Cysta v prsu, můžu být v klidu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2452
16.12.23 23:27

@NicolaR7 ahoj
Uz chci mit po vysetreni. Furt na to musim myslet. Takova fazole, hrozen hladky a prijde mi naplněny tekutinou.. maly hrbolek na nem.
Ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
19.12.23 13:12

@vedma007 ahoj tak davam info, nebylo to vubec nic. Tukové žlázy. A tim jak jsem na to porad sahala tak se to zvestsilo. Rikala pani doktorka, vidim az Vas hrudnik a vubec nic tam nemate. Neuhodila jste se do prsa prijde mi to i jako modřinka.. uf holky.
Za 3 mesice mam prijed na kontrolni sono. Ani jsem nic neplatila, tim ze jsem si neco nahmatala.. Takze uf vsechno pryc. Spadl mi kamen ze srdce :srdce: :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32238
19.12.23 13:17

@misa1990 dobrá zpráva, super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
19.12.23 13:18

@misa1990 tak to je skvela zprava☺️a kde si byla nakonec? Aspon budes mit klidny Vanoce☺️ 🎄

• Citovat
  • Upravit
4947
19.12.23 14:03

Tak paráda! To je dobře, že je to v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
19.12.23 15:44

@NicolaR7 nakonec mamacentrum Kladno, EUC klinika. Pani doktorka Bílkova, velice prijemna. Rikala nic to neni. Nic nikde nevidim. A to co hmatate je zvětšena tukova zlaza. Nic jineho. Max bych rekla modrina nebo tak.. ale nic vazneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
19.12.23 15:44

@vedma007 ano ani nevis, jak se mi ulevilo🙏 🎄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
19.12.23 17:05

Tak to je moc dobre☺️tak vzhuru do toho ctvrtyho mimca☺️hezky Vanoce🎄

• Citovat
  • Upravit
2452
19.12.23 22:11

@NicolaR7 Jee dekujeme mockrat :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.25 16:36

Holky a jak jste cítily pohmatem cystu? Mám měsíční miminko, kojím a udělal se mi kousek pod kůží váleček jakoby zduření žlázy, pohmatem hladké, spíš pevné. Už jsem takhle jednou měla nález a byl to fibroadenom a řekla bych, že je to podobné. Nevim, jestli to může být i něco od kojení, jen zduřelá žláza, teprve se mi upravuje množství mléka. Nebolí, zánět určitě nemám, nic jiného mi není. Asi bych měla zajít na sono :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.26 10:02

Ahoj, v pondělí jsem byla na Sonu prsou a v levém prsu našla Dr ložisko 3,5 mm.. poslala mě na dovysetreni na Kladno s tím, ze nejspíš cysta nebo fibroadenom… Mám v hlavě guláš, řekla mi že se nemám děsit, ale že ať se to objednám a specializované pracoviště. Objednali mě na 13.2. a já mám nervy.. myslíte, že by poznala zda by se jednalo o něco vážnějšího? Díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex