Cystokéla

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.5.25 15:24

Ahoj, mě brzy čeká první plastika rektokély, cystokélu mám taky, ale mírnou, mudr. se mi zatím snaží zmírnit příznaky léky. Co se týče tvé operace, doporučuji na facebooku skupinu: Pokles orgánů pánevního dna - řešení a prevence. Je tam spousta holek po operaci i se síťkou, laparoskopicky a jsou aktivní, odepisují, zkus se poptat tam. Hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.25 19:22
@Anonymní píše: Více

Tak za cystokelu rozhodně nemůže porodník a ani dle tebe špatně vedený porod. Je to prostě fyziologie, stává se to, dítě je nápor na orgány a je to daň za to, že dítě donosiš a porodiš. Bohužel, dle mě se operovat s úspěchem na dlouhé roky aby vydržela, nedá. To je zákon, zákon gravitace.
Já ji měla, dlouhé roky po druhém porodu a nikdy bych neobvinila lékaře, že je to důsledek jejich vedení porodu.
Dnes ji už nemám, dlouhých 8 let, ale to jen díky tomu, že jsem měla hysterektomii a pochvu a močový měchýř mi vyvěsili nahoru. Lehce se objevila rektokela, ale s tím se zatím žije v pohodě. A věřím tomu, že časem věkem se může vše ještě zhoršit.
Ber svůj úděl po porodu tak jak je a neobviňuj lékaře, že ti něco zpackali a nemůžou ti pomoci. Zatím nebylo nalezeno řešení, po kterém bys byla taková, jako před dětmi…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa