Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, mám asi speciální požadavek na postýlku a tím pádem jsem ještě žádnou takovou nenašla, tak třeba mi někdo poradí. Chci pořídit pojízdnou postýlku, jejíž rozměry budou menší než klasických 120×60 a aby v ní mohlo být miminko zhruba do té doby, než začne chodit tudíž, když si začne stoupat, aby měl oporu a byla dostatečně vysoká. Je nereálné něco takového najít? Díky za případné tipy ![]()
Nejsem si jistá, jestli se prodává, ale určitě se nechá udělat na míru ![]()
@Koty píše:
A co si ji nechat vyrobit na míru?
to mě taky nepadlo
Taky už jsem přemýšlela, zadat to nějakému truhláři, jen mám obavu kolik by to stálo ![]()
@ela88 Nebo pokud jste manuálně zruční, tak koupit tu levnou ikea postýlku a zmenšit ji… předpokládám, že se ti ta klasická nevejde, co?
My máme tuhle http://www.tvar-kt.cz/…m-boky-tycky
(teda ve velikosti 120×60) a jsem s ní naprosto spokojená ![]()
Jde o to, že s tou postýlkou budu hodně popojíždět, dá se říct po celém domě. Jednu na pevno budu mít samo v ložnici a proto jsem si tu druhou představovala cestovní, maličkou ale přesto bytelnou. Mám ještě hodně času tak snad to dilema brzy rozlousknu ale díky všem za postřehy ![]()
Postýlka v odkazu má 100X50 cm, chtěla jsi ještě menší? Kolečka se k ní dají přiobjednat. Já mám tento model v 120×60 s kolečky a cestuji s ní po celém bytě.
@demian Koukala jsem na ni a vypadá slibně, můžu se zeptat jestli jste si ji objednávali přímo z této stránky a nebyla moc drahá doprava?
@Koty Tak ta by byla téměř dokonala ale chybí ji polohovatelný rošt
No asi se budu muset vzdát některých ze svých nároků
Na stránkách mají uvedené prodejce. Spojila jsem se s paní Balíkovou z Prahy a na uvedené adrese jsme postýlku vyzvedli. Za dopravu jsme neplatili nic. Jen paní byla moc akční a přiobjednala nám i matraci a pak se divila, že ji nechceme.
@ela88 hmm, to je fakt, ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že skoro roční Ti zavřenej v „kleci“ nevydrží..chcou lozit a objevovat. Být zavření je nebaví ![]()