První příznaky těhotenství - kdy se objeví?

Anonymní
7.8.10 14:47

Příznaky těhotenství

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, kdy se vám objevily první příznaky těhotenství? jestli ještě před tím, než jste si dělali těhotenský test, nebo až potom. A jaký? děkuji všem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
7.8.10 14:51

takových diskuzí na toto tema je už založených tak pohledej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
7.8.10 15:04

Ahojda,
no abych za sebe řekla, tak protože jsme se chvlku snažili a nebylo to hned jak se říká „na poprvé“, tak jsem si ty příznaky raději nechtěla moc připouštět abych pak až zas najdu na testu jen jednu / , nebyla tak moc smutná.

Ale když se to povedlo, tak si pamatuju, že večer předtím mi bylo na zvracení a i celou noc. Bolely mě i prsa. Ale já už měla asi týden spoždění, manžel do mě klavíroval aťuž si konečně udělám ten test, ale já pořád nechtěla. Bála jsem se dalšího zklamání. No ale po té prozvracené noci jsem ráno test udělala a byly tam nádherný dvě //.

A vím že ještě ten den jsem si snad na sobě našla veškeré těhu příznaky. Psychika dělá fakt hodně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
7.8.10 15:37

Ahoj,
tak ja jeste pred vynechanim MS,jsem mela takovy tuseni,ze se mozna podarilo,protoze me presla chut na kafe a o tom jsem vedela z predchoziho nevydareneho tehotenstvi,ze jsem nemela chut na kafe.
Tak jsem tusila,jinak je totiz kaficko moje ranni snidane a najednou jsem nemela chut 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
7.8.10 15:55

Asi 4dny po otěhu jsem měla jakoby křeče dole, týden po bolest jak při ms, chvilková, po dvou týdnech prsa a test mi ukázal slabou čárku 4 dny před tím kdy měla dojit ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
7.8.10 16:56

Cca dva dny po otěhotnění zvětšený a citlivý prsa, za další dny pobolíval podbřišek jako před MS, ale do té bylo ještě daleko. Jinak vlastně nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
7.8.10 18:39

Ahojky, po početí jsem se cítila tak nějak jinak, že se v těle něco děje, že to bude asi těhotenství…také jsem začala cítit prsa, někdy skoro až bolely… Když jsem se svěřila kamarádce, že asi budu těhu, že cítím, že se něco děje říkala, že je to blbost, takhle brzy to vědět, ale já tak nějak věděla, že těhu jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
7.8.10 18:52

Vůbec žádnej příznak.Test jsem si dělala týden před MS jen na základě otázky tchýně „jestli už nečekáme“ a následného hlodání ve mně…Ukázaly se dvě čárky a příznaky se nedostavily ještě asi 3 neděle…
Jenže já jsem zas taková nepozorovací se, takže možná kdyby nějaké byly, nejspíš bych si toho ani nevšimla nebo nad tím mávla rukou a zapomněla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.8.10 19:07

U mě to začalo tím,že mi všechno smrdělo :lol: čaj,voňavka kolegyně.A měla jsem hroznou chuť na uzeniny,ty jsem nikdy moc nemusela. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
7.8.10 19:51

ahoj zakladatelka, ono to moze byt velmi individualne, ako baby pisu, kazda to citi inak a je pravda ze niektore zeny to citia uz par dni po oplodneni, len tak intuitivne, niektore naopak necitia nic ani niekolko tyzdnov. ale taky mamatest Ti da odpoved na to ci si alebo nie si tehu uz 10ty den po oplodneni. ciarka bude slabucka, ale ak si tehu staci aj taka :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.8.10 10:52

Měl to někdo podobně a povedlo se?

ahoj, měla bych dotaz na těhulky, máte některá zkušenost s bolestmi v podbřišku tak dva dny po ovulaci, takové občasné dloubání buď v místě vaječníku, nebo okolí pupku, bolavými bradavkami a viditelnými žílami na prsou? :think: Já to mám přesně takhle, do MS zbývá týden, ty bolesti mám od minulého týdne, takže sedmý den… před tím mi to takhle nikdy neudělalo…asi se moc pozoruju co :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
18.8.10 20:41

Já co si pamatuju, tak mě vyloženě pár dnů po „oplodnění“ přepadla hrozná únava. Ta se pak objevila i další dny a v době, kdy jsem tak nějak očekávala MS mě pobolívalo břicho a já žila v domnění, že už přijde MS (mimčo se povedlo z jednoho pokusu, ještě jsme ho neplánovali, nějak se to ale „zvrtlo“) :wink: jinak ani dále jsem žádné příznaky neměla, kromě teda rostoucího bříška :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
6.9.10 12:36

Ahoj, mně začalo až někdy v 5. týdnu pobolívat v podbřišku jako na ms a předtím jsem špinila pár dní, jinak mi nebylo vůbec nic, netušila jsem, že jsem těhu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.11.11 18:32

ahoj vsem,chtela jsem se zeptat jestli mi nekdo muze poradit mela jsem vztach z mim klukem bez condomu 24.10 a dostala jsem kramy 5.11 ale citim ze se neco deje mam bolesti v podbrusi jako kdyz mi maji prijd mesntruace chut na zvraceni zvecili jse mi prsa jsou citlive a citim jse nejak nafoukla nevolnos nic mi nechutna nevim co chcu jem divna takova unavena pritom nic namahave nedelam vcera jsem si delala test a visel divny slabsi carka tak si nejsem jista jestli jsem v tom jinak mi chybi tyden abych dostala kramy tak jsem zvedala jestli prijdou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
26.11.11 18:39

já 6.den po ET bolesti prsou, lehoulince žaludek na vodě a únava…
ale brala jsem hormony a čekám dvojčata, takže vyšší hCG.
Držim palce! :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital