Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa
![]()
Až se objeví dotaz „jak si mám utírat zadel“, já se divit nebudu… Od té doby, co vnikly diskuzní fóra, ubylo svéprávných
![]()
@Halamka píše:
@Burj Chalifa![]()
![]()
Až se objeví dotaz „jak si mám utírat zadel“, já se divit nebudu… Od té doby, co vnikly diskuzní fóra, ubylo svéprávných![]()
@Halamka píše:
@Burj Chalifa![]()
![]()
Až se objeví dotaz „jak si mám utírat zadel“, já se divit nebudu… Od té doby, co vnikly diskuzní fóra, ubylo svéprávných![]()
Já si myslím, že tě hodí na nějakou směnu. A to ti řeknou až v ten čtvrtek. Takže se může stát že půjdeš do práce „kdykoliv“. A pak se nasledně s nimi domluvíš. Ale to pondělí se mi nezdá. Většinou brugádnící mají ve svátky volno, protože se to firmě neoplatí.
Chtela bych se zeptat, jdu ns brigádu do jedné fabriky, urcite budu delat 12nacky. Ve ctvrtek tam mam jit od 9 dopoledne a to je den kdy jen lidi doprovází, ukazuji budovu a lidi nosí potvrzeni od lékaře. Tam bych samozdrejme sla ale jde o to ze bych potrebovala jit do te pracr(brigáda) az v pondeli, vim ze urcite nam řeknou at prijde v patek a hned 12nacky a urcite i víkend… Bylo by to možné, se s nimi slušně domluvit a požádat je zda bych mohla v pondeli? Jde tam spoustu brigádníků a vim jeste o jedním člověku co chce se zeptat od pondeli. Je to spíše z rodinných důvodu. Jak by jste jim to rekli? Zavolali by jste tam uz treba zitra? A nebo jim to rekli az ten ctvrtek?