Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vuninka píše:
Ahoj holky jdu se vynadávat. Mám necelý rok nové auto manžel to samé. Bydlím ve Zlíně na jižňákách a za posledního půl roku my 2* někdo odřel auto asi přez noc. Mám sice havaryjko ale platím spoluúčast. Mám hrůzu dojít ráno k autu. Manžel asi před měsícem přišel ráno k autu a měl ho tak odřené že měl díry ve spojleru… Mám barvu auta žlutá mustard hodně špatně se míchá takže když mám byť jen sebemenší škrábanec tak my musí přelakovat půlku auta aby barvu chytli…tím pádem je i oprava dražší. Když manžel takhle škrábl starýho favoryta nechal za okýnkem číslo a škodu jsme uhradili. Je možný že jsou tady takový *dioti? děje se to všude? Dříve jsme bydleli v Brně a nikdy se nám s autem nic nestalo… Nevíte jestli ekzistují nějaké kamery do auta se záznamem?
A další věc je, že vymýšlíš naprosté nesmysly, když máš menší škrábanec, tak se to rozhodně neřeší novým lakem, ale rozleštěním a ani to rozhodně nestojí těch tvých 15 000 ![]()
@Vuninka tak snad jsou i garáže mimo pronájem města ne?? kouknete na inzeráty na prodeje nebo na pronájmy ![]()
@Vuninka Vážně manžel škrábnul FavorYta??
Auto je spotřební zboží, my máme auto před vlastním RD a stejně je na něm škrábanců mraky… vůbec to neřeším
![]()
@Nimie no pokud je to hluboký tak to nerozleštíš ani párem volů, rozleštit se dají povrchovky, a pokud to někdo udělal naschvál tak pochybuju že to bude jen lehký škráanec
pokud se barva špatně míchá, bude i dražší, ale cena 15000 mi přijde přehnaná
Při menším skrabanci prelakovat půlku auta? Chtěla bych byt tvůj autoservis, evidentně vědí, ze na tobě spoustu peněz vytriskaji
Třeba ti to dělá jejich zaměstnanec schválně, kdyz vi, kolik jsi ochotna platit za kravovinu ![]()
Garáže pronajimaji hlavne soukromí majitele, takze výmluva ![]()
Příspěvek upraven 29.06.15 v 15:33
@Vuninka prosim tě, abys to měla i konkrétně, tak škrábanec se řeší pár stovkama, za 10 tis. přeleštíš celé auto tak, že ho máš jako nové, možná by to chtělo se spíš zamyslet nad tím, jestli si z tebe někdo nedělá dobrej den a nebo spíš ty z nás ![]()
@dituleska píše:
@Nimie no pokud je to hluboký tak to nerozleštíš ani párem volů, rozleštit se dají povrchovky, a pokud to někdo udělal naschvál tak pochybuju že to bude jen lehký škráanecpokud se barva špatně míchá, bude i dražší, ale cena 15000 mi přijde přehnaná
Nezáleží na tloušťce škrábance, ale laku
píše, že má nové auto, sice je to dneska zoufalé, ale úplně tenkou vrstvu tam mít nemůže. A i kdyby jí to měli přelakovat, což pochybuju, že má pokaždé nerozleštitelné škrábance (to opravdu dá zabrat udělat něco takového na novém autě), tak kvůli tomu rozhodně nepředělávají polovinu auto a rozhodně tam není spoluúžast 15 000, už protože to celé nemůže stát 15 000.
@Vuninka Zlin. jiznaky a dve auta? neblazni a odstehuj se, zachvili ti hodi i ho*von ke dverim
nevim, kde presne bydlis ale jakykoli okruh kolem tech dvou segmentu je riziko. Mela jsem tam garsonku, 2× me vykradli, priteli (tehda) znicili Auto. Jiznaky jsou dle Meho sebevrazda bydleni.
@dituleska píše:
@Nimie přeleští ale nový lak za 10 těžko, v tom je rozdíl
Co jsi tím chtěla říct? ![]()
@Nimie nemluvím o tlouštce ale o hloubce, a pozor, nový lak když vezmeš klíčem až na základ nerozleštíš
a ta cena jak jsem psala mi přijde přehnaná
Pokud je to nové auto, nevím proč by měli trefovat barvu od oka zakladatelko?
pochybuju že je vyšislé o několik odstínů? kor když je ani ne rok nové. Na autě maš napsáno kod barvy a dneska už ti metlošku namíchaj i v drogerce
@Nimie přeleštěné laku je mechanická uprava starého laku, to je cenově výhodnějsí. Přelakování- nový lak- docela drahá sranda
@Vuninka píše:
Ty jo no sem něco napsat fakt sílatak čaute
Sorry, ale když napíšeš totální nesmysl, tak se nediv, oni jsou tady totiž i lidi, co tyhle problémy řeší běžně a tudíž se v tom pohybují a mají dost dobrou představu ![]()
Reaguji stejně