Je toto normální v dnešní době?

507
29.6.15 15:08

Je toto normální v dnešní době?!!

Ahoj holky jdu se vynadávat. Mám necelý rok nové auto manžel to samé. Bydlím ve Zlíně na jižňákách a za posledního půl roku my 2* někdo odřel auto asi přez noc. Mám sice havaryjko ale platím spoluúčast. Mám hrůzu dojít ráno k autu. Manžel asi před měsícem přišel ráno k autu a měl ho tak odřené že měl díry ve spojleru… Mám barvu auta žlutá mustard hodně špatně se míchá takže když mám byť jen sebemenší škrábanec tak my musí přelakovat půlku auta aby barvu chytli…tím pádem je i oprava dražší. Když manžel takhle škrábl starýho favoryta nechal za okýnkem číslo a škodu jsme uhradili. Je možný že jsou tady takový *dioti? děje se to všude? Dříve jsme bydleli v Brně a nikdy se nám s autem nic nestalo… Nevíte jestli ekzistují nějaké kamery do auta se záznamem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19609
29.6.15 15:13

Ježíši :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
29.6.15 15:15
@Cattus píše:

Tobě to přijde vtipný…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
29.6.15 15:17

@Vuninka Ze stejného důvodu jsem ráda, že mám „starou“ Fabii. Před měsícem se mi do ní někdo těžce opřel, škrábance ani nepočítám…některý lidi jsou dobytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
29.6.15 15:18

Pronajmete si garaz. Ano v dnesni dobe je to bhzl normalni. Me za posledni rok vykradli 6 x auto vzdy rozbita okna odrezana zrcatka atd. Na volvo nic levnyho. Mam ted garaz a pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
29.6.15 15:19
@Cattus píše:

MOc vtipne mě to nepřijde jedna takova oprava mě vyjde na 15000 ale asi máš dost peněz tak se tomu chlámeš. Taky mám dost peněy ale raději je vrazím do syna než kuli nějakem k*etenovi stale opravovat auto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
@Šarlota4 píše:
Pronajmete si garaz. Ano v dnesni dobe je to bhzl normalni. Me za posledni rok vykradli 6 x auto vzdy rozbita okna odrezana zrcatka atd. Na volvo nic levnyho. Mam ted garaz a pohoda

graž nam nechce město dat pac tady nemame trvaly pobyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700

@Vuninka
No právě, že je to v dnešní době normální! Lidé jsou hovada. :mrgreen: (Někteří)
Napadlo mě, jestli na vás někdo nemá pifku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
29.6.15 15:20
@Paoloska píše:
Tobě to přijde vtipný…???

Mne smutny, ale reagovala jsem stejne jak Cattus :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
29.6.15 15:21

@Šarlota4 Garaž maximálně poskytne klidné spaní. Já mám auto obouchané hlavně z parkovišť u marketů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.6.15 15:22

Tak auto není na výstavu, je to spotřební zboží ;) drobný škrábance bych ve městě fakt neřešila, těch máme auto plný (super je třeba důlek ve dveřích od nákupního vozíku).

Jinak ten tvůj příspěvek se nedá moc číst, radši investuj peníze do češtinářky než do nového laku ;)

• Citovat
  • Upravit
9995
29.6.15 15:23
@Gorlami píše:
Mne smutny, ale reagovala jsem stejne jak Cattus :D.

Tak to si asi musím přesednout… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
29.6.15 15:24
@Vuninka píše:
MOc vtipne mě to nepřijde jedna takova oprava mě vyjde na 15000 ale asi máš dost peněz tak se tomu chlámeš. Taky mám dost peněy ale raději je vrazím do syna než kuli nějakem k*etenovi stale opravovat auto

Co na tom autě proboha máš za pojištění, když za to chceš platit pokaždé 15 000? :roll: jinak to co popisuješ je normální, proto si lze auto v dnešní době většinou proti tomu i připojistit dodatečně, nehledě na to, že pokud máte nové auto, příjde mi opravdu hodně zvláštní, aby servis nebyl schopen sehnat identickou barvu. Dnes existují i firmy zajišťující namixování přesně na míru podle vzorku laku a opravdu se kvůli tomu nemusí přelakovávat polovina auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
29.6.15 15:24
@Vuninka píše:
graž nam nechce město dat pac tady nemame trvaly pobyt

Co to je proboha za nesmysl, od kdy je městu co do toho, co si pronajmete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
29.6.15 15:26

Jo, je to normální, každou chvíli máme od někoho odřený auto… lidi sou k.koti a neumí řídit, ani parkovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová