím si to, podle výtoku. já vím, že to nenítakhle stoprocentní.

• Citovat
  • Upravit
2972
5.8.10 08:08
soldi píše:
anonymna, vsak Ti pisem, ze u kazdeho to je ine.

niekto ma po ovulacii max. 36,5- u niekho je to teplota predovulacna. ziadny priemer ani tabulky neexistuju.

a takisto, ak mas uskakane teploty, tak zajtra mozes mat 36,9 pozajtra 36,7 atd.

jednoducho, z jednej teploty sa neda robit ziadny zaver.

a ako vies, ze uz si po ovulacii?

Soldinko, můžeš kouknout na můj graf? Minulý cyklus jsem měla ovu 13dc.

http://www.fertilityfriend.com/home/2f5fd7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.8.10 08:12

ahoj, shili,

Tebe to tiez pekne skace.

a ovu testy negativne?

miuly cyklus nemas grafik?

anonymni, to, veru tak, podla hlienu je to nespolahlive. cykly mavas pravidelne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
5.8.10 08:15
soldi píše:
ahoj, shili,

Tebe to tiez pekne skace.

a ovu testy negativne?

miuly cyklus nemas grafik?

anonymni, to, veru tak, podla hlienu je to nespolahlive. cykly mavas pravidelne?

Ahoj Sildi,
ovu test včera negativ, minulý cyklus nemám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.8.10 08:18

aha, jasne,

no, teraz sa z teplotiek moc usudzovat neda, pred ovu sa zvyknu ustalovat. a ked si skusis na dalsie tri dni dat teplotu na 36,6, co to spravi?

a hlienik mas aky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
5.8.10 08:35

Ahojky, tak já kdžy jsem si před prvním těhotenstvím začala měřit BT po vysazení antikoncepce, tak jsem si měřila první cyklus, teplota mezi 36.6-37 lítala, ale žádný vrchol, pak žádná menstruace, prostě cyklus nenaskočil, ale díky tabulce jsem skočila k dr., s tabulkou mě pochválila, díky ní zjistila kde je problém a začala jsem se léčit, no a při léčení mi na začátku cyklu klesla poprvé teplota pod 36.6 a v půlce cyklu vystoupla přes 37 a naprosto nepřéhnutelně jsem věděla kdy jak co… také jsem hned v prvním funkčním cyklu otěhotněla :pankac:
Teď jsem zase po 3 letech vysadila, měřím a vypadá to na stejnej problém, sice jsem asi 8 den, ale teplota zase mezi 36.6-36.8 takže myslím že průběh bude stejný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
5.8.10 12:59
soldi píše:
aha, jasne,

no, teraz sa z teplotiek moc usudzovat neda, pred ovu sa zvyknu ustalovat. a ked si skusis na dalsie tri dni dat teplotu na 36,6, co to spravi?

a hlienik mas aky?

Soldi, tak už změna, před chvílí mi vyšel ovu test pozitiv a hlen mám ten nejlepší, jaký můžu mít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.8.10 16:52

shili, tak paradicka, najblizsie tri dni pekne istit, verim, ze to vyjde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí