Tlustá a (přesto) happy

Anonymní
30.6.15 14:56

tlustá a (přesto) happy

Jsou tu tlusté a přesto št'astné ženy (at' už matky či bezdětné)?
Jsou tu ženy, které se opravdu povznesly nad to, že jsou pro společnost tlusté a život si dokáží užívat plnými doušky?? :think:
Já jsem tlustá, neschopná (z x různých důvodů, které nejsou výmluvy) zhubnout a přestože mi táhne na 40, nedokážu se s tím srovnat a všechny životní nezdary přisuzuji kilům navíc (což je logicky vzato blbost, vím!).
Chtěla bych se nad tu váhu povznést a užívat si života, i když „v tuku“. A nějak mi to nejde.
Jak jste to udělaly vy, které jste happy, i když tlusté…??? :nevim:
Děkuju za zachování anonymity!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7735
30.6.15 15:00

Mas pocit, ze stihle zeny jsou stastne? Nebo stastnejsi nez ty tluste? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
30.6.15 15:00

No já jsem byla tlustá celý život, i když te´d, po dětech už je to i na mě moc. Pomohlo mi, když jsem přešla na vysokou a zjistila, že mě lidi berou a uznávají bez ohledu na postavu. Začala jsem hodně chodit na hory, jezdit na kole, dokonce lézt do jeskyní a to i přes svou tloušťku. To mi dodalo sebevědomí a myslím, že od té doby to je asi vidět (to sebevědomí). Teď už tak sebevědomá nejsem, ale vzhledem ke dvoum malým dětem a spousty aktivit nemám moc času se v tom patlat a myslet na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
30.6.15 15:05

Také jsem tlustá - teda pokud bereš, že při 170cm mám 100kg.
Hele, povznesla jsem se nadto, myslím pozitivně, trochu jsem si upravila jídelníček a již 4kg shodila - a to jezdíme s přáteli na kole, jezdíme na hory, výlety a ano, jsem šťastná.
Možná i šťastnější, než vyzábliny, které každou volnou vteřinu řeší jídelníček a kalorie :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
30.6.15 15:16

Kdyz jsem hodne hodne zhubla zjistila jsem, ze se citim daleko lepe, ale se stestim to nemelo nic spolecnyho. Nejvic sebeduvery mi dodava chlap. Ten tvrdi, ze jsem furt kost :D a to mi vaha hapruje nahoru dolu treba o 20kg. Bohuzel ten tlak okoli je nekdy drsny. Kdyz mam " tlusty obdobi" hodne to pocituju. Kazda sme nejaka, znam spousty muzu vcetne toho meho co by si o hubenou zenu bez zadku ci prsou neopreli kolo. A mam nejlepsiho kamose, ktery me respektuje, ale nikdy by nesel do zeny, ktera ma gram tuku na vrch. Lidi jsou ruzni. Musime se obklopovat takovymi, kteri nas respektujou se vsim vsudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.15 15:20

Já mám teda hodně nad sto kg a šťastná jsem… nikdy jsem se neřešila, aspoň ne tak jak mě řešili ostatní… vždy jsem měla nejhezčí chlapy v okolí, teď mám dítě, manžela…
snažím se trochu zhubnout ale nejde mi to kvůli stravy, nemůžu se pořád donutit jíst pravidelně… hold špatné zvyky už od dětství…
:kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.15 15:29

Zakl.:…když já bych se t tím i nějak srovnala, kdybych pořád neslyšela od doktorů, že musím zhubnout :zed: to je strašně nepříjemný a strašně mi tím srážejí sebevědomí.
Co na tom, že velikost 42 - 44 nepovažuju za tak strašnou? Co na tom, že mám doma hubenýho, hezkýho chlapa, sportovce? Co na tom, že vím, že jím zdravě? Pak slyším „omezte smažený a sladký“ (ha ha - jestli něco nejím, tak smažený a sladký :nevim: ) a zhubněte… :zed:
A tak jsem v takovým kolotoči a úvahách, že prostě té nadváze přisuzuju veškerý svý neúspěchy (což fakt vím, že je blbost).
Já bych chtěla to nějak hodit za hlavu a prostě si ten život užívat. Přijde mi, že život je krátkej na to abych řešila jen to, že jsem tlustá :nevim: Ale neumím to.

• Citovat
  • Upravit
43029
30.6.15 15:30

Vsichni lidi na celym svete jsou stejne stastni. jednou nahore, jednou dole. Akorat ze ty duvody ke stesti ci smutku jsou diametralne odlisne.

tak spis spokojenost s postavou. No me stve, ze musim ty kila tahat a ze se mi trou stehna, nevydrzim v drepu. Byt hubena je praktictejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.15 15:35

@Pudloslava :potlesk: to jsi řekla hezky, že ot je praktičtější!! :dance: To máš pravdu…no.
A taky tě může odnést chlap, když omdlíš (například) a když pro tebe přijede záchranka, tak se nestrhnou dva chlapi, když tě táhnou z pátýho patra :nevim: A když jsem byla po operaci, tak mě do narkózy zřízenec říkal „musíte si přelézt - já vás neunesu“…!! Přitom jsem měla cca 80 kg…!! Ale stejně mě musel ponížit :zed:
No - máš pravdu, je to nepraktické :kytka:

• Citovat
  • Upravit
22614
30.6.15 15:39

No, já jsem tlustá, zhubnout mi moc nejde - nemám moc kdy na pohyb. Teda s dětma se hýbu, doma se hýbu,. občas vyjedu na kolo, ale jsem závislá na tom, kdo kdy pohlídá, bohužel nikdo hlídat nechce, muž je od rána do večera v práci a víkendy tráví na baráku..
Ale jinak jsem štastná, moje postava nemá se štěstím nic společnýho. Šťastná jsem proto, že mám pracovitého muže, 2krásně děti a že jsme všichni zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
30.6.15 15:41

Jo tak doktoři :-) Tak z toho bych si hlavu nedělala vůbec. Pokud se ty cítíš relativně v pohodě a zdravá, tak a´t si doktoři říkají co chtějí.
Můj taťka měl taky nadváhu, k snídani byl schopen sníst půlku másla a pokud mu brambory neplavaly v tuku, tak je nejedl. Zemřel na rakovinu, ale po cholesterolu ani památky a až do konce srdce zdravé jako zvon. Maminka měla taky nadváhu a milovala sladké. Všichni ji říkali, že ve svém věku by si měla dávat pozor na cukr, obzvláště, když její maminka měla cukrovku. Mamka měla cukr zvýšený jednou a to když bylo jedno hodně stresové období, pak klesl.
A tchán, ten je na svůj věk výkonný sportovec, denodenně jezdí na kole i 100 km, hlídá si stravu, nikde ani gram tuku a neustále má vysoký cholesterol Jenomže je taky cholerik :-) a věčně nespokojený.

Mě moje váha a postava štve v tom, že si nemůžu koupit na sebe nic hezkého a nevlezu se do sedačky na řetízkovém kolotoči :-)

Příspěvek upraven 30.06.15 v 15:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
30.6.15 15:42
@Anonymní píše:
Zakl.:…když já bych se t tím i nějak srovnala, kdybych pořád neslyšela od doktorů, že musím zhubnout :zed: to je strašně nepříjemný a strašně mi tím srážejí sebevědomí.
Co na tom, že velikost 42 - 44 nepovažuju za tak strašnou? Co na tom, že mám doma hubenýho, hezkýho chlapa, sportovce? Co na tom, že vím, že jím zdravě? Pak slyším „omezte smažený a sladký“ (ha ha - jestli něco nejím, tak smažený a sladký :nevim: ) a zhubněte… :zed:
A tak jsem v takovým kolotoči a úvahách, že prostě té nadváze přisuzuju veškerý svý neúspěchy (což fakt vím, že je blbost).
Já bych chtěla to nějak hodit za hlavu a prostě si ten život užívat. Přijde mi, že život je krátkej na to abych řešila jen to, že jsem tlustá :nevim: Ale neumím to.

Hele, a velikost 42-44 je něco strašnýho? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
30.6.15 15:47
@Anonymní píše:
@Pudloslava :potlesk: to jsi řekla hezky, že ot je praktičtější!! :dance: To máš pravdu…no.
A taky tě může odnést chlap, když omdlíš (například) a když pro tebe přijede záchranka, tak se nestrhnou dva chlapi, když tě táhnou z pátýho patra :nevim: A když jsem byla po operaci, tak mě do narkózy zřízenec říkal „musíte si přelézt - já vás neunesu“…!! Přitom jsem měla cca 80 kg…!! Ale stejně mě musel ponížit :zed:
No - máš pravdu, je to nepraktické :kytka:
…jako ponížení bych to nebrala…je hodně chlapů, kteří neunesou 80 kg…lepší než kdyby tě nechal žuchnout…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.15 15:49

@alviola :mrgreen: :mrgreen: To musím někdy zkusit - ten řetízkovej kolotoč… ale já bych se hlavně bála, že se se mnou utrhne a dole si pak (až řachnu a odstředivou sílou odletím až bůhví kam) každej řekne „no jo - tak co chcete, byla tlustá“ :nevim:
No - já mám cholesterol, cukry, tuky taky v normě…ale stejně mi to pokaždý ti doktoři řeknou, at' zhubnu :zed: A třeba právě si doktor dovolil mi v nemocnici říct „jo, ještě máte hladovku? to je dobře, nejezte, máte z čeho hubnout“… jako grrrrrrrr :pocitac: nebo třeba řekl „to máte nateklý ty ručičky nebo je máte takhle baculatý pořád?“ :pocitac: Jako CO TO JE!!?? :zed:
@malinika no já nevím, asi je. Chtěla bych samozřejmě mít 38 nebo 40, nooo ale nemám. Mám kalhoty 44, halenky 42 (ale na 162 cm), no :zed:

• Citovat
  • Upravit
5730
30.6.15 15:51

@Malaga Já si spíš myslím, že by to řekl i padesátikilové slečně, aby si usnadnil práci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová