Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky chci se zeptat jestli náhodou nevíte ,kdyź sem začala včera brát utrogesta a ovulaci mám mít až zítra a dělám si každý den ovu test,jestli to má na to neaký vliv?Myslím tím,že by mi ukázal falešní výsledek?
urcite utrogestan ziadno neovpyvnuje vysledok ovulacneho testu. ovu test reaguje na luteizacny hormon a utrogestan je progesteron.
Soldi.
Prosím te jeśte taková otázka.Když máš na ovu testu 2silné čáry to znamená,že ten den nebo druhý den by mnela proběhnout ovulace a den potom si udelám test a čárka bude slabší to znamená,že sem po ovulaci a můźu otehotnet je to tak?
rere, ovulacny test sa nikdy nerobi rano, to asi vies, vsak?
a robi sa ked dve hodiny nepijes a necikas medzi 10- 20tou hod.
pozitivny vysledok je ked testovacia ciarka je silnejsia alebo rovnako silna ako kontrolna.
to znamena, ze ovulacia prebehne za 12-48 hodin. cize najlepsie je,ked najdes pozitivny ovu test, mat sex v ten den a este aj nasledujuce dva.
a tehotnie sa pocas ovulacie, nie po nej.
a este jedna vec, ked Ti vyjde pozitivny ovu test viac dni po sebe, tak sa ovulacia rata tych 12-48 hodin po poslednom pozitivnom ovu teste.
ak niecomu nerozumies, pytaj sa ![]()
Soldi:
Dnes mi vyšel ovu test,mám tam silnú čiarku a mám bolesti vpodbřišku(docela silné)a mala somaj bieli výtok.Podle bolestí by som povedala,že dnes proběhla ovu ale podľa testov by mala ešte len prebehnúť.Aký máš na to názor podľa tvojích skúseností?Alebo bolesti v podbřišku možem mať aj pred ovu?a čo bieli hlien?
ahoj rere, prepac, vcera som bola odcestovana
silnu- teda bola silnejsia ako kontrolna?
ovu je 12-48 hodin po pozitivnom teste.
ale biely vytok je neplodny.
aj ked v den ovu niekedy taky byva.
kludne si mohla mat ovu vcera.
Ahoj Soldi
Pred včerom som mala na ovu teste silnu čiaru a včera zas som mala silnu čiaru a dnes ešte neviem.Pred včerom aj včera som mala docela silné bolesti v podbříšku dnes ešte zatiaľ nie a včera ráno som mala taký mierne nažltlý výtok ale len tak nepatrný a bol tam len ráno takisto ako ten biely.Stále si fandím čo keď to víde.
A ako myslíš keď výtok je biely tak neni plodný?akože sme ho neoplodnili?
Soldi
Tak som si urobila ovu test a mám, ho stále silný skoro ako testovaciu je tam len veĺmi nepatrný rozdiel.Myslíš,že by to eśte šlo?A spomenula som si ked som myn.mesiac bola v nemocnici dostala som antibiotika aj to by mohlo s tým výtokom súvisieť,že?
rere, ovulacny test je pozitivny len v pripade, ak je testovacia SILNEJSIA alebo ROVNAKO SILNA ako kontrolna. to, ze je TAKMER rovnaka, nic neznamena.
pozitivny bude az vtedy, ked bude silnejsia.
biely vytok je charakteristicky pre neplodne dni.
nemozes sem dat fotku tych ovulacnych testov?
posledny test na tomto obrazku je pozitivny, ostatne nie su.
soldi,tak som urobila neaké foto ale neni dosť kvalitné.ale okolo obeda som so zas robila test ale iný tak ten my ukázal len slabú ćiaru a brucho ma už dnes vobec nebolí.Som asi šialená čo?
rere, ani jeden nie je pozitivny.
pozitivny vyzera tak ako na tej foto, co som sem dala.
musis skusat dalej ![]()
Soldi
asi sa na to vyprdnem a budem si robiť BT meranie pretože tie ovu.testi docela lezú do peňaženky.Od kedy sa má začať s BT meraním po menzesi?A ćo ty ako sa dlho pokúšaš o mimčo,Máš už neakého potomka?
rere, ja som kupila 100 ovu testov za 17 euro cez ebay. tam sa vazne oplatia a co Ti ostane mozes predat.
a ak chces merat bt odporucam tuto stranku
http://merenibt.xf.cz/index2.html
a tuto temu
https://www.emimino.cz/…ie-bt-39823/
zacat mozes aj zajtra rano. ![]()